dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …
- 350
- chevron_right
Līdzīgs variants iemetās motorā, kādas jūsu domas? m40b18
Tev laikam ir M43 dzinejs un es domajuka kartera vent varts ir beigt!
Atbrauc pie manis man ir tads varst varam uzlikt un apskatit vai bus labak.
tlf 26336960 Bikernieku 1
Atbrauc pie manis man ir tads varst varam uzlikt un apskatit vai bus labak.
tlf 26336960 Bikernieku 1
up , šodien konstatēts ka aukstu piedarbinot un braucot ir viss kārtībā , bet kā noslāpē un pēctam piedarbina ir atkal tas pats ka negrib iet uz priekšu , tad kādu brīdi pagaidu ar noslāpētu un pēctam aiziet , ir jau aizdomas par degvielas filtru jo nav mainīts kādi 3 gadi , bet nu gribētu kādu interneta diagnostiku dzirdēt no jumsReinellz rakstīja:varbūt kāds varētu zināt kas ir pie vainas , ir tā ka vienkārši pēkšņi braucot vairs neuzņem apgriezienus , bet apstājoties un iedarbinot pa jaunu atkal viss kārtībā kādu laiku , vienīgais kasjaks kas varbūt varētu būt saistīts ar to ir tas ka pie izplūdnieka 5 cilindra viss ir eļļā , negribās ticēt ka gredzeni m50tub25 motors
nē , 100% zinu ka gmm ir labs un gaisu nekur nepiesūc !ROYALTY rakstīja:tukšgaitā neslāpst nost kad zūd jauda?
es tākā par kloķenes devēju vai temperatūras devēju domāju nevis gmm vai gaisu...
bet nu tad jau vaitad nebutu ta ka ari aukstam motoram tie deveji čakarētos ?ROYALTY rakstīja:es tākā par kloķenes devēju vai temperatūras devēju domāju nevis gmm vai gaisu...
Bieži ir tā, ka dzinējam uzsilstot, sāk kāds devējs gļukot. Ja diagnostikā viss tīrs, ieteiktu sākt ar kloķenes devēju, degvielas sūkni..
ja vainīgs ir kloķenes devējs tad diagnostikā kļūdas točna būs
m40b18 zobsiksna vai ķēde?
Tīklā viedokļi dalās, tāpēc labāk uzjautāšu.
Tīklā viedokļi dalās, tāpēc labāk uzjautāšu.
Ir reāli, ka zobsiksna varētu izraisīt kādus trokšņus? Apmēram kā tajā video ko augstāk iepostoju ?
Video ir M43 motors, skaņa gan tur nedaudz savādāka kā Tev. Kā jau teicu - kompensatori/rokeri/sadilusi sadalene. Zobene tādu skaņu netaisīs.sandzhus rakstīja:
Līdzīgs variants iemetās motorā, kādas jūsu domas? m40b18
Vienkārši vakar, ilgi klausījāmies, galīgi neliekas ka nāk no tās puses pat tā skaņa
Pat paverot vāku tai skaņai vajadzētu pastiprināties, bet nekā
Pat paverot vāku tai skaņai vajadzētu pastiprināties, bet nekā
knok sensor var gļukot un neuzrādīties kļūda? ik pa brīdim pirmiem trim izmet 1v m52 ms41
sveiki. Problēma ir tāda, ka kad auksts motors tad braucot līdz uzsilst visi dačiki noraustās itkā noslāpētu un atkal pielaistos mašīna... līdz ar to sanāk tāda raustīga braukšana... bet ne vienmēr kad auksts... citu rītu ir, citu nav... un tad vairāk vai mazāk... bet kad silts tad tāds defekts vairs nav... varbūt kādam ir nojauta kas varētu būt pie vainas.?
nu masas vads izskatās labā stāvoklī.. ja tu to biji domājis.... nu varētu arī būt tā ka mistiski ka tikai kkad aukstam zūd masa?
Cik tad tew vajag? Tik,lai nonak uzkvepejums un viss.intis rakstīja:cik daudz var slīpēt nost m52b28 virzulim augšu?
Sent from my HUAWEI P6-U06
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …