Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1770
- 1771
- 1772
- 1773
- 1774
- …
- 2228
- chevron_right

Nu kad Tev izlūzīs tilts, sapratīsi. Un izlūzt viņš lielākajai daļai (ar normāliem dzinējiem, protams)
Jā, ir jēga. Tāpat kā e46, kuriem arī lūzt ārā tilts, tas būs jātaisa jebkurā gadījumā.

Jā, ir jēga. Tāpat kā e46, kuriem arī lūzt ārā tilts, tas būs jātaisa jebkurā gadījumā.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Diezgan.JahManGang rakstīja:un jēga no viņām liela?Kikaps rakstīja:iemetināt.JahManGang rakstīja:izsti līdz galam nesaprotu kā viņas uzstādīt !?!??!
(aizmugurējās tikai, priekšējās gan var uzlikt vienkārši)
Vēl jau klāt pie pusrāmja varēja nopirkt vai custom jataisa plauktam pastiprinošo - Kas aizmugurē slieksnī nāk.

ok paldies par padomiem un atbildēm! 

Sveiki bembisti. Varbūt es nemāku meklēt , bet es meklēju kādu sadaļu kur būtu pamācības , piemēram , kā noņemt tur ģenerātoru. , nomainīt kārbu utt. Es esmu pilnīgi neizglītots šajā jomā , bet gribētos iemācīties. Varbūt kādam ir kādi ieteikumi. Paldies !
All the way up

Tās lietas, kuras ir "ņem un skrūvē" tipa, parasti neviens neaprakstaEedz rakstīja:Sveiki bembisti. Varbūt es nemāku meklēt , bet es meklēju kādu sadaļu kur būtu pamācības , piemēram , kā noņemt tur ģenerātoru. , nomainīt kārbu utt. Es esmu pilnīgi neizglītots šajā jomā , bet gribētos iemācīties. Varbūt kādam ir kādi ieteikumi. Paldies !

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Arī kārbai tur viss ir easy. Galvenais ir 1m pagarinājums ar ko tikt pie augšējām skrūvēm.Kikaps rakstīja:Tās lietas, kuras ir "ņem un skrūvē" tipa, parasti neviens neaprakstaEedz rakstīja:Sveiki bembisti. Varbūt es nemāku meklēt , bet es meklēju kādu sadaļu kur būtu pamācības , piemēram , kā noņemt tur ģenerātoru. , nomainīt kārbu utt. Es esmu pilnīgi neizglītots šajā jomā , bet gribētos iemācīties. Varbūt kādam ir kādi ieteikumi. Paldies !Paņem telefonu, safočē, nojauc, un tad mēģini salikt atpakaļ kā bija
Kaut gan kārbas maiņu es arī labprāt apskatītos pēc punktiem. Bet! Googlē ir ļoti daudz labu DIY priekš tādiem darbiem.

Kā arī youtubē ļoti daudzi video ir, kur parādīts soli pa solim kā var daudz ko izdarīt

Biju šodien motormuzeja atklāšanā. Man personīgi ļoti patika interjers un kā tur viss ir modernizēts. Uztaisīts tā lai arī bērniem nebūtu garlaicīgi. Iesaku visiem antīko auto interesentiem apskatīt.

Cik biļete tur tagad maksā?

Nepateikšu, šodien bija ielūgtajiem viesiem atklāšana ar parādi, runām, lentas pārgriešanu u.t.t. Apmeklētājiem atklāšana rīt.K.F. rakstīja:Cik biļete tur tagad maksā?
sveiks. Man nav liela pieredze hadenes jauksana un man ir problema un nezinu kur lai mekleju vainu.
man sanak ka viens sanks ir augsaks neka otrs par 4 cm.
Jo atstape starp riepu protektora un arku ir dazadas. viena puse ir lidz ar arku bet otra 4 cm augstaks.
PLzz palidzat.. vai tas ir nopitni?? un kur meklet vainu..
Jo atstape starp riepu protektora un arku ir dazadas. viena puse ir lidz ar arku bet otra 4 cm augstaks.

joks1991 rakstīja:sveiks. Man nav liela pieredze hadenes jauksana un man ir problema un nezinu kur lai mekleju vainu.
atspere nav saplīsusi ? un tas ir priekšā vai pakaļā ?
- ikey07
ikey07 rakstīja:joks1991 rakstīja:sveiks. Man nav liela pieredze hadenes jauksana un man ir problema un nezinu kur lai mekleju vainu.
nop nav saplisusi. biju celis augsa un vis normali. un ta ir pakala.. un nez kur var nolaist prieksu leja biku?.. ir zalas atsperes kuras kad pirku teica ir zemakas..

skatījies kad mašīna bija taisni nobraukta? jo ja ir slīpumā tad arī atšķirsies...joks1991 rakstīja:ikey07 rakstīja:joks1991 rakstīja:sveiks. Man nav liela pieredze hadenes jauksana un man ir problema un nezinu kur lai mekleju vainu.
nop nav saplisusi. biju celis augsa un vis normali. un ta ir pakala.. un nez kur var nolaist prieksu leja biku?.. ir zalas atsperes kuras kad pirku teica ir zemakas..
ja taisni tad izklausās ka atsperei vijums izlūzis... ir atsperei abi sašaurinātie gala vijumi vietā vai kāds pazudis?
priekšu tu nevari regulēt ja tev ir parastā atspere, tad jāliek koilas kuras var skrūvēt cik augstu vai zemu pašam gribas

jap. biju uz taisna asfalta.itka vakar skatijos viss vieta ir.. dam, laikam naksies krat coilam.. jo sanak ka aizmugure ir nolaista bet prieksa loti pacelta..

daži jau vēl fleksē atsperēm vijumus nost lai būtu zemāks, bet tas nav labākais variants un neiesaku to darīt...joks1991 rakstīja:jap. biju uz taisna asfalta.itka vakar skatijos viss vieta ir.. dam, laikam naksies krat coilam.. jo sanak ka aizmugure ir nolaista bet prieksa loti pacelta..
labāk uzreiz uzlikt sēdinātās atsperes vai krāt naudu coiloveriem kā tu saki

Agrais rakstīja:daži jau vēl fleksē atsperēm vijumus nost lai būtu zemāks, bet tas nav labākais variants un neiesaku to darīt...joks1991 rakstīja:jap. biju uz taisna asfalta.itka vakar skatijos viss vieta ir.. dam, laikam naksies krat coilam.. jo sanak ka aizmugure ir nolaista bet prieksa loti pacelta..
labāk uzreiz uzlikt sēdinātās atsperes vai krāt naudu coiloveriem kā tu saki
cik maksa normalas coilas?? budzeta masinai..

K.F. rakstīja:Cik biļete tur tagad maksā?
Dzirdēju ka biļete 10eur maksā. Bet cik tas tā varētu būt, nav ne jausmas
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Tā viņš ir, 10 EUR, BezTabu rādija.
Studentiem u.c. izredzētajiem skidoni.

Studentiem u.c. izredzētajiem skidoni.

Biju tieši pirms aizvēršanas, diez ir kas jauns, ko apskatīt?!ZzevsS rakstīja:Biju šodien motormuzeja atklāšanā. Man personīgi ļoti patika interjers un kā tur viss ir modernizēts. Uztaisīts tā lai arī bērniem nebūtu garlaicīgi. Iesaku visiem antīko auto interesentiem apskatīt.
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1770
- 1771
- 1772
- 1773
- 1774
- …