Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
kasiks
DIY pavēlnieks
Ziņojumi: 1986
Pievienojies: 19 Sep 2011, 21:46
Braucu ar: Tavu mutari
Atrašanās vieta: Daugavpils
Reputācija: 10

04 Jūn 2016, 09:38

Šodien atslegas iet pa gaisu. Biju pie doGma uz diagnostiku viss forsi, bet kkas nav ar 3, 4 cilindru. Sodien mainu sveces ar tur, ir bijuši gadījumi, sveces izskruvejas ar pirkstiem. Nu kā tā var :idiots:
Profila bilde
woldens
Ziņojumi: 265
Pievienojies: 01 Jan 2015, 17:26

04 Jūn 2016, 19:02

ch. rakstīja:what if I told you, ka lai atšķirtos, nav obligāti izveidot kko kas izskatās pēc sū*a. :rolleyes:

tas ko es redzu tajā bildē ir lēts kliedziens pēc uzmanības. Tobish mēģinājums ar maksimāli maziem līdzekļiem pievērst sev maksimāli daudz uzmanību.

besī, ka mūsdienās ir iestājies kkāds stulbs nevīžības kults. laiks, kad noplukušas ēkas, veci velosipēdi, humpalu drēbes un tostarp arī auto ar neskaitāmiem vizuāliem defektiem, kas vēl tik izcelti (nu tipa plaisai bamperī tiek uzrauti krāsaini savilcēji pa virsu, sapuvis spārns norūsināts pilnībā utt) tiek uzskatīti nevis par galēju bomārisma pazīmi, bet par kaut ko stilīgu un atšķirīgu. Laiks, kad sakopti style5 skaitās stulbi un kā visiem, bet par sarūsējušiem bleķiniekiem padsmitgadnieki ar šķibām obey kepkām čurā karstu.
par laimi drīz tas beigsies, panesīsies nākamais trends un šo aizmirsīs vēsture, tāpat kā 2000.gadu stiklašķiedras tjūningu.

pag pag vai ta tavam zaļi/jocīgajam e30 nelien diski no arkām ārā kā prostitūtai pupi no krūštura, ar visām uzstieptajām gumijām???? arī kaut kāds uzmanības trūkums???

aaa un jā citēšu no burnouta pa tavu e30 detskij panoss krāsas lastočku Šobrīd pēdējais bundulis izskatās briesmīgi un auto skan kā vidusmēra e36. :shura: , tad kāda huja pēc tu te baigi stilo/guro ja citos forumos nodirs vidusmēra e36???? tāds jocīgs tipiņs esi skatos, šļūc pakaļā kam izdevīgāk un dirs pa tiem, no kuriem nekāda labuma...

tev jau nu vajadzēja saprast ka nav visi oligarhi, kā tu, lai varētu uzcept autiņu pēc tavas gaumes...

karoč piss sūdu, ļoti gaidu banu, lai varētu piereģistēries no jauna ar citi identitāti un nodirst atkal jus visus stila guru, kas talāk pa auto extoca latvijā nav tikuši ar savām sūda dročitaj misenēm....

peace out, neaizmirstat man banu, tam kas runā ko domā nevis laiza formua "dievu" ānusus un tupi piekrīt to lašaru viedolkim,

dirsā visu viedokļus katrs e36 braučejs ir individuāls un dara ar savu miseni ko grib... :hahaha:
labākais interneta warriors
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

04 Jūn 2016, 19:05

Kad šodien skaitās vidusmēra e36 :D ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

04 Jūn 2016, 19:12

ValtersZ rakstīja:Kad šodien skaitās vidusmēra e36 :D ?
diu piec sedans pa 600 eur. dzineejs loti dziivs.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

04 Jūn 2016, 19:23

un kas ar komplektāciju ?

