Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- …
- 679
- chevron_right

Šodien uz Ropažu un Džutas krusta @ 18:40 redzēt Ridlihs.
Tālāl Podziņa pie sava auto @ AM Furnitūra vakarpusē, satikts vēl Finks,Bukstinsh un Azbests.
Tālāl Podziņa pie sava auto @ AM Furnitūra vakarpusē, satikts vēl Finks,Bukstinsh un Azbests.

Lukoilā biju uztankoties
tur arī Ričiju satiku kurš sūdzējās par izrautu tiltu mašīnai 

Šovakar rajonā (purvciemā) ļoti daudz žurkas. Īpaši lulu/mcdonala apvidū. Pie lulu vien piecas stāvēja.

braucu laukā no statoila aizugures (kas pie maķīša) ar tur vesals žurku bars

crapworks

Bijām tikai trijatāBUHARDI rakstīja:Šovakar rajonā (purvciemā) ļoti daudz žurkas. Īpaši lulu/mcdonala apvidū. Pie lulu vien piecas stāvēja.

Tas ar touringu biju es,redzeju ka noskaties,bet neuzdrosinajos sveicinat,jo nepamaniju naklenes.janeks rakstīja:Siguldā ap 12 redzēts zaļš universālis ar e36 nakļenēm uz dz.c pārbrauktuves un pie reibā suņa zilganīga kupeja ar e36 nakļenēm.
Sent from my GT-P5220 using Tapatalk
coupe 2.8

Šorīt uz D-tilta manīta slipetaja pienene 

Sorit redzets Finks braucot uz darbinju! 

Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle.... 
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!

TheMoneyTeam skiet redzets Cinevilla
7dien... grozoties lai tiktu araa pec visa ljembasta... 

maskavas iela sudrabota kupeja ar numurplaksniti e36.lv numurs bija hp-.... Izskatijas ka salona čaliem gaja jautri.

zaļu sedanuGausais rakstīja:thekukanols rakstīja:vakar deglava maximā satikts dogMa, un šodien uz gustava zemgala gatves garām pabrauca Gausaisar kādu mašīnu biji?

Kuram pieder tumšs e36 ar indīgi zaļiem diskiem,nāsīm un priekšējā bufera lūpu?? manīju ap 9 uz tērbates ielas.
A un uz tallinas ielas manīta kupeja ar zaļiem bleķiem aizmugurē un ar stikerīšiem nolīmētu m buferi un spoguļiem.
A un uz tallinas ielas manīta kupeja ar zaļiem bleķiem aizmugurē un ar stikerīšiem nolīmētu m buferi un spoguļiem.

Nepamaniji nakļenes,jo tādu navMartinez rakstīja:Tas ar touringu biju es,redzeju ka noskaties,bet neuzdrosinajos sveicinat,jo nepamaniju naklenes.janeks rakstīja:Siguldā ap 12 redzēts zaļš universālis ar e36 nakļenēm uz dz.c pārbrauktuves un pie reibā suņa zilganīga kupeja ar e36 nakļenēm.
Sent from my GT-P5220 using Tapatalk

Sodien pie protuninga redzets sads aparats,liekas ka bija forumā.
Un Riga Plazas stavvietā zila kupeja ar sarkanu prieksejo bamperi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Šo bieži redzu stāvvietā kas ir aiz veikala LATS uz lāčplēša un avotu ielas stūra.
Kurš mani sveicināja uz juglas ielas,laikam melna kupeja(bo - 4)??
Kurš mani sveicināja uz juglas ielas,laikam melna kupeja(bo - 4)??

Liet Leps auto. cik zinu viņš strādā protuning.Inutak rakstīja:Sodien pie protuninga redzets sads aparats,liekas ka bija forumā.

Burtiski pirms 10 min(18:40) saspiegota BuKTOP kūts pa a7 lulu picas logu, Bauskas virzienā.

18:45 Liepāja ganibu ielas Hesburgera neveseligu partiku eda Melna kutiņja ar e36.lv uzlimi.
P.S. Varetu tavu niku uzniat beidzot lai nav jasauka par kutiņu.
P.S. Varetu tavu niku uzniat beidzot lai nav jasauka par kutiņu.

šorīt pasveicināts orkāns pie JT 

Katru dienu redzu kadus 10 e36, bet nav ne jausmas, kas ir kas un vai vispar no foruma. How sweet is that?;D
Sent from my HUAWEI P6-U06
Sent from my HUAWEI P6-U06
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176