Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- …
- 1297
- chevron_right

ja Tev rodas šāds jautājums, tad labāk nemaz nesāc..Rudziņš rakstīja:Esmu nobriedis pirmo reizi pats nomainīt pr. amīšus, tagad sēžu un skatos uz viņiem, un man nav skaidrs kā atsperi var dabūt nost no amīša ??

Nostī var dabūt arī bez savilcējiem - pirms ņem nost amīti, atskrūvē atsperi, kamēr amīts uz auto.
Virsū atpseri gan dabū tikai ar savilcējiem... Protams, ir izņemumi ar dažām sēdinātajām atsperēm.
Virsū atpseri gan dabū tikai ar savilcējiem... Protams, ir izņemumi ar dažām sēdinātajām atsperēm.

Lai nomainitu to reiku un pirkstus, obligati jacelj uz dankrotu un janjem ritenji nost? Jeb pirkstus var izcelt tapat ara, kad stav uz ritenjiem? :)

kāds zin cik spēcīgi jāsavelk LSD?
Precīzāk ar cik ņūtoniem jāvelk?
kādam ir vai zin kur atrast aizmugurējo elektro logu shēmu pre-facelift sedanam? steidzami 

Tatad, lugums palidzet - man viena liela problēma, apakšā kur ķegā iekša skrūvējas amītim lielā skrūve, tur vītne visa sačakarēta un amītis skrūvējas vaļā. ko lai dara? vai kāds varētu palīdzē?

urb cauri un liec skruvi ar uzgriezni!

bet ne jau orģinālo skrūvi? jameklē rūdītā ar rūdītu uzgreizni vne?

Itkā var palikt arī uz riteņiem, ja to pirkstu vari izņemt, kad disks virsū.Wildutch rakstīja:Lai nomainitu to reiku un pirkstus, obligati jacelj uz dankrotu un janjem ritenji nost? Jeb pirkstus var izcelt tapat ara, kad stav uz ritenjiem? :)

Par aizmugurējiem amīšiem runā?xlacuksx rakstīja:Tatad, lugums palidzet - man viena liela problēma, apakšā kur ķegā iekša skrūvējas amītim lielā skrūve, tur vītne visa sačakarēta un amītis skrūvējas vaļā. ko lai dara? vai kāds varētu palīdzē?

Sheit ir kaads,kas prot labi apieties ar photoshopu?
vajg vienu bildi ar e36 partaisiit!
Ja kaads prot to dariit,tad Pm.

Ja kaads prot to dariit,tad Pm.

Instagram - Sandis_e36

Cilveeki ar shaadu info pelna naudu, shaubos, ka sheit kaads valjpraatiigi to uzdrukaas (ja runa iet tieshi par pashu elementu)Boyka rakstīja:kāds zin cik spēcīgi jāsavelk LSD?

Iet gan runa par to Hoody.
ja neviens nesaka tad jaekspermentē pašam vai jārok google.lv

Paskaties, mby autodata kkads info ir..

vēlams- jā!xlacuksx rakstīja:bet ne jau orģinālo skrūvi? jameklē rūdītā ar rūdītu uzgreizni vne?

es neieteiktu taisit eksperimentusBoyka rakstīja:Iet gan runa par to Hoody.

Pīkstoša čīkstēšana var nākt no MTech II, ja nav kārtīgi ar grafītsmēri saziests tas rinķis, pret ko atpsiežas kontaktakts taureiKaats rakstīja:Gribēju uzvaicāt, kas stūrei var čīkstēt?
Noņēmu un kārtīgi visu ieeļoju, bet tāpat no tās nāk tāda skrāpējoša skaņa :(

šaibas salikt jaunas jau ir huņa. Galvenais ir zināt cik spēcīgi vilkt pasu elementu.Dj_Zii rakstīja:es neieteiktu taisit eksperimentusBoyka rakstīja:Iet gan runa par to Hoody.
ja neviens nesaka tad jaekspermentē pašam vai jārok google.lvpaši mes ari to nedaram bet gan vedam uz hgk vai pie pasnieka uz bikerniekiem šaibot

Kuru motorelju labak liet? Sitntetisku, pussintetisku? 5W40 vai 10w40
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Pabrauktam motoram drošvien ka labāk 10w40
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

kādu īsti funckiju pilda durvju aktuators? pasažiera puses neverās vaļā ne no iekšas, ne ārpuses
centrālā atslēga itkā tās atslēdz, puļķis uz augšu paiet, bet vaļā nedabūt. abšifka noņemta, bet kur tālāk meklēt vainu nezinu. domāju moš vaina tajā kastītē...

centrālā atslēga itkā tās atslēdz, puļķis uz augšu paiet, bet vaļā nedabūt. abšifka noņemta, bet kur tālāk meklēt vainu nezinu. domāju moš vaina tajā kastītē...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- …
- 1297