Reku ss bomzīgs kabris 2.8 tomāts pa 2500 iet. Iekļaujas vidējā ?
Reku šitā lamata
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... hchkf.html
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13
Reputācija: 2

04 Jūn 2016, 19:33

woldens rakstīja:
aaa un jā citēšu no burnouta pa tavu e30 detskij panoss krāsas lastočku Šobrīd pēdējais bundulis izskatās briesmīgi un auto skan kā vidusmēra e36. :shura: , tad kāda huja pēc tu te baigi stilo/guro ja citos forumos nodirs vidusmēra e36???? tāds jocīgs tipiņs esi skatos, šļūc pakaļā kam izdevīgāk un dirs pa tiem, no kuriem nekāda labuma...
Tie ir tikai "ziediņi" rozītes ir dziļāk :lol:
Es atšķirībā no dažiem citiem neiznesu kādu diskusiju vai sarunas ārpus foruma, arī šoreiz to nedarīšu, tā kā runa panesāst tad tikai piebildīšu :) Dažu biedru rīcība, kuriem ir "divas sejas" rada par viņiem ne to labāko iespaidu! nu kam vajag noriet un zākāt kopienu, kurā pats iesaisties.......
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

04 Jūn 2016, 19:40

woldens rakstīja: pag pag vai ta tavam zaļi/jocīgajam e30 nelien diski no arkām ārā kā prostitūtai pupi no krūštura, ar visām uzstieptajām gumijām???? arī kaut kāds uzmanības trūkums???

tev jau nu vajadzēja saprast ka nav visi oligarhi, kā tu, lai varētu uzcept autiņu pēc tavas gaumes...

karoč piss sūdu, ļoti gaidu banu, lai varētu piereģistēries no jauna ar citi identitāti un nodirst atkal jus visus stila guru, kas talāk pa auto extoca latvijā nav tikuši ar savām sūda dročitaj misenēm....

peace out, neaizmirstat man banu, tam kas runā ko domā nevis laiza formua "dievu" ānusus un tupi piekrīt to lašaru viedolkim,

dirsā visu viedokļus katrs e36 braučejs ir individuāls un dara ar savu miseni ko grib... :hahaha:
Tu domā ko runā un runā sūdu. Nav grūti saprast, kas tev galvā darās :gigigi:

Piebrauc kādreiz sapīpēt! :hahaha:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.

04 Jūn 2016, 19:46

JānisK-[JK] rakstīja:
woldens rakstīja:
Tie ir tikai "ziediņi" rozītes ir dziļāk :lol:
Es atšķirībā no dažiem citiem neiznesu kādu diskusiju vai sarunas ārpus foruma, arī šoreiz to nedarīšu, tā kā runa panesāst tad tikai piebildīšu :) Dažu biedru rīcība, kuriem ir "divas sejas" rada par viņiem ne to labāko iespaidu! nu kam vajag noriet un zākāt kopienu, kurā pats iesaisties.......
Nevis divas sejas, bet dažāda attieksme pret dažadiem cilvēkiem. Ja man liekas, ka kāds ir lohs, es neskriešu pakaļ un neteikšu "nē nu super, galvenais lai pašam patīk hehe". :gigigi:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jūn 2016, 20:00

ch. rakstīja: Nevis divas sejas, bet dažāda attieksme pret dažadiem cilvēkiem.
Kāds sakars attieksmei ar to, ka ja cilvēks vienā forumā konkrētajā publikā pozicionē sevi kā labo tēlu tieši šai publikai , bet citā forumā šo publiku nogāna :gigigi:
ch. rakstīja: Ja man liekas, ka kāds ir lohs
Un šie ir atslēgas vārdi, Tu esi kāds etalons? :gigigi: pēc tā ko raksti to var noprast, vienīgais esi perfekts un neesi lohs :gigigi: ja kāds dara to kas Tev nepatīk tātad ir lohs un arī citiem viņš ir jāuzskata par lohu jo citādi arī viņi ir lohi :gigigi: :D
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jūn 2016, 20:03

ch. rakstīja: galvenais lai pašam patīk hehe". :gigigi:
Un Tu nedari kā pašam patīk? e30 taisi nevis kā pašam patīk, bet tā lai citiem patiktu?
Profila bilde
ch.

