Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1706
- 1707
- 1708
- 1709
- 1710
- …
- 2228
- chevron_right

Runa iet par to, ka norēķinās veicī, un Rīgā nav viss.Nevajag uzskatīt, ka visur lauki, rīdziniek ibio.kars rakstīja:Laukos varbūt, Rīgā ja sūknis brīvs tad nav pat veikalā jāiet iekšāRob rakstīja:Muļķības, rindas kārtība, samaksas veidam nav nozīmes.kars rakstīja:Staķikā var arī nestāvet rindā, ja maksā ar karti
.

Lai paliek, staķikā var iet uz toleti, riepas pumpēt un ko tur vēl darīt...
Augstākā oktāna 98e (kā noskaidrojās powera degvielas topikā) kas piedod maniem e36 placebo ZS ir nopērkams luķī
Augstākā oktāna 98e (kā noskaidrojās powera degvielas topikā) kas piedod maniem e36 placebo ZS ir nopērkams luķī

Es tagad arī sāku pildīties tikai Lukoil testa pēc. Liekas, ka tomēr ir nedaudz asāks, ar Statoil degvielu bija sajūta, ka silts motors kaut kā dīvaini uzvedās, mož tikai iedomas. Es kā leju E98 man vispār liekas, ka pildu vecu degvielu, jo neviens īsti nebrauc ar E98, kur nu vēl, ja pildās laukos. Pat mebrīnītos, ja E95 ir labāks, jo vismaz svaigs.

Rēzeknē nevarēju atrast E98, aizgāju paprasīt, uz manīm paskatījās kā uz kkādu dīvaini..funkyasshit rakstīja:Es tagad arī sāku pildīties tikai Lukoil testa pēc. Liekas, ka tomēr ir nedaudz asāks, ar Statoil degvielu bija sajūta, ka silts motors kaut kā dīvaini uzvedās, mož tikai iedomas. Es kā leju E98 man vispār liekas, ka pildu vecu degvielu, jo neviens īsti nebrauc ar E98, kur nu vēl, ja pildās laukos. Pat mebrīnītos, ja E95 ir labāks, jo vismaz svaigs.

Kur pildījies?
nestē, lukoilā, statiķā pavisam noteikti bija 98, ja kkādā ingrīdā pildījies, tad nav brīnums ka nebija.

nestē, lukoilā, statiķā pavisam noteikti bija 98, ja kkādā ingrīdā pildījies, tad nav brīnums ka nebija.

Ko jūs te ākstaties. Es pie mājas leju Ziemeļu Naftas 95to un viss iet

Pēc vairākiem gadiem arī pavēroju boksu tiešraidē. Tīri labs bij. Tā mīcīšanās nekad nav patikusi, bet tas jau pieder pie lietas. Malacis Briedis.

Pēc vairākiem gadiem arī pavēroju boksu tiešraidē. Tīri labs bij. Tā mīcīšanās nekad nav patikusi, bet tas jau pieder pie lietas. Malacis Briedis.

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Viršos 98 bija ūdens , vismaz vienā no stacijām, daudz laimīgu šoferu..
tur pildu tikai 95
Latvijā lielai daļai 98 oktānskaitlim ir 95, un 95 ir vēl bišķ mazāks.
E36 nav tik jūtīgs pret šādām degvielas izmaiņām kā piemēram francūži, kuri mirst.
tur pildu tikai 95
Latvijā lielai daļai 98 oktānskaitlim ir 95, un 95 ir vēl bišķ mazāks.
E36 nav tik jūtīgs pret šādām degvielas izmaiņām kā piemēram francūži, kuri mirst.

Lielā mērā, jāpildās ir tajas uzpildes stacijās, kur ir apjoms. Vienmēr licies, ka Neste ir laba degviela, bet re kur elektriķis teica, ka čalis esot atbraucis ar adaptācījām kosmosā, problēmu atrast nevarējis. Sācis braukt ar citu degvielu un viss atrisinājies. Huj sapratīsi, kā tur īsti ir. 

ikšķilē ir benzīntanks "Šleins",riktīgs oldschools pēc skata,ķip kā kolhozā izskatās,tur es lejot 98 esmu jutis vislielāko atšķirību uz labo pusi gan ar e36,gan ar mersi,m40 gan bij pofig kur ko lej
šķiet,ka Virši viņam benzīnu piegādā.

