Darbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 31
- chevron_right
ValtersD rakstīja:Kārtējais, kurš domā, ka LV ir bezdarbs un darbu atrast ir nereāli?
Bet vispār, meklē kādu paziņu, kas kaut tai pašā anglijā strādā un mēģini caur viņu iekārtoties. Bez profesijas un pietiekamām zināšanām pašam uz savu galvu iekārtoties kaut cik labi apmaksātā darbā nevienā valstī nav viegli.
Nesaku,ka nevar! Te gluži pretēji nav bezdarbs (lai gan Latgalē tomēr lkm ir).
Latvijā ir ļooti smags darbinieku trūkums, fāterim arī ir uzņēmums, kur vienkārši darbiniekus atrast ir grūti un vajadzētu vel. Problēma ir tāda, ka daudzi latvijā nesaprot, ka ir nepieciešams kaut ko mācēt, lai varētu iekārtoties darbā. Visi tik grib nēsāt kastes pa 1500euro mēnesī un braukt ar e90 bez nekāda ieguldījuma. Lielākā daļa man zināmi cilvēki, kuri ir aizbraukuši strādāt uz ārzemēm, tāpat tur neko nesasniedz, jo cilvēkam visa attieksme pret darbu ir pilnīgi aplama.
Veiksmi tev laimes zemēs, meklē kādu savu paziņu tajā galā un lūdz lai palīdz iekārtot!
Veiksmi tev laimes zemēs, meklē kādu savu paziņu tajā galā un lūdz lai palīdz iekārtot!
Nekad neesmu uzskatījis,ka TUR ir laimes zeme! Tā sagadījies,ka prakse-darbs,ko bija piedāvajis ļoti labs Rīgā dzīvojošs cilvēks,ir apstājusies,jo cilvēks pārcieš jau 5 operāciju,un es ļoti ceru,ka viņš tomēr izveseļosies,lai gan viņs jau pats tam netic,diemžēl! Viss ir tādā dirsā apstājies,un iekārtoties 3 kursa studentam ar jurista nepabeigto bakalauru vismaz Latgalē NAV KUR! Māku daudz ko,ne tikai savu jomu pārzinu,bet,to,ko māku tas ir man tikai zināms,un tam attiecīga papīra nav,tpc arī savā valstī Latvijā (pie tam esmu savas valsts patriots) visas šīs stulbās birokrātijas dēl nekas nesanāk! Tas tā īsumā!edzis rakstīja:Latvijā ir ļooti smags darbinieku trūkums, fāterim arī ir uzņēmums, kur vienkārši darbiniekus atrast ir grūti un vajadzētu vel. Problēma ir tāda, ka daudzi latvijā nesaprot, ka ir nepieciešams kaut ko mācēt, lai varētu iekārtoties darbā. Visi tik grib nēsāt kastes pa 1500euro mēnesī un braukt ar e90 bez nekāda ieguldījuma. Lielākā daļa man zināmi cilvēki, kuri ir aizbraukuši strādāt uz ārzemēm, tāpat tur neko nesasniedz, jo cilvēkam visa attieksme pret darbu ir pilnīgi aplama.
Edzi ko Tu pats esi sasniedzis ? Iznemot mammas naudas teresanu?
Cilveki uz arzemem brauc jo nav citas izejas un grib ar kastu nesashanu pelnit vairak ka 200 euro menesii.tadi ka Tu man vienkarsi besii.Pats beko nav sasniedzis,bet gudrie teksti birst ka apdirsties var
Cilveki uz arzemem brauc jo nav citas izejas un grib ar kastu nesashanu pelnit vairak ka 200 euro menesii.tadi ka Tu man vienkarsi besii.Pats beko nav sasniedzis,bet gudrie teksti birst ka apdirsties var
ar kompatu pa brugji
5 gadus kopumā es jau lakstu pa ārzemēm.
tikko arī nesen atbraucu pēc 2 mēnešu prombūtnes.
Esmu strādājis lielākoties Anglijā , nu kopumā sanāk 2 ar kautko gadi.
Arī esmu pabijis Nīderlandē.
NEKUR NAV TIK LABI KĀ MĀJĀS.
atrast darbu Britlandijā nav grūti.
Grūtākais tagad ir dzīves vieta ,bez paziņām un čomiem grūti būs.
