PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 185
- chevron_right
necerēti labsmāriņš rakstīja:https://www.facebook.com/CarThrottleJDM ... =2&theater
Viens pats pie PC skaļi smējos.
Atrodi atšķirību starp citiem un e36.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man traucē tas, ka tur e90 un e92 ir uzrakstas kā atsevišķas paaudzes :(Veeteks rakstīja:Atrodi atšķirību starp citiem un e36.
Tad jau visām paaudzēm pfl/fl arī vajadzēja atsevišķi
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Negribu būt interneta cīnītājs, bet e90 ir tikai sedani, un e92 ir tikai kupejas, kurām priekšas ir savādākas no dzimšanas.Kikaps rakstīja:man traucē tas, ka tur e90 un e92 ir uzrakstas kā atsevišķas paaudzes :(Veeteks rakstīja:Atrodi atšķirību starp citiem un e36.
- ikey07
E46 tad jau arī ir PFL un FL un E21 315 sencītim bij ar 2 lampām nevis 4.ikey07 rakstīja:Negribu būt interneta cīnītājs, bet e90 ir tikai sedani, un e92 ir tikai kupejas, kurām priekšas ir savādākas no dzimšanas.Kikaps rakstīja:man traucē tas, ka tur e90 un e92 ir uzrakstas kā atsevišķas paaudzes :(Veeteks rakstīja:Atrodi atšķirību starp citiem un e36.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
e21 visi nemotori bija ar 2 lielām lampām priekšā. In general 4 lampas bija papildopcija!TomSkarsts rakstīja:
E46 tad jau arī ir PFL un FL un E21 315 sencītim bij ar 2 lampām nevis 4.
Un e46 jau kupejām un sedaniem arī atšķirās priekšas!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
nav pa tēmu, bet sencīts visu mūžu apgalvo, ka esot gājis 200 pilnu pulksteni tas 315Kikaps rakstīja:e21 visi nemotori bija ar 2 lielām lampām priekšā. In general 4 lampas bija papildopcija!TomSkarsts rakstīja:
E46 tad jau arī ir PFL un FL un E21 315 sencītim bij ar 2 lampām nevis 4.
Un e46 jau kupejām un sedaniem arī atšķirās priekšas!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
tacu st5
poh kad luzni
poh kad luzni
Man pašam personīgi patīk st5, bet pats par savu komplektu bez riepām laikam īsti vairāk par 600 eiro kautrētos prasīt, bet te par metāllūzni grib 160 eiro
Ja nu kādam ir centrs no st5 r17, var būt līks utt, gribās zapaskas disku arī st5
Ja nu kādam ir centrs no st5 r17, var būt līks utt, gribās zapaskas disku arī st5
bija tak viens kurs tirgoja zapasku st5 pa 280eem.dzhii rakstīja:Man pašam personīgi patīk st5, bet pats par savu komplektu bez riepām laikam īsti vairāk par 600 eiro kautrētos prasīt, bet te par metāllūzni grib 160 eiro
p.s https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... dihpp.html
Tas tak ir saspiedies.AndzaK_LV rakstīja:bija tak viens kurs tirgoja zapasku st5 pa 280eem.dzhii rakstīja:Man pašam personīgi patīk st5, bet pats par savu komplektu bez riepām laikam īsti vairāk par 600 eiro kautrētos prasīt, bet te par metāllūzni grib 160 eiro
Tā riepa tik jauna izskatās. Nemaz nav apmales pamīļotas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Forumam pa 200€ atdošotmāriņš rakstīja:Tas tak ir saspiedies.AndzaK_LV rakstīja:bija tak viens kurs tirgoja zapasku st5 pa 280eem.dzhii rakstīja:Man pašam personīgi patīk st5, bet pats par savu komplektu bez riepām laikam īsti vairāk par 600 eiro kautrētos prasīt, bet te par metāllūzni grib 160 eiro
Loud N' Proud
Čalis grib pardod prefl paneli par 40 EUR DDDD Par 15 EUR teica ka brauc pats un ņem nost D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ķipa pārējiem visiem motoriem nav, ja?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …