Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1754
- 1755
- 1756
- 1757
- 1758
- …
- 2228
- chevron_right

Nopietnais rakstīja:cik reali var prasit par r18 style diskiem ar labu gumiju? ir 5 gab
Cipruss par sevejiem?

Viņam viņi bija r19,nedomaju ka 400 eiro būtu kosmossAndzaK_LV rakstīja:Nopietnais rakstīja:cik reali var prasit par r18 style diskiem ar labu gumiju? ir 5 gab
Cipruss par sevejiem?400e
kadas detalas nepieciesamas lai parietu no trumulu bremzem uz disku bremzem? no a-z lai viss stradatu vai kads kas ir to darijis var uzrakstit sikak.

Sveiki, varbūt kāds var pateikt drifta treniņa datumus jūlijam , liels paldies par info! 

Termins 'ārzemes' tik plats cik skaistam bembim plaukts. Atkarīgs no valsts. Kanādā braucu bēdu nezinot, UK teica, ka ir kaut kāds termiņš, bet UAE man pat mašīnu uz īri neiedeva, jo nav kaut kāds papīrs no CSDD Latvijā izņemts. Meklē info caur forumiem.TomSkarsts rakstīja:Pa tēmu - cik ilgi ar LV pravām var ārzemēs braukāt ?

Pārdodu bmw ar ļoti labu jaudīgu, ekonomisku 1.6 motoru...
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ekxig.html
- ikey07

Šuvēja numera kādam nav? Atmetat pm
Tu pat style 32 no no name neatpazisti,tad kadu jedzigu komentaru Tu vari dot??AndzaK_LV rakstīja:Nopietnais rakstīja:cik reali var prasit par r18 style diskiem ar labu gumiju? ir 5 gab
Cipruss par sevejiem?400e
m50b25tu, t.i. vanos. Ja nemaldos 413 Bosch kompis, pārliecināts gan neesmu un motors blakus nav.
GMM un sadalenes devējs derēs tikai no tāda paša, vai no kāda cita m50 arī? Spoles der no visiem m50, vai ne?
GMM un sadalenes devējs derēs tikai no tāda paša, vai no kāda cita m50 arī? Spoles der no visiem m50, vai ne?

Mainot sūkņa augšu 2001. gada vektrai kas jāņem vērā? imobolaizeris nav nekādi saistīts?
sadalenes devejs deres šķiet ari no m52, gmm man liekas ka nee, spoles der visas.Reinholds rakstīja:m50b25tu, t.i. vanos. Ja nemaldos 413 Bosch kompis, pārliecināts gan neesmu un motors blakus nav.

Kādas atsauksmes par 1.8 dizel motoriem? Ir doma ņemt kā laužamo aparātu kompaktu 1.8d 

Nu nezinu 1.8 dīzeli kā laužamo,nekas labs tur nevar būtzurkae36 rakstīja:Kādas atsauksmes par 1.8 dizel motoriem? Ir doma ņemt kā laužamo aparātu kompaktu 1.8d

Dīzeļa ka tāda man būtu žēl,viņam noteikti nēValtersZ rakstīja:Un kādēļ tā domā ? Pamato.

ir kāds kas var paust argumentētu viedokli par to kāda ir price/performance atšķirība ja visu tiltu pārlasa ar mūsu pašu ražotām poly buksēm, vai ar pilnīgi jaunām oem buksēm? Vai baigi var just to starpību krāmējot? interesē tieši bukses šajās daļās -
Pusrāmja bukses 4gb
Sailentbloki 2gb
Stupicas bukses 4gb
Reduktora bukses 3gb
Aizm. atsperu atbalsta sviru bukses 2gb
moš kāds var iedot kontaktus kur par izdevīgu cenu var izgatavot man bukses?
Pusrāmja bukses 4gb
Sailentbloki 2gb
Stupicas bukses 4gb
Reduktora bukses 3gb
Aizm. atsperu atbalsta sviru bukses 2gb
moš kāds var iedot kontaktus kur par izdevīgu cenu var izgatavot man bukses?
nu uz fwd audi es loti jutu atskiribu starp oem un poly .. prieksa bija stingra .. vakar bembim mainiju tiltu uz poly no parastajam (kuras bija izplestas) atskiriba bija tada ka aizmugure vairs nestaigaja
bet ja godigi tad laikam vieniga atskiriba starp jaunu oem un poly ir tada ka poly nevar izplist
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Vajag ievilkt 18pogu OBC, un tikt galā ar gaismu gļuku..
Būtu ļoti labi, ja auto atstātu pirmdien no rīta un savāktu vakarā, ASAP.
Rīga.
Rīga.

OBC jau it ka pamacibas ar bij liktas ar visām shēmām. Darījis neesmu, bet neizskatījās baigi grūti, hz.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Riks* rakstīja:Varbūt kāds var ieteikt ĻOTI LABU AUTOELEKTRIĶI?
Rīga.
Dogma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1754
- 1755
- 1756
- 1757
- 1758