Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
funkyasshit
Ziņojumi: 1604
Pievienojies: 24 Nov 2014, 01:01
Braucu ar: 14/l100km pilsētā
Atrašanās vieta: BMWPower
Reputācija: 3

07 Jūn 2016, 00:29

Es nezinu par ko tu cepies Rob, bet es tiešām nu pēdējos 10kkm, kurus esmu nobraucis, nu sit tu mani nost, bet neesmu redzējis nevienu agresīvo braucēju vai nu jebal kādu skrējēju, kurš riskē. Katru dienu kāds velk, bet neviens vismaz manās acīs nav uztaisīs un bijis pat tuvu kādai bīstamai situācījai. Daudz vairāk ir neuzmanīgu lohu vai cilvēku, kas vienkārši neaptver sev apkārt notiekošo. Kaut vai šodien, kaut kāda debiloīde neskatoties uz ceļu vienkārši ar Voyager iznesās priekšā zem zemitānu tilta. Kā brauca 50km/h virzienā, pat nepiebremzēja un ienesās uz ceļa. :gigigi:
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

07 Jūn 2016, 00:51

funkyasshit rakstīja:Es nezinu par ko tu cepies Rob, bet es tiešām nu pēdējos 10kkm, kurus esmu nobraucis, nu sit tu mani nost, bet neesmu redzējis nevienu agresīvo braucēju vai nu jebal kādu skrējēju, kurš riskē. Katru dienu kāds velk, bet neviens vismaz manās acīs nav uztaisīs un bijis pat tuvu kādai bīstamai situācījai. Daudz vairāk ir neuzmanīgu lohu vai cilvēku, kas vienkārši neaptver sev apkārt notiekošo. Kaut vai šodien, kaut kāda debiloīde neskatoties uz ceļu vienkārši ar Voyager iznesās priekšā zem zemitānu tilta. Kā brauca 50km/h virzienā, pat nepiebremzēja un ienesās uz ceļa. :gigigi:
Tā nav agresivitāte, bet pārgalvība. Laikam tev tie 10k bija veiksmīgi, man kaut kā vairāk izdodas redzēt pārgalvīgos kas velk un taisa frontālos, iet pa naža asmeni.
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

07 Jūn 2016, 01:11

robertsq rakstīja:Vīri, esmu ticis pie sava pirmā žurķa, 1.8is kupeja, bet iekšā tiks likts 2.5, kā ir ar vadu saderību? Cik sapratu tad tik štekeris jāpārsprauž un viss ja?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
atkarīgs vai dzinējam ko liksi ir ews(imobilaizers) vai nav,to visu var noskaidrot pēc gadiem,tepat forumā ir daudz par to runāts.
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs

07 Jūn 2016, 04:05

Kurš var aizdot oem e36 domkratu?
Parādā nepalikšu :supeer:
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

07 Jūn 2016, 10:16

Ja vajag, pieskrien uz ganību dambis 25e, aizdošu 27131543

Sent from my iPhone using Tapatalk
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

07 Jūn 2016, 10:34

Rob rakstīja: Tad pats neturpini ja nevari beigt. :idiots: Bet ja bez jokiem, žēl ka paurim problēmas, skrien vien tālāk, tik nepaķer kādu sev līdzi, un te nav nekāda sakara ar auto entuziastu forumu vai tiem taviem forumiem ku apgrozies, ko minēji. Neiet runa par pareizo tēlu, bet par pārgalvību un sapratnes trūkumu, diemžēl neārstējamu.
Izskatās, ka Tu pats nemaz nespēj turpināt sarunu bez apvainojumiem par pauri vai neārstējamām kaitēm, nu tad kuram šeit īsti ir problēmas? Es nesaprotu, vai tiešām tie, kas brauc ātrāk ir kaut ko Tev nodarījuši, ka tagad Tev ir tik paniskas bailes no katra, kurš uz šosejas pārsniedz 90km/h? Vai arī Tu esi no tiem, kuri redz apraudējumu it visā, un jebkurš cilvēks ar nazi rokās ir potenciāls slepkava un maniaks?
Profila bilde
Booogdans
Ziņojumi: 515
Pievienojies: 12 Okt 2012, 22:03
Braucu ar: 325

07 Jūn 2016, 10:37

Rob, varbūt pabraukā ar mani vienu dienu un vispār auto nekāpsi, būs vieglāk dzīvot.

Būs zils e-talons un rīgassatiksme+dzelzceļs+mikroautobusi.- ar viņiem varēsi droši braukt un neviens netraucēs.
Profila bilde
Rob

07 Jūn 2016, 10:50

Inferno rakstīja:
Izskatās, ka Tu pats nemaz nespēj turpināt sarunu bez apvainojumiem par pauri vai neārstējamām kaitēm, nu tad kuram šeit īsti ir problēmas? Es nesaprotu, vai tiešām tie, kas brauc ātrāk ir kaut ko Tev nodarījuši, ka tagad Tev ir tik paniskas bailes no katra, kurš uz šosejas pārsniedz 90km/h? Vai arī Tu esi no tiem, kuri redz apraudējumu it visā, un jebkurš cilvēks ar nazi rokās ir potenciāls slepkava un maniaks?
Nopietni, kurš te sāka mētāties ar apvainojumiem, tā kā nevajag. Un nepārspīlē, runa iet ne jau par 90, bet par 130-140 ikdienā. Nevajag sagrozīt pašsaprotamas lietas. Kā jau minēju, neārstējama lieta, jo tas ir galvā un neko tur nepadarīs tādiem, tesīs vienmēr, kamēr ietesīs.
Booogdans rakstīja:Rob, varbūt pabraukā ar mani vienu dienu un vispār auto nekāpsi, būs vieglāk dzīvot.