Darbu atras īzī - ej uz sev tuvāko aģentūru piereģistrējies un gaidi zvanu .
tālāk mauc pa 6.70 stundā - alga katru nedēļu.
tagad iesaku nebraukt. sezonas beidzās. Līdz martam būs kluss.
ja gribi daudz lielāku iespēju dabūt darbu tad ņem savu M40 un brauc . jo pirmie kam zvana ir
tie ar saviem auto.
pēdējas 2 reizes biju ar savu auto.
tādu kam nav sava auto ir pilns un ļoti daudz.
poļi ,rumāņī, leiši, moldāvi,portugāļi.
tāpēc tieši tevi neviens tur negaida,ja nu vienīgi tavs čoms tev palīdzēs. cita dzela.
Es piemēram visu laiku braucu uz savu galvu ,jo Valoda un iemaņas man ir uz 1200%
caur aģentūrām kas ir LV - nebrauc. nekad nav garantiju.
pats biju Nīderlandē, itkā solija darbu daudz. bet pirmais mēnesis bija sūdīgs.
tikko arī nesen atbraucu pēc 2 mēnešu prombūtnes.
Esmu strādājis lielākoties Anglijā , nu kopumā sanāk 2 ar kautko gadi.
Arī esmu pabijis Nīderlandē.
NEKUR NAV TIK LABI KĀ MĀJĀS.
atrast darbu Britlandijā nav grūti.
Grūtākais tagad ir dzīves vieta ,bez paziņām un čomiem grūti būs.
Darbu atras īzī - ej uz sev tuvāko aģentūru piereģistrējies un gaidi zvanu .
tālāk mauc pa 6.70 stundā - alga katru nedēļu.
tagad iesaku nebraukt. sezonas beidzās. Līdz martam būs kluss.
ja gribi daudz lielāku iespēju dabūt darbu tad ņem savu M40 un brauc . jo pirmie kam zvana ir
tie ar saviem auto.
pēdējas 2 reizes biju ar savu auto.
tādu kam nav sava auto ir pilns un ļoti daudz.
poļi ,rumāņī, leiši, moldāvi,portugāļi.
tāpēc tieši tevi neviens tur negaida,ja nu vienīgi tavs čoms tev palīdzēs. cita dzela.
Es piemēram visu laiku braucu uz savu galvu ,jo Valoda un iemaņas man ir uz 1200%
caur aģentūrām kas ir LV - nebrauc. nekad nav garantiju.
pats biju Nīderlandē, itkā solija darbu daudz. bet pirmais mēnesis bija sūdīgs.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Ja tā godīgi, es tavā vietā vienkārši pārvāktos uz rīgu un tur arī noteikti tu atrastu to ko tu meklēvitjazz rakstīja:Nekad neesmu uzskatījis,ka TUR ir laimes zeme! Tā sagadījies,ka prakse-darbs,ko bija piedāvajis ļoti labs Rīgā dzīvojošs cilvēks,ir apstājusies,jo cilvēks pārcieš jau 5 operāciju,un es ļoti ceru,ka viņš tomēr izveseļosies,lai gan viņs jau pats tam netic,diemžēl! Viss ir tādā dirsā apstājies,un iekārtoties 3 kursa studentam ar jurista nepabeigto bakalauru vismaz Latgalē NAV KUR! Māku daudz ko,ne tikai savu jomu pārzinu,bet,to,ko māku tas ir man tikai zināms,un tam attiecīga papīra nav,tpc arī savā valstī Latvijā (pie tam esmu savas valsts patriots) visas šīs stulbās birokrātijas dēl nekas nesanāk! Tas tā īsumā!edzis rakstīja:Latvijā ir ļooti smags darbinieku trūkums, fāterim arī ir uzņēmums, kur vienkārši darbiniekus atrast ir grūti un vajadzētu vel. Problēma ir tāda, ka daudzi latvijā nesaprot, ka ir nepieciešams kaut ko mācēt, lai varētu iekārtoties darbā. Visi tik grib nēsāt kastes pa 1500euro mēnesī un braukt ar e90 bez nekāda ieguldījuma. Lielākā daļa man zināmi cilvēki, kuri ir aizbraukuši strādāt uz ārzemēm, tāpat tur neko nesasniedz, jo cilvēkam visa attieksme pret darbu ir pilnīgi aplama.
Par Rīgu piekrītu Tev,bet uzskatu ka sākumam vajadzīgs STARTA kapitāls,jo no "0" neuzsāksi,tāpat kā nevar uzsākt motora maiņu bez jebkādām finansēm!edzis rakstīja:Ja tā godīgi, es tavā vietā vienkārši pārvāktos uz rīgu un tur arī noteikti tu atrastu to ko tu meklēvitjazz rakstīja:Nekad neesmu uzskatījis,ka TUR ir laimes zeme! Tā sagadījies,ka prakse-darbs,ko bija piedāvajis ļoti labs Rīgā dzīvojošs cilvēks,ir apstājusies,jo cilvēks pārcieš jau 5 operāciju,un es ļoti ceru,ka viņš tomēr izveseļosies,lai gan viņs jau pats tam netic,diemžēl! Viss ir tādā dirsā apstājies,un iekārtoties 3 kursa studentam ar jurista nepabeigto bakalauru vismaz Latgalē NAV KUR! Māku daudz ko,ne tikai savu jomu pārzinu,bet,to,ko māku tas ir man tikai zināms,un tam attiecīga papīra nav,tpc arī savā valstī Latvijā (pie tam esmu savas valsts patriots) visas šīs stulbās birokrātijas dēl nekas nesanāk! Tas tā īsumā!edzis rakstīja:Latvijā ir ļooti smags darbinieku trūkums, fāterim arī ir uzņēmums, kur vienkārši darbiniekus atrast ir grūti un vajadzētu vel. Problēma ir tāda, ka daudzi latvijā nesaprot, ka ir nepieciešams kaut ko mācēt, lai varētu iekārtoties darbā. Visi tik grib nēsāt kastes pa 1500euro mēnesī un braukt ar e90 bez nekāda ieguldījuma. Lielākā daļa man zināmi cilvēki, kuri ir aizbraukuši strādāt uz ārzemēm, tāpat tur neko nesasniedz, jo cilvēkam visa attieksme pret darbu ir pilnīgi aplama.
Arī braucot uz kaut to pašu laimes zemi Angliju, vajadzīgs starta kapitāls vismaz pirmajam mēnesim, lai būtu dzīvošanai, ēšanai utt.
Ja es izdomātu braukt uz kādu citu valsti, tad noteikti kkur, kur ir foršāks un siltāks klimats kā pie mums. Ne kaut kādu angliju, kur katru dienu līst lietus.
Piemēram USA, Kalifornijā ir foršs klimats, tik dabūt uzturēšanās atļaujas USA nav tik vienkārši un lēti.
Otrs variants tad būtu Portugāle, tur arī vismaz silts.
Ja gribas tomēr pakaļu saldēt, tad Kanāda ir ok variants.
Ja es izdomātu braukt uz kādu citu valsti, tad noteikti kkur, kur ir foršāks un siltāks klimats kā pie mums. Ne kaut kādu angliju, kur katru dienu līst lietus.
Piemēram USA, Kalifornijā ir foršs klimats, tik dabūt uzturēšanās atļaujas USA nav tik vienkārši un lēti.
Otrs variants tad būtu Portugāle, tur arī vismaz silts.
Ja gribas tomēr pakaļu saldēt, tad Kanāda ir ok variants.
Pēdējais labojis ValtersD - 24 Jan 2016, 14:25, kopā labots 1 reizi.
Nu juristam būs pagrūti visur (jo to ir savairojies vnk dofigā), Rīgā, protams, ar darbu ir labāk, tikai jābūt gatavam, ka tā vietā, lai Latgalē dzīvotu mammas mājā, šiet (Rīgā) nāksies vēl par dzīvesvietu samaksāt normālu summiņu.
P.S. Latvijā izglītība kā tāda baigos bonusus nedod (ja runājam konkrēti par naudas pelnīšanu), vairāk šajā gadījumā dod kkādas iemaņas zināmā jomā un MERĶTIECĪBA (ar to parasti cilvēkiem ir galvenā problēma) nu un protams paziņas, kas palīdzēs iekārtoties netraucēs (ja pats pa dzīvi neesi lohs, tad tādi atradīsies).
P.S. Latvijā izglītība kā tāda baigos bonusus nedod (ja runājam konkrēti par naudas pelnīšanu), vairāk šajā gadījumā dod kkādas iemaņas zināmā jomā un MERĶTIECĪBA (ar to parasti cilvēkiem ir galvenā problēma) nu un protams paziņas, kas palīdzēs iekārtoties netraucēs (ja pats pa dzīvi neesi lohs, tad tādi atradīsies).
Pēdējais labojis Dj Plosky - 24 Jan 2016, 14:29, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
Nē,tas gan,piekrītu! Laikam nebij vērts par šo visu sakt runāt,jo viss šis jau 100tiem reižu pārrunāts,un viss atkarīgs no zināšanām,vēlmēm un galvas uz pleciem!ValtersD rakstīja:Arī braucot uz kaut to pašu laimes zemi Angliju, vajadzīgs starta kapitāls vismaz pirmajam mēnesim, lai būtu dzīvošanai, ēšanai utt.
Bet tāpat,paldies par viedokļiem!
Un Riigaa ir ta vieta kur viss ir ahujena?
