Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 27
- chevron_right
2 varianti!
Pašnāvība vai iemidzis, nav reāli uz taisna ceļa ar tādu ātrumu iepist zīmē
Pašnāvība vai iemidzis, nav reāli uz taisna ceļa ar tādu ātrumu iepist zīmē
Draugs aizgaja pie dieviem...;(
Straadaaja ar e61 taxi....reaali kaa parasti aatrums+iemiga iespejams
Vieglas smiltis
Straadaaja ar e61 taxi....reaali kaa parasti aatrums+iemiga iespejams
Vieglas smiltis
BMW_The Ultimate Repair Bill
Cilvēki mīļie, brauciet, lūdzu, šonakt ļoti uzmanīgi. Mans pirmais auto, mans skaistais ķiršsarkanais sedans, kuram biju tik ļoti pieķēries ir pagalam. Šmerļa mežs, ceļā no alfas uz mežciemu. Pa melno ledu aizgāja čūskiņa,kuru vairs nevarēju iztaisnot, rezultāts - labais aizmugurējais stūris kokā, visa aizmugure beigta, stikls ārā, apakša uz augšu, bembis banānā, restaurēt nav jēgas...
Lasīju šo topiku un šausminājos, par visu šo, par cilvēkiem, kuriem bembis ir pirmais auto un viņi viņu sasit, un nekad nedomāju, ka arī pievienošos viņiem..
Esiet prātīgi.
Lasīju šo topiku un šausminājos, par visu šo, par cilvēkiem, kuriem bembis ir pirmais auto un viņi viņu sasit, un nekad nedomāju, ka arī pievienošos viņiem..
Esiet prātīgi.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Damns.. izskatās ka šoziema daudziem beigusies salocītos metālos.
Ir tikai viena problēma, cilvēks mācas tikai no savām kļūdām.
Ir tikai viena problēma, cilvēks mācas tikai no savām kļūdām.
- ikey07
Tā kā radinieks, tad teikšu skarbi, bet bez diršanas.maartyd rakstīja:Cilvēki mīļie, brauciet, lūdzu, šonakt ļoti uzmanīgi. Mans pirmais auto, mans skaistais ķiršsarkanais sedans, kuram biju tik ļoti pieķēries ir pagalam. Šmerļa mežs, ceļā no alfas uz mežciemu. Pa melno ledu aizgāja čūskiņa,kuru vairs nevarēju iztaisnot, rezultāts - labais aizmugurējais stūris kokā, visa aizmugure beigta, stikls ārā, apakša uz augšu, bembis banānā, restaurēt nav jēgas...
Esiet prātīgi.
Tas auto tam bija domāts. Ar tādu mērķi Tev viņu uzdāvinājām un savu funkciju viņš izpildija.
PIrmā pieredze ir nenovērtējama. Protams, pieķerās jau visiem auto, bet ne jau šitas pēdējais.
Galvenais ka abi veseli un pēc kāda laika par šito varēsi stāstīt čomiem.
Paskaties ss.lv, pameklē kādu bundžu. Ja ir pa lēto kkas, tad var pārkrāmēt un gāzt tālāk, ja nav, tad lai auto dodas uz šrotu un uzskati to kā pirmo iemaksu sev nākošajam autiņam.
Un nav ko te čīkstēt kā vecenei - tie ir dzelži!
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Es katru vakaru krītu ceļos un lūdzu visus iespējamos dievus lai es nekļūtu par iemeslu interneta ziņu portāliem radīt rakstus par to, ka BMW ir ļaunuma iemiesojums un apdraud sabiedrību
Bezjēdzīgi!
Labāk būtu uzlabojis iemaņas!
Labāk būtu uzlabojis iemaņas!
Es jau cenšos cik varu, bet laika kā jau studentam sesijas laikā gandrīz nav
BMW nekad nevienu nav apdraudējis, sūdīgs garīgais, that's what gets you.JorensHS rakstīja:Es katru vakaru krītu ceļos un lūdzu visus iespējamos dievus lai es nekļūtu par iemeslu interneta ziņu portāliem radīt rakstus par to, ka BMW ir ļaunuma iemiesojums un apdraud sabiedrību
Ilgi un gari domājot tika pieņemts lēmums celt augšā, tā kā vēlāk bildes ar gatavo kompotu būs Pagaidām paredzētās izmaksas ap 1000 eur
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir kāda bilde ar to kā izskatās, noņemot visas sliktās detaļas ?
un atkal jāsaka kā latviešu praktiķim, tiešām nav labāk pa to 1k paņemt citu?
un atkal jāsaka kā latviešu praktiķim, tiešām nav labāk pa to 1k paņemt citu?
- ikey07
Nu ja tas kompots būtu kāds alja M3 aparāts, tad vēl jā, citādi nu hz, tikai sporta pēc...
d[-_-]b
rāmis nav locīts, durvju stoika gan nedaudz, par 1000 e es nedabūtu 98 gada kompotu ar 2.5 motoru un ļoti labu komplektāciju.
Tam slieksnim tak ir pilnīgs čau bambino! Pa 1000 euro tu vari nopirkt citu kompotu, motoru un visus labumus pārkrāmēt!
Tā ir tava izvēle, bet bundža ir un paliek vissvarīgākā daļa! Beigts motors - nomainīs, nav komplektācija, ieliks ekstras. Beigta bundža - neko neizdarīsi!
Tā ir tava izvēle, bet bundža ir un paliek vissvarīgākā daļa! Beigts motors - nomainīs, nav komplektācija, ieliks ekstras. Beigta bundža - neko neizdarīsi!
Protams, ka slieksnim ir āmen bet nav tik traģiski kā izskatās pie tam es šaubos ka dabūtu nerūsējušu kompotu pa 1000e un pēc tam vēl pisties ar skrūvēšanu un droši vien arī ar caurumu lāpīšanu, tāpēc tika pieņemts lēmums pārmetināt bleķus nokrāsot un braukt tālāk bez bēdām.
Nu vēlu visu to labāko, gaidam rezultātus!
Ko Jūs tik negatīvi
Nu pēc visa šitā publicēšu gala rezultātu, ja būs slikti tad būs laba pieredze, ja būs labi, tad arī būs laba pieredze
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 27