Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1736
- 1737
- 1738
- 1739
- 1740
- …
- 2228
- chevron_right
interesee viedoklis no zinoshiem cilvekiem par mazda rx8.plusi un minusi.zinu ka rotora dzinejs utt,bet nu faktus gribu zinat
ar kompatu pa brugji

Es jau tik tā pasmējos. Neienāca vēl prātā, kur vēl piesieties 
Jautājums - kā izdabūt radio laukā bez tiem štrumiem ar ko parasti ņem priekšpusi nost? Gribu noraut vadu, kas iet subim uz bagaznieku.
Ciprus - neesmu zinošs, nepatīku tev, bet nu, cik zināms - apkopēm jābūt top zustand un biežāk nekā parasti. Iet lupatā, bet ja kkas aiziet greizi, ta bye bye engine :/

Jautājums - kā izdabūt radio laukā bez tiem štrumiem ar ko parasti ņem priekšpusi nost? Gribu noraut vadu, kas iet subim uz bagaznieku.
Ciprus - neesmu zinošs, nepatīku tev, bet nu, cik zināms - apkopēm jābūt top zustand un biežāk nekā parasti. Iet lupatā, bet ja kkas aiziet greizi, ta bye bye engine :/
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Pa lielam ir tikai divi mīnusi - kompresija un eļļas ēšana. Un tas viss ir normāli. Pa lielam pirms pērc samēri kompresiju un gatavojies jau motora rebuild pie 200tkm noteikti. 

sveiki!
varbut kads var pateikt cik apmeram maksa orginala mpaka priekshejais aizmugurejais bamperis un sliekshni no touringa laba stavokli?
varbut kads var pateikt cik apmeram maksa orginala mpaka priekshejais aizmugurejais bamperis un sliekshni no touringa laba stavokli?
funkyasshit rakstīja:Pa lielam ir tikai divi mīnusi - kompresija un eļļas ēšana. Un tas viss ir normāli. Pa lielam pirms pērc samēri kompresiju un gatavojies jau motora rebuild pie 200tkm noteikti.
tik traki?es prieksh trases kko skatos un ienaca prata rx8,bet nu tas tada idejas limenii
ar kompatu pa brugji

pirmais motora remonts jau pie 50tkm jātaisa
un lai nomērītu kompresiju jābūt specštrumam

un lai nomērītu kompresiju jābūt specštrumam

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Trasei labāk nebūtu RX7 ?! Okay FD būtu dārgs ganjau, bet first/2nd gen jau norm.

Atrodi tādu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Nu ja, reāli tāpēc ari rotoru vairs neražo, jo nevar nodrošināt vismaz kaut kādu ilgmūžību. Iet jau viņš iet, bet tāda ir tā konstrukcija, neko nevar izdarīt.cipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Pa lielam ir tikai divi mīnusi - kompresija un eļļas ēšana. Un tas viss ir normāli. Pa lielam pirms pērc samēri kompresiju un gatavojies jau motora rebuild pie 200tkm noteikti.
tik traki?es prieksh trases kko skatos un ienaca prata rx8,bet nu tas tada idejas limenii
Cik ātri nonāci pie tās domās, tik pat ātri pāries.

o jā, šis būs mans jaunais drift missle. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1Jānis.P rakstīja:Atrodi tādu.
RPM pa vidu rāda tho...

Kurā , vietā ir tieši atpakaļgaitas sensors.?

BMW - Best Motorsport Weapon

Kārbā. 
Un tas ir slēdzis, nevis sensors.

Slēdzi,sensors, pimpsīts, kkā tā.funkyasshit rakstīja:Kārbā.

BMW - Best Motorsport Weapon

Viņš ieskrūvējas kārbai sānā.
Bilde no google - http://i387.photobucket.com/albums/oo31 ... G_0306.jpg , tas augšējais.
Bilde no google - http://i387.photobucket.com/albums/oo31 ... G_0306.jpg , tas augšējais.

Ir doma pāriet no bezlēcu Bosch uz lēcu lukturiem. Cik sūdīgāka gaisma ir? Pa lielam šobrīd jauni Depo lukturi liekas reālāks risinājums kā veci ZKW/Bosch, bet visi runā, ka bezlēcu sūdīgāki. Ja atrastu krustus bezlēcu Bosch, tad varētu atstāt tādas pašas lampas. 

Kā tās lampas vispār atšķiras vizuāli?funkyasshit rakstīja:Ir doma pāriet no bezlēcu Bosch uz lēcu lukturiem. Cik sūdīgāka gaisma ir? Pa lielam šobrīd jauni Depo lukturi liekas reālāks risinājums kā veci ZKW/Bosch, bet visi runā, ka bezlēcu sūdīgāki. Ja atrastu krustus bezlēcu Bosch, tad varētu atstāt tādas pašas lampas.
Man kreisajā pusē (pasažiera) ir Depo, labajā - Bosch. Nav ne jausmas, kādas viņas ir.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Bezlēcu ir daudz labaki. Saku no pieredzes. 

Bezlēcu it kā spīdot labāk, bet OEM viņi parasti visi ir sačakarēti, ar izdzeltējušiem stikliem un citiem kāšiem. Pats nekādu baigo starpību neesmu ievērjos, man arī tīri un nesačakarēti lēcinieki apgaismo visu ļoti pieklājīgi. Varbūt man vienkārši nav tik augstas prasības pret lukturiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1736
- 1737
- 1738
- 1739
- 1740
- …
- 2228