Kads te nav no Aizputes, un nezin kas tur rote ar zaļu žurku numuru FK-... ?

Kāds var izstāstīt pēc kā rēķina apdrošināšanas maksu uz trim mēnešiem? Pirmajam sedanam man bija 21euro uz trim mēnešiem. Tgt gan sedanam gan kupejai ir 50euro uz trim mēnešiem kur rodās tā dubūltā summa? Avārijas bijušas izraisītās ar tiem auto vai kas cits?

Neesi piedeklarējies Rīgā pēdējā laikā?
Tas nesūdīgi paceļ cenu.

Tas nesūdīgi paceļ cenu.

Nesmu. Kautka dīvaini atradu vēl vecā sedana teh pasi un viņam tgt pat pa 17euro piedāvā apdrošināšanu kaut bija avārija ar viņu uztaisīta. A abiem tagadējiem bmw 50euro prasa par trim mēnešiem.Finks rakstīja:Neesi piedeklarējies Rīgā pēdējā laikā?![]()
Tas nesūdīgi paceļ cenu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

A tas vecais sedans vispār bija uz Tava vārda?
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupeja ir tikai uz mana vārda:D otrs sedans kautkadam vecām vecuķam vārda Antons. Un tas kam 17euro kautkadai sievietei bet viss interesantākais ir tas ka es ar to sedanu biju vienam dirsa ielicis un aizbraucis prom un vēl bez prāvām uzravies 2reizFinks rakstīja:A tas vecais sedans vispār bija uz Tava vārda?

Tad kādi vēl jautājumi? Apdrošināšans cena atkarīga no īpašnieka.
Pārraksti uz opi un maksā 9EUR gadā.

Kaut kur jau rodas tā cena. Man par ISu ir 38e @ Ergo. Tajā pašā laikā čomam ar Integru ( uz papīra same jauda ) un bez tiesībām ir mazāk 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Nau man vairāk opja. Bet tas viens sedans jau ir uz kautkada opja vārda kurām apdrošināšana tāpat 50euro. Vnk sāpīgi šķirties no 50euro lai varētu tik uz atklāšanu aizbraukt.Finks rakstīja:Tad kādi vēl jautājumi? Apdrošināšans cena atkarīga no īpašnieka.

Tad vajaga visas mašīnas pārrakstīt uz sevi..
Apdrošināšana atkarīga no Bonus Malus līmeņa un deklarētās dzīvesvietas.
By default visi sāk ar BM6, un tad ja netaisi sūdus līmenis pamazām aug un apdrošināšana paliek lētāka, ja uztaisi avāriju attiecīgi BM krītas un drošināšana dārgāka. Lielu lomu spēlē dzīvesvieta, man māsai tikko noliekot tiesības Rēzeknē bija lētāk kā man ar 4 gadiem pie barankas Rīgā.
Bet tā visa sistēm 'kačājas' reģistrētajam auto īpašniekam.
Vari kaut 10 gadus braukt, bet ja nebūs mašīna ar aktīvu apdrošināšanu uz Tava vārda, BM līmenis nepaaugstināsies un līdzko uzrakstīsi kādu auto uz sevi apdrošināšanas cena būs tāda pati kā kādam kas tikko nolicis tiesības.
Reku vairāk info - https://www.ltab.lv/octa-sistema/bonus- ... s-sistemu/
Apdrošināšana atkarīga no Bonus Malus līmeņa un deklarētās dzīvesvietas.
By default visi sāk ar BM6, un tad ja netaisi sūdus līmenis pamazām aug un apdrošināšana paliek lētāka, ja uztaisi avāriju attiecīgi BM krītas un drošināšana dārgāka. Lielu lomu spēlē dzīvesvieta, man māsai tikko noliekot tiesības Rēzeknē bija lētāk kā man ar 4 gadiem pie barankas Rīgā.
Bet tā visa sistēm 'kačājas' reģistrētajam auto īpašniekam.
Vari kaut 10 gadus braukt, bet ja nebūs mašīna ar aktīvu apdrošināšanu uz Tava vārda, BM līmenis nepaaugstināsies un līdzko uzrakstīsi kādu auto uz sevi apdrošināšanas cena būs tāda pati kā kādam kas tikko nolicis tiesības.
Reku vairāk info - https://www.ltab.lv/octa-sistema/bonus- ... s-sistemu/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1706
- 1707
- 1708
- 1709
- 1710
- …