PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 185
- chevron_right
Kaut kādi dīvaini jums tie uzskati par meitenēm, kas ir ar kādu kopā autiņa dēļ bet ok, ņemot vērā, ka te kaut kas minēja, ka nopircis meitenei autiņu, un netiek ar viņu braukts, jo neesot automāts. Cmoon sieviete es priecātos pat par vecu golfu, lai tik kājām nav jāiet dīvaina pasaule
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Dīvaini ir vispār būt ar kādu kopā auto dēļ
Gan jau ka mūsdienās vieglāk maziņās sakoļīt ar jaunu hujdaj nekā vecu bembi
Cik palasot Lindele jau te tikpat kā čalis tik bez pip*ļa skrūve darās lamājas, viss ka pienākas normālai babenei .
Lind tev draudziņš ir?
Lind tev draudziņš ir?
ouchautoAM rakstīja:Cik palasot Lindele jau te tikpat kā čalis tik bez pip*ļa skrūve darās lamājas, viss ka pienākas normālai babenei .
Lind tev draudziņš ir?
Bet pēc visa spriežot gan jau ka tehniskajās lietās gudrāka par lielāko daļu šejieniešu.
Pēdējais labojis RPG - 03 Feb 2017, 20:28, kopā labots 1 reizi.
Ak jā, aizmirsu, ka man jāiet pačīkstēt par to cik drēbes dārgas palikušas, kādu manikīru uzlikt., cik ļoti gribu automātus savu manuāļu vietā.autoAM rakstīja:Cik palasot Lindele jau te tikpat kā čalis tik bez pip*ļa skrūve darās lamājas, viss ka pienākas normālai babenei .
Lind tev draudziņš ir?
Un neuztraucies, draugs man ir jau kādus pāris gadus, sekss arī regulārs ja tas ir nākamais jautājums
Aizķēru sirsniņu, jo draudzenei nepatīk Tavs nopirktais manuālis, vai kur ir problēma? Vai vnk esi vien no tiem, kam kaitina, ka meitenes lien vīriešu lietās un atļaujās arī kaut ko zināt?
It's all about the win
Es esmu dzirdejisl,ka Linda aizbrauc pie seengmana uz garazhu,saklausas gudras lietas un te esot copy past
Linda,to es neizdomaaju un par tavam zinashanaam nemaku un negribus spriest
Linda,to es neizdomaaju un par tavam zinashanaam nemaku un negribus spriest
ar kompatu pa brugji
Par pirmo apsveicuLinda rakstīja: Un neuztraucies, draugs man ir jau kādus pāris gadus, sekss arī regulārs ja tas ir nākamais jautājums
Vai vnk esi vien no tiem, kam kaitina, ka meitenes lien vīriešu lietās un atļaujās arī kaut ko zināt?
Nekur nav teikt, ka tās ir mužiku lietas. Vīrieši vienkārši jūtas apdraudēti, ka meitene ar tehniskām zināšanām viņus piesmies
Neesmu redzejis Lindu. Bet tagad noteikti apmeklēšu kādu pasākumu, lai tīri varētu apskatīties. Interesē kā izskatās meitene/sieviete/Linda ar labām tehniskajām zināšanām
Cipruss, nu es nenoliegšu, jo tā arī ir, esmu to rakstījusi forumā, varu pat atrast postu.
It's all about the win
Audi-style ari ir viena nu agrak bija viena sieviete,kura tur pusi forumu nolika uz celjiem ,kad pavera muti par auto,to uzbuvi un ar to visu saistiito
Taa ka par Lindu,neredzu tur neko sliktu,deru,ka te foruma iekskaitot Fashiju vel daudzi ar lellem spelejas
Taa ka par Lindu,neredzu tur neko sliktu,deru,ka te foruma iekskaitot Fashiju vel daudzi ar lellem spelejas
ar kompatu pa brugji
Kaut kad redzēju Rullīti , vienā drifta treniņā , ir cērtama eglīteRPG rakstīja:Par pirmo apsveicuLinda rakstīja: Un neuztraucies, draugs man ir jau kādus pāris gadus, sekss arī regulārs ja tas ir nākamais jautājums
Vai vnk esi vien no tiem, kam kaitina, ka meitenes lien vīriešu lietās un atļaujās arī kaut ko zināt?
