Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1756
- 1757
- 1758
- 1759
- 1760
- …
- 2228
- chevron_right
Domāju, ka poliuretāna varētu būt lētāk
Man tas viss pasākums nostājās lēti, jo visu iegādājos pa vairumtirdzniecības cenām, veikala cenas droši vien ir krietni augstākas

Man tas viss pasākums nostājās lēti, jo visu iegādājos pa vairumtirdzniecības cenām, veikala cenas droši vien ir krietni augstākas
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Skatoties nākotnē, noteikti, ka poly sanāk lētāk. Jo viņas ir praktiski mūžīgas, uzliec un aizmirsti par viņām.70cc rakstīja:un kā ir cenas ziņā visas bukses samainīt kas sanāk dārgāk, poly vai labas lemforder bukses?
cik eur tev sanaca izteret, jo ari ir iespeja visu dabut pa vairumtirdzniecibas cenam, bija kada bukse ari ko nemainiji?rvars rakstīja:Domāju, ka poliuretāna varētu būt lētāk![]()
Ar iepriekšējo e36 nobraucu 80 tūkstošus km un neviena no tām daļām, kas reizi bija mainīta, vairāk nepieteicās nomaiņai
Reāli, nezinu cik daudz un kā būtu jābrauc, lai vairākkārtīgi mainītu kādu detaļu
Nepārprotiet, es neaizstāvu rūpnīcas gumijas izstrādājumus, vienkārši izklāstu savu pieredzi

Nepārprotiet, es neaizstāvu rūpnīcas gumijas izstrādājumus, vienkārši izklāstu savu pieredzi
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Prātā stāv cipars ap 170eur bez pvn, bet nudien neatceros. Mainīju pilnīgi visu izņemot amortizatorus un to komplektējošās daļas, jo tas jau nesen bija mainīts. Visas bukses (tai skaitā arī tās, ko nevarēja dabūt kā aftermarketu, vai arī aftermarkets bija apšaubāmu ražotāju) lodbalsti, noteiktām pozīcijām arī jaunas skrūves70cc rakstīja:cik eur tev sanaca izteret, jo ari ir iespeja visu dabut pa vairumtirdzniecibas cenam, bija kada bukse ari ko nemainiji?rvars rakstīja:Domāju, ka poliuretāna varētu būt lētāk![]()
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'

Sesto gadu braucu ar savējo e36 (nobraukums 50-60K), aizmugurējā tiltā (izņemot bremzes) neesmu skrūvējis neko.. 

d[-_-]b
nu jā, bet lieta tāda ka es swapoju visu tiltu trumuļi>disku līdz ar to viss tilts iet strūkloties un krāsoties, vecās bukses jau atpakaļ nelikšu, gribas lai viss tur izskatās labi un nav jāaiztiek pēc 10k kautvai un lai tas izturētu arī lielāku slodzi kā tikai uzgriezt sauli ar opendiffu.Dj Plosky rakstīja:Sesto gadu braucu ar savējo e36 (nobraukums 50-60K), aizmugurējā tiltā (izņemot bremzes) neesmu skrūvējis neko..

Mēnesi braucu ar mersi,kopš tā brīža,kad dzirdēju,ka laikam izkrīt viena bukse no aizmugurēja tiltaDj Plosky rakstīja:Sesto gadu braucu ar savējo e36 (nobraukums 50-60K), aizmugurējā tiltā (izņemot bremzes) neesmu skrūvējis neko..

Otrdien uzrakstishu kada ir atskiriba starp poly un parasto piekari. Bet domaju ka poly way to go!

autoplius.lt?chillhouse rakstīja:Kurš ta beigās ir tas vislielākais auto sludinājumu serveris Lietuvā?

Noteikti autoplius.lt
Paralèli var skatìties autogidas lt
Paralèli var skatìties autogidas lt

ValtersZ rakstīja:Ir LV dabūjams kaut kas līdzīgs ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Veči kas varetu būt pie vainas kad vairs ar centralo atslēgu netaisās ciet un vaļā vadītāja durvis.

Man liekas, ka vairāk auto sludinājumus ir autogidas.lt, nevis autoplius.ltchillhouse rakstīja:Kurš ta beigās ir tas vislielākais auto sludinājumu serveris Lietuvā?
Beigts motoriņš visticamāk, ar atslēgu vadītāja durvis slēdzot centrālā nostrādā?MAr1s rakstīja:Veči kas varetu būt pie vainas kad vairs ar centralo atslēgu netaisās ciet un vaļā vadītāja durvis.

Agrak vareja, bet nu man atslega darbojas tikai no pasazieru puseskasp1js rakstīja:Beigts motoriņš visticamāk, ar atslēgu vadītāja durvis slēdzot centrālā nostrādā?MAr1s rakstīja:Veči kas varetu būt pie vainas kad vairs ar centralo atslēgu netaisās ciet un vaļā vadītāja durvis.

Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1756
- 1757
- 1758
- 1759
- 1760
- …