Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …
- 1297
- chevron_right

Čakars bišk ir, bet iespējams ir.Amish rakstīja:Vai ir iespējams Bosch priekšējos lukturu pārregulēt/pārtaisīt no UK uz Eiropas pusi?

Vari apgaismot kas jādara? Gāju TA un man saka, ka UK lukturi uzlikti. Lampas Bosch, ideālā stāvoklī, negribētos izmest.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

Kā pārbaudīt vai man ir salona filtrs? Ne visiem e36 esot. Ja ir, tad esot diezgan grūti tikt klāt, jāņem nost ECU, kautkur tur aiz viņa esot.

Dabū vienu Bosch lukturi, kas ir EUR versijas, noliec blakus UK lukturim un abus izjauc... Tad sapratīsi, kas jādara.Amish rakstīja:Vari apgaismot kas jādara? Gāju TA un man saka, ka UK lukturi uzlikti. Lampas Bosch, ideālā stāvoklī, negribētos izmest.
Galīgi nemāku izstāstīt, jo bilžu nav.

Amish rakstīja:Kā pārbaudīt vai man ir salona filtrs? Ne visiem e36 esot. Ja ir, tad esot diezgan grūti tikt klāt, jāņem nost ECU, kautkur tur aiz viņa esot.
jāņem nost cimdu nodalijums. tad jāskatās aiz paneļa, tur ir garens vāks, kuru ataisot tiksi pie filtra, ja tāds ir. tas ir populārākais gadijums, bet zinu ka mēdz būt arī pie motortelpas.
1variants: 2variants: 3variants:

Noņem aizm. vāciņus, atskrūvē visas relfektoru skrūves (katram pa 4 laikam), pacel reflektoru un uzliec uz LHD.. tagad tev stāv uz RHD, ja tiešām UK lampas. Kārtīgi skaties, vias ir rakstīts uz reflektoriem, korpusiem.Amish rakstīja:Vari apgaismot kas jādara? Gāju TA un man saka, ka UK lukturi uzlikti. Lampas Bosch, ideālā stāvoklī, negribētos izmest.
tas darbojas arī uz bezlēcu lampām?

Paldies dogma, mēģināšu. Citi saka, ka nav iespējams pārtaisīt.

yanks, neesmu mēģinājis, bet lēcu lukturus īzī tā pārlikt. Rūpnieciski tas pat paredzēts.
Amish, ja nesanāk, padod ziņu, kaut ko izdomāsim!
Amish, ja nesanāk, padod ziņu, kaut ko izdomāsim!

kabrim jumtu lai nomainitu ar visu raami sanak ka katra puse is jaaskruvet tik kadas 3-4 skruves?
gribu uzmast savam melnu labu jumtu no taa cabra ko vakar panjemu
gribu uzmast savam melnu labu jumtu no taa cabra ko vakar panjemu

Instagram INDIGAIS

Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!

the Pursuit of Happiness.

Deam
No vienas probleemas valjaa,naakamaa staadaas priekshaa....
Auksts tarkshkj kaa diizelis,apmeeram puss minuuti ,peedee laikaa ilgaak...nu peec 500 m nobraucot viss kluss un motors murraa....puss stundu pastaav un atkal laizjot valjaa saakumaa tarkshkj kaa dziizelis....
Kkas pilniigi kirdik???

Auksts tarkshkj kaa diizelis,apmeeram puss minuuti ,peedee laikaa ilgaak...nu peec 500 m nobraucot viss kluss un motors murraa....puss stundu pastaav un atkal laizjot valjaa saakumaa tarkshkj kaa dziizelis....
Kkas pilniigi kirdik???

Jā, vajadzēs. Diskiem jāder, tik iespējams balonus gan nesanāks uzlikt.MiroMan rakstīja:centra gredzenu vajadzes,varbut saubos..
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …