Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 32
- chevron_right
lieku viens kopa varetu jau atrak ja vien servisa students nebutu visus lorinus viena kaste sametis bet ta pašam ir mega intresanti jo zinašu tagad savu e36 no skruvites lidz ritenim kur kas atrodas
un uz eksotiku es netikšu jo stingri apsolijos auto pulet tikai pec 2 nedeļam + man ar salonu ir ķibeli gribu baltu adu //vederus// bet nevar nekur isti dabut
un uz eksotiku es netikšu jo stingri apsolijos auto pulet tikai pec 2 nedeļam + man ar salonu ir ķibeli gribu baltu adu //vederus// bet nevar nekur isti dabut
jā, nu darbs ir fantastisks paveikts.
nu kad gribēju vaderus, tad vienīgais variants bija beigās pa kādiem 300 - 400 Ls no UK .
nu kad gribēju vaderus, tad vienīgais variants bija beigās pa kādiem 300 - 400 Ls no UK .
nu es ari mekleju cauri pazinam itka jau ari rekaro deret bet laba stavokli ir nereali dabut
nu tad beidzot sodien braucu jau ar savu e36 ,diemzel no rita man pie depo nozaga moldingu tapec bildes bez ta .
gan jau ka driz dabusu citu ar marihuana starpniecibu
bildes nau diesko kvaletativas un taisitas apmakuša laika bet gan jau ka sarunasu ar kadu foto guru /finks tu mani saprati / un sataisis normalakas
ieskatam: tehnisko neizgaju ka jau mineju jo jamaina viens lodbalsts un piesejas stures reikas pirkstam ka ari rocene pavisam sarusejusi izradijas pa so laiku kamer staveja bet nekas nakam nedel noversisu visas problemas un uz ta
+ plus vel visam klat jaunajam motoram nikojas viena zonde bet to ari tiks likta jauna
gan jau ka driz dabusu citu ar marihuana starpniecibu
bildes nau diesko kvaletativas un taisitas apmakuša laika bet gan jau ka sarunasu ar kadu foto guru /finks tu mani saprati / un sataisis normalakas
ieskatam: tehnisko neizgaju ka jau mineju jo jamaina viens lodbalsts un piesejas stures reikas pirkstam ka ari rocene pavisam sarusejusi izradijas pa so laiku kamer staveja bet nekas nakam nedel noversisu visas problemas un uz ta
+ plus vel visam klat jaunajam motoram nikojas viena zonde bet to ari tiks likta jauna
Pēdējais labojis Dj_Zii - 21 Apr 2013, 09:21, kopā labots 1 reizi.
Kopskats superīgs, pie sīkumiem nepiesienoties
nu sikumu tur ir daudz jasaregule atstarpes ,jasapule auto /to daris nakamnedel
lielakie darbi ir atrast baltu veder salonu ko jau mekleju pa pazinam
parejais viss itka bura
ak ja vel kautka un ar kautko jaizmazga viss salons riktigi savadak berzu un berzu bet tapat viss ar kautkadiem pec krasosanas putekliem
lielakie darbi ir atrast baltu veder salonu ko jau mekleju pa pazinam
parejais viss itka bura
ak ja vel kautka un ar kautko jaizmazga viss salons riktigi savadak berzu un berzu bet tapat viss ar kautkadiem pec krasosanas putekliem
Smuks gala rezultaats
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vel jau nav ta kauja izcinita lidz galam bet paldies galvanais ka mana doma kadu es gribu redzet savu e36 ir jau lielako dalu realizejusies
šobrī smukākā kupeja viennozīmigi, vismaz manā personīgajā e36.lv topā Možais šobrīd atslīd uz otro vietu
haa haa....
no kura gala skatoties manu?
bet tiesaam skaista kupeja... gaidam sezonas atklasanu...
no kura gala skatoties manu?
bet tiesaam skaista kupeja... gaidam sezonas atklasanu...
Neko pielikt, ne atņemt!
Lieliski
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
isteniba jasaka ,,MILZU PALDIES,,
MARIHUANAM par sagadatajam detalam visa darba procesa un dotajiem padomiem
IMAGE par atsaucibu un preti nakšanu dažos jautajumos saistitos ar maniem ST5 ko viņam nevajadzetu darit bet calis visu uznemas un sakartoja
bmw power lietotajam OX par sagadatajam oem rezerves dalam
bmw power lietotajam xjs4 par sagadatajam rezerves dalam un protams ka jaunu zelejas akumulatoru
un protams ka ikskeles servisa draudzigajam kolektivam kas mani pacieta visu ziemas sezonu
LIELS PALDIES JUMS VISIEM
MARIHUANAM par sagadatajam detalam visa darba procesa un dotajiem padomiem
IMAGE par atsaucibu un preti nakšanu dažos jautajumos saistitos ar maniem ST5 ko viņam nevajadzetu darit bet calis visu uznemas un sakartoja
bmw power lietotajam OX par sagadatajam oem rezerves dalam
bmw power lietotajam xjs4 par sagadatajam rezerves dalam un protams ka jaunu zelejas akumulatoru
un protams ka ikskeles servisa draudzigajam kolektivam kas mani pacieta visu ziemas sezonu
LIELS PALDIES JUMS VISIEM
Ļoti labi izskatās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20