Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1744
- 1745
- 1746
- 1747
- 1748
- …
- 2228
- chevron_right

lietū w202 automāts smuki iet slīpi,tā vien liekas,ka ir bloķis viņam 

zbal man ar kūtiņu m52b25 vienriteni nehuja nesanāk smuki iemest slīpi, vajag bloķi
vai arī nemāku braukt, vai arī abi 

nav skila 

Vairāk jaudas, vairāk uzsitot pa sajūgu riteņi izspolē un vienritenis paliek vairāk izteiktāks kā teiksim 1.6?ValtersZ rakstīja:Kā ar 2.5 var nesanākt ?

Man ar 2.0 touringu arī bezceris kko mēģināt pa slapju, konkrēts vienritenis.

2.0 ar lsd ir ok ,sdn atmetu sajūgu ,viss smuki un beigas ieraugu pretīm stāvam rindā opel ar pelēko svītru 

tieši tas pats, vienu reizi sanāca aplī smuki iemest, pārejās reizes konkrēts vienritenisValtersD rakstīja:Vairāk jaudas, vairāk uzsitot pa sajūgu riteņi izspolē un vienritenis paliek vairāk izteiktāks kā teiksim 1.6?ValtersZ rakstīja:Kā ar 2.5 var nesanākt ?![]()
![]()

ir vēl bremžu pedālis, pamēģini to paspaidīt ar gāzi kopā

Tikai nevajag, ar vienriteni arī ļoti labi visu var, galvenais smuki 'iemest', kad izslīd tad jau aiziet. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

LSD ikdienai ir manta. Ziemā vai lietū un dubļos izcili. 

Jaucu E46 automobiļus detaļās !

vienriteņiem vajag pareizās riepas izmēru un īsto spiedienu riepās,tad būs vieglāk 

Ruudolfs rakstīja:tieši tas pats, vienu reizi sanāca aplī smuki iemest, pārejās reizes konkrēts vienritenisValtersD rakstīja:Vairāk jaudas, vairāk uzsitot pa sajūgu riteņi izspolē un vienritenis paliek vairāk izteiktāks kā teiksim 1.6?ValtersZ rakstīja:Kā ar 2.5 var nesanākt ?![]()
![]()
es ar savu 1,8tds uniti visu varu gan apli gan ari krustojuma ieslidet, retu reizi vienritenis iesledzas

Šonakt ar savu gaisu piesūcošo M52B20 un VIENRITENI sanāca eleganti Juglā slīpi izņemt dažus krustus, Statoilu un berģu mazās ielas 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Tu noteikti ar sevi tagad lepojies, varēsi mazbērniem stāstīt, kāds kruts čalis biji jaunības maksimālismā.maartyd rakstīja:Šonakt ar savu gaisu piesūcošo M52B20 un VIENRITENI sanāca eleganti Juglā slīpi izņemt dažus krustus, Statoilu un berģu mazās ielas

Rob rakstīja:Tu noteikti ar sevi tagad lepojies, varēsi mazbērniem stāstīt, kāds kruts čalis biji jaunības maksimālismā.maartyd rakstīja:Šonakt ar savu gaisu piesūcošo M52B20 un VIENRITENI sanāca eleganti Juglā slīpi izņemt dažus krustus, Statoilu un berģu mazās ielas

P.s. Domāts bija,ka arī ar vienriteni var mest slīpi, nevis garināt krānu ar tukšu muldēšanu

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Cinkotās naglas ar sēdināto galvu tak krutākas par parastajām celtniecības, ne?

Hei!
Tehniskajā apskatē skatās tādu sīkumu, kā stūres nobloķēšanās, kad atslēgu izvelk no aizdedzes?
Tehniskajā apskatē skatās tādu sīkumu, kā stūres nobloķēšanās, kad atslēgu izvelk no aizdedzes?

nē, pat atslēgas no aizdedzes neizvelkDeiko rakstīja:Hei!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1744
- 1745
- 1746
- 1747
- 1748
- …
- 2228