Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1763
- 1764
- 1765
- 1766
- 1767
- …
- 2228
- chevron_right

par to tuko vidu, loti saubos, bet pec visiem principiem biezas sienas truba ir stipraka un mazak locas par pilditu stieni. tik tadu lietu kaa trubu no acpermatreala man vel nav nacies roka turetfunkyasshit rakstīja:Man zināmais resnākais ir 26mm, mož kāds sūdīgs bīdmērs gadījies tev.ValtersZ rakstīja:Am man ir 26.5 priekšāUn es varu 100% garantēt tas ir no rūpnīcas.
Dīvaini vispār ar tiem stieņiem. M3, piemēram, nāk 22.5mm, bet, ja nemaldos tukšu vidu, vajag to info vēl apstiprināt.

...

Aftermarket ļoti daudz ir iespējams dabūt ar tukšu vidu - APR, hotckhis, neuspeed, autotech. Materiālu gan nezinu kāds tas varētu būt.Armando rakstīja:par to tuko vidu, loti saubos, bet pec visiem principiem biezas sienas truba ir stipraka un mazak locas par pilditu stieni. tik tadu lietu kaa trubu no acpermatreala man vel nav nacies roka turetfunkyasshit rakstīja:Man zināmais resnākais ir 26mm, mož kāds sūdīgs bīdmērs gadījies tev.ValtersZ rakstīja:Am man ir 26.5 priekšāUn es varu 100% garantēt tas ir no rūpnīcas.
Dīvaini vispār ar tiem stieņiem. M3, piemēram, nāk 22.5mm, bet, ja nemaldos tukšu vidu, vajag to info vēl apstiprināt.

Sveiki sen nedzirdētie un neredzētie, tākā ir apnicis staigāt ar kājām jo motoram ir beigas, ir vajadzīgs motora hidroliskā ķepa ar ko izcelt motoru, vēlos vainu izīrēt vainu vienkārši aizņemties uz pāris dienām, parādā nepalikšu nekādā gaijumā... bilde tīri lai saprastu kas ir vajadzīgs..
Rīga/Rīgas raj. der gan uz izīrēšanu gan kā pats vēlēsies. Paldies par sapratni. ja ir iespēja aizdot vai izīrēt sit PM.

Rīga/Rīgas raj. der gan uz izīrēšanu gan kā pats vēlēsies. Paldies par sapratni. ja ir iespēja aizdot vai izīrēt sit PM.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

Kādām jābūt ķiverēm driftā street klasē. Uz ko jāskatās pērkot ?
Šī pa 80e derētu?
http://www.demon-tweeks.co.uk/motorspor ... tar-helmet
Varbūt kaut ko var ieteikt (iesācējam).
Šī pa 80e derētu?
http://www.demon-tweeks.co.uk/motorspor ... tar-helmet
Varbūt kaut ko var ieteikt (iesācējam).
der
streeta nevajag ne homo,ne kko dargu.galvenais,lai smadzenes satur kopaa
ar kompatu pa brugji

Neviens nav teicis, ka nākošgad nevajadzēs sportam paredzētas ķiveres.cipruss18 rakstīja:der
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Kāds te taisa uzlīmes? 

elvis' rakstīja:Sveiki sen nedzirdētie un neredzētie, tākā ir apnicis staigāt ar kājām jo motoram ir beigas, ir vajadzīgs motora hidroliskā ķepa ar ko izcelt motoru, vēlos vainu izīrēt vainu vienkārši aizņemties uz pāris dienām, parādā nepalikšu nekādā gaijumā... bilde tīri lai saprastu kas ir vajadzīgs..
Rīga/Rīgas raj. der gan uz izīrēšanu gan kā pats vēlēsies. Paldies par sapratni. ja ir iespēja aizdot vai izīrēt sit PM.![]()
15 euro diennaktī izīrēju pacēlāju, pa papildus 10 varu arī aizvest, atrodos Pārdaugavā/Mārupe.
- ikey07

Kurš bija tas cilvēks kas gādāja riepas ?
Sāk parādīties interese par ziemas riepas bez radzēm. 185 -205 / 50-65 / R15
Gribētos ko no Continental vai Pirelli / nokian puses.
Sāk parādīties interese par ziemas riepas bez radzēm. 185 -205 / 50-65 / R15
Gribētos ko no Continental vai Pirelli / nokian puses.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Vajag padomu, brālis no UK atveda šitādu trenažieri, bet bez pamācības kā salikt, 3h jau čakarējos netā nav nekā.
kāds varbūt var paskaidrot kā tie melnie atsvari stiprinas klāt tām auklām ?
vai varbūt kādam ir manuālis ?
kāds varbūt var paskaidrot kā tie melnie atsvari stiprinas klāt tām auklām ?
vai varbūt kādam ir manuālis ?
- ikey07

Par šo pašu- kā var skatē dabūt -1?

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ko nozīmē "210. -1 nav" ? 

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Nebija kaut kas ar atstarotājiem tas 210 kods?

Tām ķīniešu lampām vajag tos mazos atstarotājus pielīmēt,tpc mosk par viņiem:D

Bet vērtējums -1, how is that possible.
Sanāk jebkuru divnieku pēc izvēles var pārvērst par vienenieku?

Sanāk jebkuru divnieku pēc izvēles var pārvērst par vienenieku?

A ja būtu tikai -1 skate, izietu vai ne?
jo tas jau nav -2 

Hz, katram trenažierim jau savādāk, cik esmu darbojies, oldskuul nāca vnk pa vidu ~ truba un ielikās metāla plāksne vietā kur gribi un uz tās plāksnes arī visi palika ceļot.ikey07 rakstīja:kāds varbūt var paskaidrot kā tie melnie atsvari stiprinas klāt tām auklām ?
Jaunajiem stienīti cauri izbāž vai arī uz magnēta kkā. Bet pa lielam jau tie svari stāv kaudzē, stienis(kurā caurumi kur ielikt mazo stieniiti lai izveletos svaru) pa vidu cauri un vsjo.
Pēdējais labojis TomSkarsts - 27 Jūn 2016, 23:54, kopā labots 1 reizi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

TomSkarsts rakstīja:Hz, katram trenažierim jau savādāk, cik esmu darbojies, oldskuul nāca vnk pa vidu ~ truba un ielikās metāla plāksne vietā kur gribi un uz tās plāksnes arī visi palika ceļot.ikey07 rakstīja:kāds varbūt var paskaidrot kā tie melnie atsvari stiprinas klāt tām auklām ?
Jaunajiem stienīti cauri izbāž vai arī uz magnēta kkā. Bet pa lielam jau tie svari stāv kaudzē, stienis(kurā caurumi kur ielikt mazo stieniiti lai izveletos svaru) pa vidu cauri un vsjo.
Jap, paldies, kaudzē nepamanīju to stieni kas iet pa vidam

- ikey07

Kāds zinātājs var paskaidrot kas īsti ir ar tiem m52 1432219 blokiem? Krievijas un attīstīto ārzemju forumi visādas gudrības raksta - ka esot unicorni, kā tur īsti ir?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1763
- 1764
- 1765
- 1766
- 1767
- …
- 2228