Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1752
- 1753
- 1754
- 1755
- 1756
- …
- 2228
- chevron_right

Ko tur nesaprast,katrai precei sava vērtība,gribi pērc gribi neTomSkarsts rakstīja:Vnk tā regulārā diršanās un vienam otra nodiršana atbilst E36 slavai kāda ir "neglīto bmw" sadaļā. :/ElvijsR rakstīja:Mës tak tikkai pļāpājam.TomSkarsts rakstīja:B*e par ko jūs pataisat šito forumu![]()
![]()
Uzmetu uz 17" 8J ET35 205/50, ir diezgan ok. Prasītos kādus 15mm flanci laikam, ar 205/40 jau varētu 25mm, bet ir tīri ok. Tikai nesaprotu kāpēc flančiem cenas ir kosmosā it kā tur zelta vai karbona būtu

Nu galvu tak pakustiniet. Atslēgas vārds ir - stabilzitora stienis stiprinās pie virsbūves, bet atsaite pie plaukta/amortizatora.Jānis.P rakstīja:Oh No, please do explain.funkyasshit rakstīja: (...) Regulējošas atsaites vajag, jo katrs cm, ko nosēdini no OEM augstuma nozimē, ka atsaitei jākļūst 1cm garākai. Domāju, ka tur nav jāpaskaidro vairāk kāpēc tā ir(...)![]()

Pats pakustini galvu. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Bet pag, stabilizatora stienis tač stiprinājuma buksēs pie virsbūves grozās?funkyasshit rakstīja:Nu galvu tak pakustiniet. Atslēgas vārds ir - stabilzitora stienis stiprinās pie virsbūves, bet atsaite pie plaukta/amortizatora.Jānis.P rakstīja:Oh No, please do explain.funkyasshit rakstīja: (...) Regulējošas atsaites vajag, jo katrs cm, ko nosēdini no OEM augstuma nozimē, ka atsaitei jākļūst 1cm garākai. Domāju, ka tur nav jāpaskaidro vairāk kāpēc tā ir(...)![]()
Tātad stienim gali arī kustās uz augšu un leju? Tad sanāk, ka var iztikt arī ar parastajām atstaitēm, jo to mašinas augstumu kompensē pats stienis kustoties galiem attiecīgi uz augšu vai leju, ne?

Uz diezgan sedinata auto, oem atsaitem gumijas buksi plēš kopā, bet ar forda atsaitem tur nav ko plēst, bet stāv viņas diezgan lielā leņķī, tādēļ sāku domāt par garākām atsaitēm, doma par pak atsaitēm no e61
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Stienis turas pie virbūves, virsbūve (statisks stiprinājums) iet tuvāk zemei un stabilizatora gali tiek nospiesti uz augšu, tāpēc vajag pagarināt atsaites, lai stienis stāvētu tā kā tam jāstāv.

nu pēc tevis sākotnēji teiktā viņas tad par 15cm ir jāpagarina tur reāli nav vietas tik daudz.
Jaievērtē tās e61 atsaites.
Jaievērtē tās e61 atsaites.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Nu tāda ir teorija. Tu jau zini, ka mašīnu kā tādu nav paredzēts laist dirsā zemu, jo izmainsa pilnīgi visa mašīnas ģeometrija un atsaišu pagarināšana strādā tikai amja stiprinājuma gadijumā, tas tā. 

Amja stiprinājuma gadījumā tur ir pilnīgi tas pats stāsts tur pat vispār nav vietas, lai viņu uzliktu garāku, tad pret plauktu sāks atdurties.
Vajag tās e61 dabūt priekš piemērīšanas izskatās ka varētu derēt. Ja kādam ir, lūdzu PM.
Vajag tās e61 dabūt priekš piemērīšanas izskatās ka varētu derēt. Ja kādam ir, lūdzu PM.
Instagram

Man plānā ir iepirkt atsaites, bet vēl neesmu izdomājis par garumu. Sākumā pamēģināšu OEM M3, atsaiti varu izlīdzēties, jo man uz HSD regulējas atsaites novietojuma augstums. Izmēģināšu, pateikšu, noprecizēšu, kas strādā un nestrādā, šobrīd jautājums paliek atklāts. 
Sākšu laikam ar to, kad taisīšu bremzēm apkopi, izmērīšu, cik garu atsaiti vajag, lai uz stieņa nebūtu nekāds spriegojums, tad skatīšos, kas ir piedāvājmā.

Sākšu laikam ar to, kad taisīšu bremzēm apkopi, izmērīšu, cik garu atsaiti vajag, lai uz stieņa nebūtu nekāds spriegojums, tad skatīšos, kas ir piedāvājmā.