Būs zils e-talons un rīgassatiksme+dzelzceļs+mikroautobusi.- ar viņiem varēsi droši braukt un neviens netraucēs.
Rīdzinieks ibio :D Gan jau izlasīji vienu postu un bliezi tik iekšā savējo, nezinot par ko iet runa.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

07 Jūn 2016, 10:59

Rob rakstīja:
Inferno rakstīja:
Nopietni, kurš te sāka mētāties ar apvainojumiem, tā kā nevajag. Un nepārspīlē, runa iet ne jau par 90, bet par 130-140 ikdienā. Nevajag sagrozīt pašsaprotamas lietas. Kā jau minēju, neārstējama lieta, jo tas ir galvā un neko tur nepadarīs tādiem, tesīs vienmēr, kamēr ietesīs.
Ar Tevi nav jēga vispār runāt, Tu pat neatbildi uz jautājumiem pa tēmu, tikai turpini rakstīt par galvu un neārstējamām lietām. Turpini vien raudāt, ka visi skrējēji lohi un potenciāli slepkavas..
Profila bilde
Ruudolfs
Ziņojumi: 536
Pievienojies: 15 Jūn 2015, 10:46
Braucu ar: 320Ci

07 Jūn 2016, 11:05

Rob, jebkāda veida autosports Tev vispār ir pašnāvība? :gigigi:
Profila bilde
Rob

07 Jūn 2016, 11:16

Ruudolfs rakstīja:Rob, jebkāda veida autosports Tev vispār ir pašnāvība? :gigigi:
Nē nav. Kur tev autosports ir uz koplietojamiem ceļiem?
Profila bilde
Booogdans

07 Jūn 2016, 11:19

Es Dobelnieks, braucu pa šoseju atkarīgs no garstāvokļa, 100-160 :super:
Profila bilde
Rob

07 Jūn 2016, 12:18

Booogdans rakstīja:Es Dobelnieks, braucu pa šoseju atkarīgs no garstāvokļa, 100-160 :super:
Noteikti lepojies ar sevi :hahaha:
Profila bilde
Booogdans

07 Jūn 2016, 12:23

Nu es nelepojos, tur nav par ko lemoties.
Bet kā jau te tauta teica, ja esi parliecināts par mašīnu un tur ir labs asfalts, kpc nevarētu nedaudz ātrāk pabraukt. :sarunats:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

07 Jūn 2016, 12:28

Booogdans rakstīja:Es Dobelnieks, braucu pa šoseju atkarīgs no garstāvokļa, 100-160 :super:
Nu i muļķis. Kārtējais umka, kurš domā, ka ātruma ierobežojumus ir izdomājuši idioti... :doh:
Profila bilde
Ruudolfs
Ziņojumi: 536
Pievienojies: 15 Jūn 2015, 10:46
Braucu ar: 320Ci

07 Jūn 2016, 12:29

Rob rakstīja:
Ruudolfs rakstīja:Rob, jebkāda veida autosports Tev vispār ir pašnāvība? :gigigi:
Nē nav. Kur tev autosports ir uz koplietojamiem ceļiem?
Tur tak arī visi nesās, avārijas utt
Profila bilde
Booogdans

07 Jūn 2016, 12:39

Un tu nekad neesi braucis atrak par 100km.h?

Man pat menti smejas ka cilveki brauc ka bremzes pedeja laika , jus ar savu bremžu stilu apdraudat daudz vairāk, kad smaigais iet garām :super:
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

07 Jūn 2016, 13:08

Booogdans rakstīja:Un tu nekad neesi braucis atrak par 100km.h?

Man pat menti smejas ka cilveki brauc ka bremzes pedeja laika , jus ar savu bremžu stilu apdraudat daudz vairāk, kad smaigais iet garām :super:

Runājot par šito, es vakar braucot uz Siguldu tur tāds smuks asfalts, braucot diezgan ātri, priekšā ieraugu mentus braucam, īpaši nebremzējot turpināju tuvoties viņiem, beigās pat druksu sanāca, ka es viņus spiežu no aizmugures braukt ātrāk.
Līdz kamēr šamie strauji bremzē ( es gandrīz pakaļā ienesos ) un ieslēdz bākuguns, es tāds DAMN, bet izrādas viņiem pretī Passāts nesās, un viņi meta rinķī.

Tas man besī kad cilvēki redzot mentu mašīnu sāk smieklīgi uzvesties, slīd lēni kā gliemeži, ja redzi čupu mašīnu priekšā uz tukšas šosejas, zini ka priekšā viņus pavada menti :giggle:

Es personīgi ieraugot mentus, dažreiz pat uzdodu gāzi, lai brauktu apstrīdami ātrāk, kā atļauts. :lol:
- ikey07
Profila bilde
Booogdans

07 Jūn 2016, 13:14

Tak ko tu gribi , es nerunāju par visiem, bet tomēr ir daudz cilvēki kas brauc normāli, lēzeni 120km/h un kas tur traks.

Cik esmu runājis ar savu policistu viņš pat nesaprot un nevar izskaidrot man Kpc uz labiem, redzamiem ceļiem zīmes 90km.h

Žiguļu laikos bija 90 un tagad arī tas pats stāsts, viņi pat vairs pie 110 nestādina, ja nu vispār nav maizes tad arī par to apstādinās.
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

07 Jūn 2016, 13:21

ikey07 rakstīja: Es personīgi ieraugot mentus, dažreiz pat uzdodu gāzi, lai brauktu apstrīdami ātrāk, kā atļauts. :lol:
Un cik bieži Tu dabū sodus par lietām, par kurām cilvēki, kuriem kasīties negribās, nekad nedabū? :hahaha:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.