Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 28
- chevron_right

Jāceļ augšā un jāskatās,moš jau sen tur nav kārtīgi turējies.
Nevar but tā,kad stiprinājuma vietas izrūsējušas?
Nevar but tā,kad stiprinājuma vietas izrūsējušas?

vareetu taa buut ka izpuvis bet skruves noluzusas nav tik traki jaizurbj skruuvvietas un jaiegriez vitne un jaskruvee ieksa jaunas skruves

Joptvai,jā,agrāk nabagam bij izskats

priecājies ka nav bijis kā tas baltais apkarinātaisRolands rakstīja:Joptvai,jā,agrāk nabagam bij izskats![]()

Tas vsp šausmīgs 

Izrādas kad tomēr no stiklšķiedras
Bet nu jā,bojā gan :)

ooo tev ari ir super turbo kapota turetajs

jā,amīšiem kirdik 

es tava vietaa butu tos sparnus atstajis, aiztaisijis ciet tās žaunas un Alpine emblēmu un pa jaunam pārkrāsojis. Tomēr tev viņji ir no NERŪSĒJOŠA materiāla 

Un, cik atceros, ļooti precīzi uztaisīti :)

+328KV_ rakstīja:es tava vietaa butu tos sparnus atstajis, aiztaisijis ciet tās žaunas un Alpine emblēmu un pa jaunam pārkrāsojis. Tomēr tev viņji ir no NERŪSĒJOŠA materiāla

Jūs sākat mani pārliecināt nepārdot 

Ar to pašu stiklašķiedru aiztaisi tos caurumus ciet, pēc iespējams minimālāku špakteļa kārtiņu, pārkrāsot un stutēt virsū un aizmirsti par tiem. Taisāmi arī tie ir ļoti vienkārši, ja, nu, sanāk kādreiz uzsist no apakšas. Es toč nepārdotu, ja, nu, vienīgi tie būtu uztaisīti caur dirsu, t.i., šķībi un neprecīzi, bet šie ir pārsteidzoši taisni 

Taisnība jau ir 

Šodien aizgāju pie metinātāja,izārdījis visu salonu un atklājis ļoti nepatīkamas lietas,iepriekšejais saimnieks tīrākais makgaivers bijis,pasažiera pusē ar špakteli aizlāpījis visus izrūsējosos caurumus un nolīmējis līmplēvi lai neredz,psc,to pat reāli nevar redzēt kad paceļ mašīnu@!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 28