Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1737
- 1738
- 1739
- 1740
- 1741
- …
- 2228
- chevron_right

Es tik tiko iedomājos
M52B28 nu vispār M52 dzinēji.
no 1994gada. Rēķini 22gadi vecs dzinējs par 500 - 750 euro.
Cik nāk M54 tagat ? 1000 ?
M52B28 nu vispār M52 dzinēji.
no 1994gada. Rēķini 22gadi vecs dzinējs par 500 - 750 euro.
Cik nāk M54 tagat ? 1000 ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nu jā, pa 1k šķiet 3.0 var iecelt. Ko tieši iedomājies
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Wow, pirms nepilnas nedēļas taču viss jau bija izdomātscipruss18 rakstīja:funkyasshit rakstīja:Pa lielam ir tikai divi mīnusi - kompresija un eļļas ēšana. Un tas viss ir normāli. Pa lielam pirms pērc samēri kompresiju un gatavojies jau motora rebuild pie 200tkm noteikti.
tik traki?es prieksh trases kko skatos un ienaca prata rx8,bet nu tas tada idejas limenii

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tauta steidzmi vajag cisinu prieks e46 328

Tā pat kā pret drošību uz ceļa, runners gonna run.Inferno rakstīja: Varbūt man vienkārši nav tik augstas prasības pret lukturiem.

Pēc pieredzes, dzeltēja vecie bosch bezlēcu lukturi, zwk bezlēcu nav manīts ka dzeltē, bet var būt visādi. Runā ka bezlēcu esot labāki, bija reiz man aftermarket lēcu, pēdējā kaka, sačakarēti bezlēcu ir labāki, to gan pa apgaismotu pilsētu nejūt, bet naktīs uz šosejas vai lauku ceļiem ļoti jūt.

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Nu man ir OEM Bosch bezlēcu. Gaismas ir fantastiskas. Tālie vienkārši mega, pirms biju aplīmējis ar plēvi. Pat ar visu dzelteno plēvi lukturi ir labāki kā dažam labam bez nekā.Rob rakstīja:Tā pat kā pret drošību uz ceļa, runners gonna run.Inferno rakstīja: Varbūt man vienkārši nav tik augstas prasības pret lukturiem.![]()
Pēc pieredzes, dzeltēja vecie bosch bezlēcu lukturi, zwk bezlēcu nav manīts ka dzeltē, bet var būt visādi. Runā ka bezlēcu esot labāki, bija reiz man aftermarket lēcu, pēdējā kaka, sačakarēti bezlēcu ir labāki, to gan pa apgaismotu pilsētu nejūt, bet naktīs uz šosejas vai lauku ceļiem ļoti jūt.

Tas noteikti ir iemesls, kāpēc pēdējo gadu e36 lika bezlēcu. Jo saprata, ka ar lēciniekiem nošauts greizi.

Vecit tu maldies.Rob rakstīja:Tas noteikti ir iemesls, kāpēc pēdējo gadu e36 lika bezlēcu. Jo saprata, ka ar lēciniekiem nošauts greizi.
Paskaties e36 headlights for noobs.

Tu maldiesRus rakstīja:Vecit tu maldies.Rob rakstīja:Tas noteikti ir iemesls, kāpēc pēdējo gadu e36 lika bezlēcu. Jo saprata, ka ar lēciniekiem nošauts greizi.
Paskaties e36 headlights for noobs.

Esi redzējis kaut vienu bezlēcu lukturi Eiropā tādu, kā viņš tur rāda? EU tirgum tiešām pēdējos gados lika tikai bezlēcu lukturus.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Varbūt jo ekonomiski viņi ir lētāki?Kikaps rakstīja:Tu maldiesRus rakstīja:Vecit tu maldies.Rob rakstīja:Tas noteikti ir iemesls, kāpēc pēdējo gadu e36 lika bezlēcu. Jo saprata, ka ar lēciniekiem nošauts greizi.
Paskaties e36 headlights for noobs.![]()
Esi redzējis kaut vienu bezlēcu lukturi Eiropā tādu, kā viņš tur rāda? EU tirgum tiešām pēdējos gados lika tikai bezlēcu lukturus.
Stars EU un US mašīnam atšķiras, gan lēcu, gan bez lēcu lukturiem.
Un kāpēc tad tagad jaunajām mašīnam liek lēcu lukturus halogēnam?

Kurām mašīnām tad ir lēcu lukturi halogēnajām lampām? E9x, piemēram, ir reflektori!

anglim atšķirās .
ar US/EU nekas neatšķiras , liec virsu un brauc
ar US/EU nekas neatšķiras , liec virsu un brauc

Lēca nekādā veidā neuzlabo gaismu. Tā labāk to savāc, ksenona gadijumā to izmanto tikai viena iemesla dēļ - var iegūt ļoti asu staru. Un arī lēcu lukturim ir reflektors.
Lēcu luktura uzbūve:
Skaists cut off:
Ksenons lukturos, kur tas nav paredzēts (šajā gadijumā e36 halogena lēcu lukturos, kas ir paredzēts priekš vārgās H1 spuldzes):
Edit: USA un EU lukturi ir divi dažādi lukturi. Atkarīgs no lukturu uzbūves. USA ir taisns stars, bet EU ir tendēts uz labo pusi, jo mēs braucam labajā ceļa pusē. Vairumā gadijumu ir slēdzis, kas ļauj ieslēgt no EU uz taisnu staru, respektīvi, uz USA staru jeb "braucu ciemos pie radiem uz UK staru", lai tu nežilbinātu visus pretīmbraucošos braucot pa kreiso pusi. UK lukturi spīd pretēji mums. Vienkārša lukturu uzbūve, kas būtu jāzin visiem, manuprāt. Tur nav nekā sarežģīta.
Lēcu luktura uzbūve:
Slēpts saturs: Parādīt
Ksenons lukturos, kur tas nav paredzēts (šajā gadijumā e36 halogena lēcu lukturos, kas ir paredzēts priekš vārgās H1 spuldzes):
Edit: USA un EU lukturi ir divi dažādi lukturi. Atkarīgs no lukturu uzbūves. USA ir taisns stars, bet EU ir tendēts uz labo pusi, jo mēs braucam labajā ceļa pusē. Vairumā gadijumu ir slēdzis, kas ļauj ieslēgt no EU uz taisnu staru, respektīvi, uz USA staru jeb "braucu ciemos pie radiem uz UK staru", lai tu nežilbinātu visus pretīmbraucošos braucot pa kreiso pusi. UK lukturi spīd pretēji mums. Vienkārša lukturu uzbūve, kas būtu jāzin visiem, manuprāt. Tur nav nekā sarežģīta.

Runners gonna run, haters gonna hateRob rakstīja:Tā pat kā pret drošību uz ceļa, runners gonna run.Inferno rakstīja: Varbūt man vienkārši nav tik augstas prasības pret lukturiem.![]()

skajsti tsiwo...? 

hvz braucot ar rīdziņu,liekas,ka visi steidzas,īpaši,kad ieraugi kolonnu ar mašīnām aiz sevis velkoties uz ~40kmh pa šoseju,jo nevar apdzīt 

Galvenais ir nemīzt. Ja mīzt, tad tikai izlietnēKikaps rakstīja:skajsti tsiwo...?

Meh.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1737
- 1738
- 1739
- 1740
- 1741
- …
- 2228