04 Jūn 2016, 20:04

JānisK-[JK] rakstīja:
ch. rakstīja: Nevis divas sejas, bet dažāda attieksme pret dažadiem cilvēkiem.
Kāds sakars attieksmei ar to, ka ja cilvēks vienā forumā konkrētajā publikā pozicionē sevi kā labo tēlu tieši šai publikai , bet citā forumā šo publiku nogāna :gigigi:
Un šie ir atslēgas vārdi, Tu esi kāds etalons? :gigigi: pēc tā ko raksti to var noprast, vienīgais esi perfekts un neesi lohs :gigigi: ja kāds dara to kas Tev nepatīk tātad ir lohs un arī citiem viņš ir jāuzskata par lohu jo citādi arī viņi ir lohi :gigigi: :D
Kādā veidā es sevi pozicionēju kā labo tēlu, wtf? Ne jau es esmu tas, kurš ir uzmeties par visu "individuālistu" un "oriģināli domājošo" aizstāvi. :gigigi:

Un lūdzu beidz būt cirvis. Tas, ko es patiecu ir tas, ka MANU attieksmi pret citiem nosaka MANS iespaids par tiem. Kā man liekas tā es runāju. Tu gan laikam balsties uz citu domām nevis savejām, ne?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.

04 Jūn 2016, 20:07

JānisK-[JK] rakstīja:
Un Tu nedari kā pašam patīk? e30 taisi nevis kā pašam patīk, bet tā lai citiem patiktu?
Beidz raustīt vārdus no konteksta, citādāk kāds vēl padomās, ka esi stulbs.

:gigigi:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jūn 2016, 20:23

ch. rakstīja: Kādā veidā es sevi pozicionēju kā labo tēlu, wtf? Ne jau es esmu tas, kurš ir uzmeties par visu "individuālistu" un "oriģināli domājošo" aizstāvi. :gigigi:

Un lūdzu beidz būt cirvis. Tas, ko es patiecu ir tas, ka MANU attieksmi pret citiem nosaka MANS iespaids par tiem. Kā man liekas tā es runāju. Tu gan laikam balsties uz citu domām nevis savejām, ne?

Pirmkārt es neminēju konkrēti cilvēku, Tu pats pieņēmi, ka par tevi tad varbūt tā arī ir :gigigi: :lol:

Piemēram, cilvēks tusē ar "Kārli" un ar "Edgaru", ar Kārli sarunas snotiek normāli ar kādām mazām nesaskaņām, būtībā viss labi pat palīdz Kārlim uzlabot dzīvi, bet tusējot ar Edgaru nogāna Kārli cik liels lohs viņš ir :lol: :gigigi:

Kādā ziņā un kāpēc es esmu cirvis tavu prāt, dēļ šiem iepriekšējiem ierakstiem? kāpēc apsaukājies, lai iegūtu pačotu?!
Pēc kā spried ka es balstos uz citu domu? es izsaku tikai savu viedokli! un spēju normāli diskutēt nevis uzreiz citus saukt par cirvjiem ja tas ko tie raksta nepatīk!
ch. rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja:
Beidz raustīt vārdus no konteksta, citādāk kāds vēl padomās, ka esi stulbs.

:gigigi:
Tas nav no konteksta, tas ir tieši ;)
Profila bilde
ch.

04 Jūn 2016, 20:34

JānisK-[JK] rakstīja: Kādā ziņā un kāpēc es esmu cirvis tavu prāt, dēļ šiem iepriekšējiem ierakstiem? kāpēc apsaukājies, lai iegūtu pačotu?!
Pēc kā spried ka es balstos uz citu domu? es izsaku tikai savu viedokli! un spēju normāli diskutēt nevis uzreiz citus saukt par cirvjiem ja tas ko tie raksta nepatīk!
Es saku, ka tu esi cirvis, jo tu man piepisies par to, ka es savu attieksmi pret cilvēku balstu uz to kāds MAN šis cilvēks liekās. :gigigi: Un tur kur es pasaku, ka es nebūšu tas, kurš tā vietā lai izrādītu nepatiku teiks, ka viss ir baigi forši un "galvenais, ka pašam patīk" tu man pajautā vai es auto būvēju sev vai citiem. Wtf?