Cilveki,jus saprotat vispar ko runajat? jaa,ir varbut kkas labaak,bet atbraucot no provinces,nu ari te tas briivaas vietas nestav ilgi briivas
Cilveki,jus saprotat vispar ko runajat? jaa,ir varbut kkas labaak,bet atbraucot no provinces,nu ari te tas briivaas vietas nestav ilgi briivas
ar kompatu pa brugji
Brauc uz Rīgu, bet vari pat nemeklēt pagaidām darbu savā profesijā, kamēr tev nav pabeigta viņa un diploms kabatā.
Rīgā mierīgi atradīsi kurjera darbus, oficianti arī vajadzīgi daudz kur.
Ir pietiekami amati, kur nav vajadzīgas speciālas zināšanas un izglītība.
Protams, manis nosauktajos amatos sākumā neviens tev nemaksās miljonus, bet darba pieredze ir jaizcīna un tam visam ir jaiziet cauri, lai tiktu kur augstāk un pelnītu vairāk.
P.S
Lai par minēto amatu algu sākumā savilktu galus priekš dzīvokļa īres, iesaku paņemt no provinces kādu draudzeni (draugs arī der) līdzi un izdalot maksājumus uz divi jau būs cerīgāk savilkt galus un paliks arī ēšanai.
Rīgā mierīgi atradīsi kurjera darbus, oficianti arī vajadzīgi daudz kur.
Ir pietiekami amati, kur nav vajadzīgas speciālas zināšanas un izglītība.
Protams, manis nosauktajos amatos sākumā neviens tev nemaksās miljonus, bet darba pieredze ir jaizcīna un tam visam ir jaiziet cauri, lai tiktu kur augstāk un pelnītu vairāk.
P.S
Lai par minēto amatu algu sākumā savilktu galus priekš dzīvokļa īres, iesaku paņemt no provinces kādu draudzeni (draugs arī der) līdzi un izdalot maksājumus uz divi jau būs cerīgāk savilkt galus un paliks arī ēšanai.
Kopš Ziemassvētkiem meklēju (pagātnē) vairākus čaļus,kas gribētu pastrādāt. Uzminiet cik pieteicās? Paga pārskaitīšu...ā tieši viens! Biju ielicis facebook, starp draugiem un paziņām. Bez nekādiem slēptiem sūdiem utt. Tikai tik cik pirmajā reizē uz 5ām dienām jāatbrauc par mazāku summu un sevi jāpierāda. Nevienam neinteresēja. Tā kā, jāsāk ar sevi.
Pagājušajā vasarā piedāvāju lietotājam Booogdans - viņš noriskēja, atbrauca un tagad ir komandā. Čalis malacis.
Pagājušajā vasarā piedāvāju lietotājam Booogdans - viņš noriskēja, atbrauca un tagad ir komandā. Čalis malacis.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Vienkārši Rīgā iespējas ir vairāk, neviens neraksta ka te viss ir ahu.... !cipruss18 rakstīja:Un Riigaa ir ta vieta kur viss ir ahujena?
SAVAGES CREW
Dzhejs rakstīja:Kopš Ziemassvētkiem meklēju (pagātnē) vairākus čaļus,kas gribētu pastrādāt. Uzminiet cik pieteicās? Paga pārskaitīšu...ā tieši viens! Biju ielicis facebook, starp draugiem un paziņām. Bez nekādiem slēptiem sūdiem utt. Tikai tik cik pirmajā reizē uz 5ām dienām jāatbrauc par mazāku summu un sevi jāpierāda. Nevienam neinteresēja. Tā kā, jāsāk ar sevi.
Kas par darbiem ko piedaavaaji?
ar kompatu pa brugji
Piekrītu! Viss atkarīgs no paša,cik tiešām tas darbs Tev ir vajadzīgs!Dzhejs rakstīja:Kopš Ziemassvētkiem meklēju (pagātnē) vairākus čaļus,kas gribētu pastrādāt. Uzminiet cik pieteicās? Paga pārskaitīšu...ā tieši viens! Biju ielicis facebook, starp draugiem un paziņām. Bez nekādiem slēptiem sūdiem utt. Tikai tik cik pirmajā reizē uz 5ām dienām jāatbrauc par mazāku summu un sevi jāpierāda. Nevienam neinteresēja. Tā kā, jāsāk ar sevi.
