Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1764
- 1765
- 1766
- 1767
- 1768
- …
- 2228
- chevron_right
Kur varetu dabut resti priekš m bampera lai nav tukšums viduu?
Ir vērta ieguldīt vispār naudu 92gada žurkā kurai tā sūdīgs uzrāviens vai labak to naudu piemest labakai žurkai?

20e lietotājs ervissNewbie rakstīja:Kur varetu dabut resti priekš m bampera lai nav tukšums viduu?

Kas ar virsbūvi?Newbie rakstīja:Ir vērta ieguldīt vispār naudu 92gada žurkā kurai tā sūdīgs uzrāviens vai labak to naudu piemest labakai žurkai?
uz spārns ir saburbuļojusi krasa un slieksnis ar piķi. jauni lukturi visi salikti

Foto ir?Newbie rakstīja:uz spārns ir saburbuļojusi krasa un slieksnis ar piķi. jauni lukturi visi salikti
Negribas pirkt kautkaadu resti pa 20e kuru var nopirkt kautkur un izgriezt vajadziga formaa.

Var i tā! Izvēle vnm ir!Newbie rakstīja:Negribas pirkt kautkaadu resti pa 20e kuru var nopirkt kautkur un izgriezt vajadziga formaa.

Tagad nav bet riit bobildeešu un iemetīšu šeit. Svariigs leemums japienem, guldiit ieksaa kadus 600 ko pa vasaru nopelniišu(esmu students) vai paardot un pirkt jaunu vasaras beigaas

Spārns ir maināma detaļa. Motorus visi tāpat maina un pārlasa. Galvenais ir bundža. Bez bamperiem/brilles/spārniem/bagaznieka/haubes. Sanāk pakaļējā līste, zapaskas vieta, grīda, sliekšņi un arkas ir galvenās vietas. Protams vēl pie priekšējā stikla.Newbie rakstīja:uz spārns ir saburbuļojusi krasa un slieksnis ar piķi. jauni lukturi visi salikti
Restes vari pamest acis uz JDM DIY variantiem, jo tie manuprāt liek visur "grillos" identisku resti kā ir M bamperī.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Iemet rītā bildes kādas,un redzēsim kas ir īstenībā,jo jebko var nomainīt,tikai jautājums-cik daudz.....Newbie rakstīja:Tagad nav bet riit bobildeešu un iemetīšu šeit. Svariigs leemums japienem, guldiit ieksaa kadus 600 ko pa vasaru nopelniišu(esmu students) vai paardot un pirkt jaunu vasaras beigaas
Zapaskas vieta diezgannormala stavoklii bija, tikai nez kas zem auduma dslona daraas

Tas ir labs jautājums!Newbie rakstīja:Zapaskas vieta diezgannormala stavoklii bija, tikai nez kas zem auduma dslona daraas

Var ari no apakshas diezgan labi noteikt kas salona varetu darities. Skaties uz korkiem kas auto aizmugureja dalja apaksa zem auto 20 cm no bakas.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
mosh ir kads riga kas man var nokrasot vienu sparnu, krasa ir, pa lielam vajag tikai uzpust toni un viss, nolakosu, nogruntesu pats. var ari vnk iedot pasham to izdarit, krasosanas pistole nav svesha 

Back in LV 

tad jau varetu man atdot piķi par tavu šķībo disku valcēšanu ne?Inferno rakstīja:Back in LV

Citēju sevi, like a bawssKikaps rakstīja:Kāds zinātājs var paskaidrot kas īsti ir ar tiem m52 1432219 blokiem? Krievijas un attīstīto ārzemju forumi visādas gudrības raksta - ka esot unicorni, kā tur īsti ir?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Kāpēc Tu pacel šo tēmu tagad, nevis 3-4 mēnešus atpakaļ, kad tas bija aktuāli?70cc rakstīja:tad jau varetu man atdot piķi par tavu šķībo disku valcēšanu ne?Inferno rakstīja:Back in LV
tapēc ka es jau reizi pacēlu nevienam nedzirdot, pats nebiji tik gudrs un godīgs lai atmaksātu kko, kamēr prasīju nu ko darīsim, tu uzreiz atmeties, tagad ja netaisies neko darīt, to zinās visi, apnika man turēt to visu sevī, kaimiņš skaitās - kā krievi saka доверяй, но проверяйInferno rakstīja:Kāpēc Tu pacel šo tēmu tagad, nevis 3-4 mēnešus atpakaļ, kad tas bija aktuāli?70cc rakstīja:tad jau varetu man atdot piķi par tavu šķībo disku valcēšanu ne?Inferno rakstīja:Back in LV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1764
- 1765
- 1766
- 1767
- 1768
- …
- 2228