Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- …
- 539
- chevron_right

Nu pelēcitis pārdots un iegādāts jauns e36, uz kura bušu cienīgs uzlīmēt e36.lv uzlīmes

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nav tas wašš tik perfekts kā sākumā domāju. Ej izmēģini, bet kad šamējie pabeidz, tad nekautrējies un apej ap auto, pārbaudi, tas ir tas par ko maksā. Jā, kad aizbraucu ar St5 tad visu izkončija, kad aizbraucu ar bleķiem, tad smiltis kā bija, tā bija.swiss rakstīja:Ar tiem car washiem ir tā, ka ja Tev mašīna nav apkakāta un nostāvējusi vairākas dienas tā, ka tas viss ir piekaltis vai ktkādi brīnumi no kokiem piekaltuši klāt, tad ir okey. Tomēr vajag reizi arī nomaukt ar birstēm pāri pa lētāko programmu statoil vai kur vel tie automātiskie.. Un vispār, cik dzirdēju no forumiešiem zem go planet esot ļoti laba mazgātuve. Tur dara visu itkā ar rokām, aizņem kādas 20min apm. Taču pa 4ls nomazgā, ievasko un lkm paklājiņus arī izsūc vai ko tādu? Enivei, esot bijis ļoti labi pēc teiktā, ja pat style 5 diskiem visi spieķīši bija bez smiltīm un nosēdumiem. Vēl neesmu pats bijis, taču esmu apņēmības pilns beidzot aizbraukt tur un pamēģināt![]()
Par ātrajiem vēlreiz, vasarā kad karsts un no kokiem nekrīt kakas uz auto tad pa pirmo. Pa 1ls vai 1,2ls var vēsi auto nomazgāt uzpucēt

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Pilniigi piekriitu , esmu saskaaries simtiem reizhu ar to-izbrauc saulee un redzi kasjakus...tad jau labak pasham 

KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Jus, lkm, domajat automazgatuvi genarts. Hvz, godigisakot,tad jau labak iesaku braukt uz mojku, kas ir preti go planetam -autoport. Ja tiesaam ruup kvalitaate. 

Apsveicu ar pirkumuEmzī rakstīja:Nu pelēcitis pārdots un iegādāts jauns e36, uz kura bušu cienīgs uzlīmēt e36.lv uzlīmes![]()

Šitas ir 323i, ja? Redzēju ss'ā, skaists jau ir un ar ekstrām utt, cena īpaši liela nebija, bet stāvēja pailgi. Bija kkādi defekti viņam?

Es no laukiem nebaidos.
Ūuuun pamēģināju kā ir mazgāt auto negaisa laikā, īstenībā, tīri labi, nav jāreaizējas par skalošanu.

Bezmaksas arku valcēšana

Nav nekādu defektu, vismaz pagaidamuteo rakstīja:Apsveicu ar pirkumuEmzī rakstīja:Nu pelēcitis pārdots un iegādāts jauns e36, uz kura bušu cienīgs uzlīmēt e36.lv uzlīmes![]()
![]()
Šitas ir 323i, ja? Redzēju ss'ā, skaists jau ir un ar ekstrām utt, cena īpaši liela nebija, bet stāvēja pailgi. Bija kkādi defekti viņam?

īpasnieks nesteidzās ar pārdošanu.

zinu ka nav smieklīgi,bet ja jūs redzētu ka šis aktīvists pārvietojas,nu riktīgs princis

Pēdējais labojis Martinez - 29 Mai 2013, 22:26, kopā labots 1 reizi.
coupe 2.8

Nu skaidrs, tad gaidam topiku 

Izskatās smalki!

Uzmanību sanese...

Radinieki
7er saimnieks bija megapriecīgs par Psih-Arno sagādātajām koilām
līdz brīdim, kad uzsēdās uz motora...
Nolauzts motora kronšteins, nodīrātas apakšas plastmasas... Un visam plusā - nokodās kārbas vadība.
Tagad auto tikai izskatās labi 

tā iet ka ar huiņu nodarbojas 

Es jau to pašu saku
Un arī E38 īpašnieks tagad saka - nekad vairs BMW nepirkšu. Un iepirka jaunu Duster 

Tu par slieksni vai NYPD?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- …