Par spēju normāli diskutēt man nāk prātā šis.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.

04 Jūn 2016, 20:36

Labi, šīm sarunām jau ir vieta PMā vai dzīvē. Nedomāju, ka citus pish ko mēs domājam viens par otru.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru
Reputācija: 13

04 Jūn 2016, 20:47

Kads nezin vai ritdien Rulliti nav nekadi pasakumi? Vares atbraukt paslidinaties?

P.s. Trubu jau necel, pa velu.
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jūn 2016, 20:53

ch. rakstīja:
JānisK-[JK] rakstīja: Kādā ziņā un kāpēc es esmu cirvis tavu prāt, dēļ šiem iepriekšējiem ierakstiem? kāpēc apsaukājies, lai iegūtu pačotu?!
Es saku, ka tu esi cirvis, jo tu man piepisies par to, ka es savu attieksmi pret cilvēku balstu uz to kāds MAN šis cilvēks liekās. :gigigi: Un tur kur es pasaku, ka es nebūšu tas, kurš tā vietā lai izrādītu nepatiku teiks, ka viss ir baigi forši un "galvenais, ka pašam patīk" tu man pajautā vai es auto būvēju sev vai citiem. Wtf?

Par spēju normāli diskutēt man nāk prātā šis.
Nekur es tev nepišos, izsaku savu viedokli par tavu balstīšanos ;)

Tas ir mans viedoklis par Tevi un varu teikt kā Tu varbūt tā Tev būs labāk saprotams :) "ka es savu attieksmi pret cilvēku balstu uz to kāds MAN šis cilvēks liekās"

Es nēsmu etalons un nēsmu perfekts, tāpēc es citus nenogānu arī Tevi necenšos nogānīt vai pazemot, vienkārši cenšos likt saprast to seno bībeles teicienu "nemet citam ar akmeni ja pats neesi bez grēka" šo var nedaudz pārfrāzēt, bet pamatdoma tāpat skaidra un nē es neesmu ticīgais :gigigi:

Un tur kur es pasaku, ka es nebūšu tas, kurš tā vietā lai izrādītu nepatiku teiks, ka viss ir baigi forši un "galvenais, ka pašam patīk" tu man pajautā vai es auto būvēju sev vai citiem. Wtf?
Varbūt tev tā ir frāzē, bet viss vienkārši un loģiski, ja cilvēks ko ir būvējis tad viņam pašam tas arī patīk, kaut gan cita acīs tas ir gateris, tāpat tavs darbs Tev pašam patīk un būvē sev tikai ar citu domu un citu stilu, kurš kādam atkal var nepatikt....
Profila bilde
JānisK-[JK]

04 Jūn 2016, 21:00

ch. rakstīja:Labi, šīm sarunām jau ir vieta PMā vai dzīvē. Nedomāju, ka citus pish ko mēs domājam viens par otru.
Ok, a ko savu viedokli neizteici kad ar bloķi tirgojamies?
Tas, ka Tu māki kādu apsaukāt neparāda Tavu inteliģenti un spēju kvalitatīvi diskutēt :lol:
Profila bilde
Reenasyoo
Ziņojumi: 37
Pievienojies: 11 Apr 2016, 12:16
Braucu ar: 2.5Ritenis

04 Jūn 2016, 22:08

Klau, cuvaki :D
Ir kada watsapp grupa or smth kur visi ir tiesaistee?
Ja ne, ierosinu izveidot.
Manuprat butu vieglak kontakteeties, sarunat meetus utt.
Protams forums jau ari laba lieta, vienigi ja nu kads taisa meetus, baigi jagaida kad kaads atbild, jo nu ne visi var ieiet foruma ik pa kadam 5min.[emoji91]
Tikai iesavas prata tada ideja [emoji106]

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

04 Jūn 2016, 22:11

Sāktu spamot un aktīvi dirsties online, šķiet nav vērts.
Being second is being the first of the losers. /Senna/