Tas taču ir pašsaprotami - mēs esam latvieši! Tipisks latvietis ir tāds - sēdēs, čīkstēs, ka viss slikti, cik valdība nekaunīga un valsts ''nolaista'', raudās, ka naudas nav un darbu atrast nevar... Protams, lietas labā neko nedarīs, par pasīvo sēdēšanu un čīkstēšanu nekur tālāk netiek, gaida, kad visu pienesīs klāt un ''ar karoti mutē ielies''.Dzhejs rakstīja:Kopš Ziemassvētkiem meklēju (pagātnē) vairākus čaļus,kas gribētu pastrādāt. Uzminiet cik pieteicās? Paga pārskaitīšu...ā tieši viens! Biju ielicis facebook, starp draugiem un paziņām. Bez nekādiem slēptiem sūdiem utt. Tikai tik cik pirmajā reizē uz 5ām dienām jāatbrauc par mazāku summu un sevi jāpierāda. Nevienam neinteresēja. Tā kā, jāsāk ar sevi.
Tajā visā ir tāda sīka nianse - bez darba sēž tie, kuri ir slinki dīkdieņi un neko vairāk par deguna urbināšanu un čīkstēšanu neprot.
Cilvēki, kuri ir savas jomas profesionāļi, čakli un strādīgi... tie ir uz izķeršanu un darba piedāvājumu viņiem netrūkst. Tieši tāpēc jau daudzās profesionālajās nozarēs ir darbinieku deficīts.
Es jau nečīkstēju,tīri pēc padoma vērsos,jo gribas brīvo laiku veltīt darbam,nevis dīkdienībai kā pats to sauc.Kaskadieris rakstīja:Tas taču ir pašsaprotami - mēs esam latvieši! Tipisks latvietis ir tāds - sēdēs, čīkstēs, ka viss slikti, cik valdība nekaunīga un valsts ''nolaista'', raudās, ka naudas nav un darbu atrast nevar... Protams, lietas labā neko nedarīs, par pasīvo sēdēšanu un čīkstēšanu nekur tālāk netiek, gaida, kad visu pienesīs klāt un ''ar karoti mutē ielies''.Dzhejs rakstīja:Kopš Ziemassvētkiem meklēju (pagātnē) vairākus čaļus,kas gribētu pastrādāt. Uzminiet cik pieteicās? Paga pārskaitīšu...ā tieši viens! Biju ielicis facebook, starp draugiem un paziņām. Bez nekādiem slēptiem sūdiem utt. Tikai tik cik pirmajā reizē uz 5ām dienām jāatbrauc par mazāku summu un sevi jāpierāda. Nevienam neinteresēja. Tā kā, jāsāk ar sevi.
Tajā visā ir tāda sīka nianse - bez darba sēž tie, kuri ir slinki dīkdieņi un neko vairāk par deguna urbināšanu un čīkstēšanu neprot.
Cilvēki, kuri ir savas jomas profesionāļi, čakli un strādīgi... tie ir uz izķeršanu un darba piedāvājumu viņiem netrūkst. Tieši tāpēc jau daudzās profesionālajās nozarēs ir darbinieku deficīts.
Neesmu no tiem,kas baidās no darbiem,vnk tā gadījies,ka to,ko piedāvā jaunietim pašlaik,ar to ir grūti izdzīvot! (esmu daudzos dažādos amatos strādājis,un to,ko te saņemam par to pašu padarīto ko darītu tajā pašā Anglijā,nevar salīdzināt!
Gan jau piekritīsi tam!
Ja jau tiešām esi strādājis (nevis piehaltūrējis) vairākos darbos/amatos, tad nevajadzētu būt problēmām ar darba atrašanu. Darba devēji nevēlas riskēt ar pilnīgi zaļu kadru (tāpat apmācībai aiziet laiks un nauda), tāpat arī CV darba ieraksti ik pēc gada neparko labu neliecina.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Deficīts profesionālajās nozarēs galvenokārt ir saistīts ar to, ka darba devēji piedāvā nožēlojami zemu atalgojumu.Cilvēki, kuri ir savas jomas profesionāļi, čakli un strādīgi... tie ir uz izķeršanu un darba piedāvājumu viņiem netrūkst. Tieši tāpēc jau daudzās profesionālajās nozarēs ir darbinieku deficīts.
Piemēram, Latvijā programmētājus liek vienā maisā ar tehniskajiem darbiniekiem t.i. sienu krāsotājiem un galdniekiem.
Neviens sevis cienošs web developers nestrādās pa kapeikām zinot kādas pūles ieliktas izglītības iegūšanā.
Par ārstiem tas pats stāsts. Tagad jau jaunieši iegūst izglītību Latvijā, līdz ko diploms rokā, dodas uzreiz dziļāk Eiropā, ar domu strādāt nevis vergot pa kaipeikām kā te.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 31