Nekur nav teikt, ka tās ir mužiku lietas. Vīrieši vienkārši jūtas apdraudēti, ka meitene ar tehniskām zināšanām viņus piesmies
Neesmu redzejis Lindu. Bet tagad noteikti apmeklēšu kādu pasākumu, lai tīri varētu apskatīties. Interesē kā izskatās meitene/sieviete/Linda ar labām tehniskajām zināšanām
Vēl iepriekšējam postam gribēju piebilst, ka no kaut kurienes tām zināšanām ir jārodas, citi lasa grāmatas, citi klausās Tomā, par to viņam tikai un vienīgi paldies, jo nu bez viņa es pat pusi nezinātu.
Bet palasot šos te postus izskatās, ka runāšana aiz muguras rit pilnā sparā un liek pamainīt domas par paziņām.
Līdz ar to pietiks offtopika
Cērtama, ne cērtama, ne smuka nekā tikai gudri plātos e36.lv un buvēju savu hlamu.
Bet palasot šos te postus izskatās, ka runāšana aiz muguras rit pilnā sparā un liek pamainīt domas par paziņām.
Cērtama, ne cērtama, ne smuka nekā tikai gudri plātos e36.lv un buvēju savu hlamu.
It's all about the win
Tak ta nebija nodirshana,bet humors.
Neviena slikta varda
Un kaa jau teici,no kka ir jamacas
Neviena slikta varda
Un kaa jau teici,no kka ir jamacas
ar kompatu pa brugji
Linda rakstīja:Vēl iepriekšējam postam gribēju piebilst, ka no kaut kurienes tām zināšanām ir jārodas, citi lasa grāmatas, citi klausās Tomā, par to viņam tikai un vienīgi paldies, jo nu bez viņa es pat pusi nezinātu.
Lindiņ iepriekš ko rakstiju tas nebija jauztver ,kā uzbrauciens, vienkarši rakstiju godīgi ,kā tas arī ir. Un nē nejautāšu cik bieži tev ir sekss un ar ko. , Viss kārtība man prieks, ka tik daudz zini par autiņiem un skrūvēšanu, tikai nepiemirsti ari ikdienišķas sieviešu lietas.
Nē,nu kāpēc gan nēbaumanis rakstīja:Kaut kad redzēju Rullīti , vienā drifta treniņā , ir cērtama eglīteRPG rakstīja:Par pirmo apsveicuLinda rakstīja: Un neuztraucies, draugs man ir jau kādus pāris gadus, sekss arī regulārs ja tas ir nākamais jautājums
autoAM rakstīja:Linda rakstīja:Vēl iepriekšējam postam gribēju piebilst, ka no kaut kurienes tām zināšanām ir jārodas, citi lasa grāmatas, citi klausās Tomā, par to viņam tikai un vienīgi paldies, jo nu bez viņa es pat pusi nezinātu.
Lindiņ iepriekš ko rakstiju tas nebija jauztver ,kā uzbrauciens, vienkarši rakstiju godīgi ,kā tas arī ir. Un nē nejautāšu cik bieži tev ir sekss un ar ko. , Viss kārtība man prieks, ka tik daudz zini par autiņiem un skrūvēšanu, tikai nepiemirsti ari ikdienišķas sieviešu lietas.
It's all about the win
A ko visi piepisās Lindai? Normāls skuķis, tāda gan jau savam puisim nečakarē prātu par to, ka šis vakarā aizbrauc uz garāžu paskrūvēt savu lamatu, tā vietā drīzāk aizbrauks līdzi un palīdzēs + gan jau mācēs ratu uz ceļa nomainīt pati. A to ir paziņu lokā tādas (un arī pašam reiz bija), kuras tikai izdzirdot vārdu "garāža" uzrīko scēnu Jautri šo visu lasīt ar apziņu, ka pusei foruma daiļdirsēju vispār draudzenes nav un nekad nav bijusi
Inferno rakstīja:Jautri šo visu lasīt ar apziņu, ka pusei foruma daiļdirsēju vispār draudzenes nav un nekad nav bijusi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 185