Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1714
- 1715
- 1716
- 1717
- 1718
- …
- 2228
- chevron_right

Loti interesants notikums, Kompakts atgriezisies pie manis tikai par 3 reizes zemaku cenu ka pardevu. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

gan jau 100 reizes apspriesta tēma, bet tomēr gribu parliecināties!
Ko var liet zf kārbā kurai dzeltena uzlīme ar uzrakstu MTF-LT-1 ????
VRB kāds var iemest linku ar tēmu!
Ko var liet zf kārbā kurai dzeltena uzlīme ar uzrakstu MTF-LT-1 ????
VRB kāds var iemest linku ar tēmu!
hz parasti zf karbai bija virsu atf .. tas pats dextrons 3
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

MCM pēdējais video nice. Bišku fast furious, bet tas Saabs reāli interesants. Abiem blowoffs mega. Saabam vēl backfire.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Zobārstu ļotene
lai cik viņš arī interesants nebūtu, viņam ir fwd ar to arī vis interesantums beidzas.
Rekur pareizā lidmašīna, ar preizo piedziņu un galvenais skaņu

lai cik viņš arī interesants nebūtu, viņam ir fwd ar to arī vis interesantums beidzas.
Rekur pareizā lidmašīna, ar preizo piedziņu un galvenais skaņu

Pirmajā sērijā pabrīnījos par FWD, jo likās, ka tam oldskūlam jābūt rwd. Tad būtu mega.
VIspārp ilns ar video, šitas ar labs. Mazs power = daudz fun. Ar ISu pagaidām nav īpaši fun
VIspārp ilns ar video, šitas ar labs. Mazs power = daudz fun. Ar ISu pagaidām nav īpaši fun

Kurš bija tas nelaimīgais, kurš trāpīja uz bingo skrienoties ar mani? 
Zajebal, man pašam 160E, ments teica, ka otram X2 esot. Laikam pirmo reizi priecājos, ka biju korpusu aiz mašīnas.

Zajebal, man pašam 160E, ments teica, ka otram X2 esot. Laikam pirmo reizi priecājos, ka biju korpusu aiz mašīnas.

a reāli par skriešanos, tik cik ātruma pārsniegšana?! ko tad citu pēc likuma var piesiet..funkyasshit rakstīja:Kurš bija tas nelaimīgais, kurš trāpīja uz bingo skrienoties ar mani?
To ko menti saka vispār hz kam var ticēt.

Nu ja, neko jau citu nevar piešūt braucot taisni ar pārsniegtu ātrumu.
Čalis, kas pienāca pilnīgs pimpa dzīsla, neko negribēja runāt. Būtu pienācis tas otrs čalis, kas pienāca dodot parakstīt protokolu, visu būtu sarunājis, esmu 200% drošs, normāls kakls bija.
Te nu bija kasjaku sataisīšana mašīnai.
Čalis, kas pienāca pilnīgs pimpa dzīsla, neko negribēja runāt. Būtu pienācis tas otrs čalis, kas pienāca dodot parakstīt protokolu, visu būtu sarunājis, esmu 200% drošs, normāls kakls bija.

Rekur maz power = daudz fun, *tiesa svars zem ~900kgTomSkarsts rakstīja: Mazs power = daudz fun. Ar ISu pagaidām nav īpaši fun

nja, tā revvot M42 un dabūt e36 tādā svarā nereāli 

Es tiko visu pardod e36 rez dalas topiku izskatiju tas ir pizd cik tur posti atkartojas pilnigi riebjas skatities kadi 10 posti toch pec kartas vienam autoram. Uldis_R un zstreet rule aquantus ari nav labaks un gda33 ta svakak
Visas lapas vinju posti!

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

bestbmw rakstīja:Es tiko visu pardod e36 rez dalas topiku izskatiju tas ir pizd cik tur posti atkartojas pilnigi riebjas skatities kadi 10 posti toch pec kartas vienam autoram. Uldis_R un zstreet rule aquantus ari nav labaks un gda33 ta svakakVisas lapas vinju posti!

Tā gan, es parasti savu sludekli refrešoju, kad jau ar šiem kakliem ir 3 lapas priekšā. Savu veco sludekli vienmēr izdzēšu, kad lieku jaunu, pārējie gan skatos, ka noteikumus aizmirsuši, diemžēl jācieš arī tiem, kas ievēro, jo kad atnāk edzis visu tīrīt iztīra arī manu vienīgo sludekli.bestbmw rakstīja:Es tiko visu pardod e36 rez dalas topiku izskatiju tas ir pizd cik tur posti atkartojas pilnigi riebjas skatities kadi 10 posti toch pec kartas vienam autoram. Uldis_R un zstreet rule aquantus ari nav labaks un gda33 ta svakakVisas lapas vinju posti!
Starp citu, varbūt te ir kāds, kas nodarbojas un tirgojas ar krāsošanas lietām? Ir vēlme pa top budžet sapirkt, lai varu pats krāsot, piekrāsot, varbūt kāds var piedāvāt pistoles, kompresoru, pulieri un ko vēl, par patīkamām cenām.

Labi vien ir ka negribēja runāt, tādēļ jau nav uzreiz jānorej aiz muguras. Neesi naivs. Pārsniedzi - maksā!funkyasshit rakstīja:Nu ja, neko jau citu nevar piešūt braucot taisni ar pārsniegtu ātrumu.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Kikaps rakstīja:Labi vien ir ka negribēja runāt, tādēļ jau nav uzreiz jānorej aiz muguras. Neesi naivs. Pārsniedzi - maksā!funkyasshit rakstīja:Nu ja, neko jau citu nevar piešūt braucot taisni ar pārsniegtu ātrumu.
Te nu bija kasjaku sataisīšana mašīnai.![]()

latvijā nav kāds kas tirgo shitos sūdiņus!?!?!?!? http://www.ebay.com/itm/Black-JDM-Quick ... 1165238705

Naf ko tādu vajag, tad jau ar savilcējiem būs tas pats gateris.

Objection. Viņiem ir quick release doma. Tas ir tad kad tu brauc pālī un ar dirsu mašīnai aizķer bomzi un nevis sapis visu buferu bet ļauj viņam aizlidot prom saglabājot savu formu vienā gabalā. Viņi ir tēmaRob rakstīja:Naf ko tādu vajag, tad jau ar savilcējiem būs tas pats gateris.

Ka izlasīt kautkadas divas vēstules kas ir kautkur noslēgtas vai pazudušas hwz kas ar viņām?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1714
- 1715
- 1716
- 1717
- 1718
- …
- 2228