Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 292
- chevron_right
šaras meyle?
es ari tadas iepirku iekš eparts.lv
bet kaut ka aizdomīgi, liekas ka abas atšķiras
Abām svītru kodi un artikula numuri vienādi, bet vienai rakstīts plaukts: I-85, otrai - plaukts: I86, I83,
kā arī vienai augšpusē kur uzgrieznis nāk ir tikai seškante, otrai seškante un iekšā mazāks torx
hvz
Abām svītru kodi un artikula numuri vienādi, bet vienai rakstīts plaukts: I-85, otrai - plaukts: I86, I83,
kā arī vienai augšpusē kur uzgrieznis nāk ir tikai seškante, otrai seškante un iekšā mazāks torx
hvz
divaini man tikai viens kods jo vinas abas vienadas pa cik nemi e-parts? es dabuju coma servisa kur taisa sporta auto ka par vairum cenu pa 4.50 gabala sanaca 10ls 2x sharas + 2ls presešanaseeingman rakstīja:šaras meyle?
hvz
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
beidzot tiku pie recaro adas salona:)
noo 99 gada kupejas
noo 99 gada kupejas
ādas, pusādas?
man sanāca 2x dārgāk un šie vēl kaut ko tur man iesmērējuši
----------------------------------------
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
šodien sataisīti tumšāki miglas lukturi.
Nedaudz sakrāsots reflektors un citi "pribambasi"
Nedaudz sakrāsots reflektors un citi "pribambasi"
Nomainīju eļļu un filtru motoram.
6dien nomainīju peldošās bukses, un ir DĀUDZ labāk, nu jau var braukt kā cilvēks, bet nu uz sūdīgāka ceļa, vai uz niknākas akas vēl nedaudz nedaudz jūtās metiens. Domāju ka būs beigtas arī tās bukses kas ieiet rāmī iekšā, par kurām dogMa teica.
p.s. - Mainītas viņas laikam nebija nekad, tā iesēdušās ka nācās papūlēties kopā ar tēti..
p.s. - Mainītas viņas laikam nebija nekad, tā iesēdušās ka nācās papūlēties kopā ar tēti..
Sanāca viegli dabūt iekšā tās?
Nu vienu pusi noslīpēju mazāku + koniskāku un tad jau iegāja normāli, bet bez slīpēšanas - aizmirsti.
Ja mēģina iesist, tad aizmirsti tiešām. Ja presē iekšā, tad bez problēmām. Galvenais, lai turas iekšā un nelien ārā.
Ā, un tās bukses saucas - aizm. plaukta priekšējās bukses.
Ā, un tās bukses saucas - aizm. plaukta priekšējās bukses.
Beidzot arī mans BMW ir ticis pie eņģeļa acīm - ļoti laba izlaiduma dāvana bija
Tagad atliek tikai ielikt :)
Tagad atliek tikai ielikt :)
Kāpēc man neviens nekad nedāvina kaut ko priekš mašīnas? Vienmēr pašam jākrāj un jāpērk, ibio
Vnk Tev nav tādi cilvēki, kuriem interesē tā lieta un zina, ko tieši vajag
es to problemu esmu atrisinajis, cilveki zin ka vajaga man kaut ko prieks masians bet nezin tiesi ko, tapec davina nauda lai es pats varu nopirkt tiesi to ko man vajaga masinaidogMa rakstīja:Kāpēc man neviens nekad nedāvina kaut ko priekš mašīnas? Vienmēr pašam jākrāj un jāpērk, ibio
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu naudu jau jebkurā gadījumā dāvina Bet par uzdāvināto naudu diez vai pirktu eņģeļus, tāpēc priecājos
Es pats sev dāvinu, jo vislabāk zinu ko vajag!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 292