Tu esi cipruss 2, un tas nav kompliments. Te ir daļa mentāli neattīsti cilvēki, kam ka tik uzdirst, un kad dabū pretī, čīkst un metā pretī rupjus vārdus ( bieži saistītus ar pedofīlismu un zoofīlismu, aizskarot ģimenes vētrtības, nav saprotams, cik slimai domāšanai jābūt, lai ko tādu rakstītu, bet tādi cilvēki te ir, tu viens no tiem ), ko lai saka, slimi, pieaudz jel.ElvijsR rakstīja: Vel neesi nomiris pedolāci?šitādi kā tu ilgi nedzīvo.
Ps wtf tu biji melnajā sarakstā na* es redzu , ko tu raksti? Un dzīvē par tevi nemaz lielākus lohus nevar uztaisīt , tev ir īpaši nepaveicies![]()

A cik garīgi slimam un ar kādu uzmanības trūkumu jābūt, lai uz jebkura cilv. jautājumu vai neveiksmi vai problēmu atbildētu ar tekstiem, kas pielīdzināmi "LLP" ? Tiešām vari lepoties ar sevi. Sabiedrības paraugs vnk. SubaruPower un JDM.lv nez kāpēc šitik apdāvināti indivīdi nav manīti. Pretīgi paliek. Nebrīnos tiešām vairs, ka uz ielas cilvēki ierauga E36 un saka vai nodomā, ka "atkal kārtējais daunis".
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Daži pat pēc skolas pabeigšanas un pat vēlāk ir bērna prātā, mentāla nestabilitāte, it kā visu saprot, domā ka saprot, bet reāli ir kā ir, daži nesaprot nekad, kakāt nekakā vairs pamperā, bet verbālais kakājamais is turn on forewer, izskaidrojums ir cilvēka mentālajā attīstības pakāpē, kas nav pat vidējs.ValtersD rakstīja:Bērniem vasaras brīvlaiks sāciesTomSkarsts rakstīja:B*e par ko jūs pataisat šito forumu![]()
![]()
Nevajag pārspīlēt, nav uz jebkuru un vienmēr.TomSkarsts rakstīja:A cik garīgi slimam un ar kādu uzmanības trūkumu jābūt, lai uz jebkura cilv. jautājumu vai neveiksmi vai problēmu atbildētu ar tekstiem, kas pielīdzināmi "LLP" ? Tiešām vari lepoties ar sevi. Sabiedrības paraugs vnk. SubaruPower un JDM.lv nez kāpēc šitik apdāvināti indivīdi nav manīti. Pretīgi paliek. Nebrīnos tiešām vairs, ka uz ielas cilvēki ierauga E36 un saka vai nodomā, ka "atkal kārtējais daunis".
Bet par e36 runājot, daudzi neatšķir e36 no e39, vai pat no e46, redz tikai emblēmu, tad ko vispār runāt par cilvēkiem, kas runā, ka e36 un daunis, brīnums ka atpazina e36.

eu bet alpain,es tak Tev savu laik neko neuzkakāju,bet Tu man gan,vēl pie tam,ne pārāk par tēmu,un vairākas reizes,tad kā Tu vari spriest par mentālo attīstību,ja pamatojoties uz Tevis rakstīto,nerodas sajūta,ka Tev ir par to sajēga?Detaļās neiedziļināšos ,bet piemēram - cilvēks apskatās o tam ir tas un tā atrisināts,think different,outside the box utt ,tos varētu saukt par mentāli attīstītiem cilvēkiem,bet o wtf kā tā ,jāuzkakā...nu nezinu vai tos tā varētu saukt,un Tu pats tā rīkojies,man nav nekāda personiska naida pret Tevi vai jebkuru citu,bet nu vecīt...
Un cipruss ķip dirš,ok,neteikšu ,ka vienmēr pa tēmu,bet šad tad tomēr pa tēmu,mani kautkā latviski sakot tas vienīgo laikam vispār nepis,Klārksonam arī ir sava izteikšanās metode,bet viņu tur cieņā
Un cipruss ķip dirš,ok,neteikšu ,ka vienmēr pa tēmu,bet šad tad tomēr pa tēmu,mani kautkā latviski sakot tas vienīgo laikam vispār nepis,Klārksonam arī ir sava izteikšanās metode,bet viņu tur cieņā

Gan jau domāji par dienas snapshot, par bunduli. Es atceros ko pasaku, nu nekas personisks tas nebija, ja aizskāru, atvainojos, tu esi lādzīgs cilvēks, nekā te daži labi. Klarksons tak leģenda, viņš to var atļauties 

Alpine Tu ari esi legenda tagad
atradies cilveks,kursh spriedis par sheit miitosho useru mentalo un garigo stavokli 

Alpine rakstīja:Tu esi cipruss 2, un tas nav kompliments. Te ir daļa mentāli neattīsti cilvēki, kam ka tik uzdirst, un kad dabū pretī, čīkst un metā pretī rupjus vārdus ( bieži saistītus ar pedofīlismu un zoofīlismu, aizskarot ģimenes vētrtības, nav saprotams, cik slimai domāšanai jābūt, lai ko tādu rakstītu, bet tādi cilvēki te ir, tu viens no tiem ), ko lai saka, slimi, pieaudz jel.ElvijsR rakstīja: Vel neesi nomiris pedolāci?šitādi kā tu ilgi nedzīvo.
Ps wtf tu biji melnajā sarakstā na* es redzu , ko tu raksti? Un dzīvē par tevi nemaz lielākus lohus nevar uztaisīt , tev ir īpaši nepaveicies![]()

Ok ok. Nemëslošu te vairāk.
Bet no sākuma uzzini kaut 50% no šiem svešvārdiem un tad lieto tos debatës.

Alpine divroča operătors lohs

Aj. Kă man patìk piedurties uz pajoliņiem , kas samācījušies šiis gudrìbas no tv

kursh ir tas varonis,kursh visu laiku bloke man kontus??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1752
- 1753
- 1754
- 1755
- 1756
- …
- 2228