Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1783
- 1784
- 1785
- 1786
- 1787
- …
- 2228
- chevron_right

Man aptuveni tik zems ka Tev,domā neies cauri?cipruss18 rakstīja:aizmugure rkas strikjes tochna
Isteniba varbut deres. Man aizmugure bija 235/35 j9.5, tie man strikjejaas
ar kompatu pa brugji

Kā ir ar flančiem vajag vai nē?cipruss18 rakstīja:Isteniba varbut deres. Man aizmugure bija 235/35 j9.5, tie man strikjejaas

Paldiescipruss18 rakstīja:Noteikti ka nee

Par tiem pašiem diskiem is viņiem ir 24 un 20,sazvanīts īpašnieks,cik nu var ticēt viņs teica ka viņam e46 lienot no arkām arā un pabraukt ir neiespējama,tad kāda iespeja ka man uz e36 derēs...
kaadaa cenaa tagad iet 2.8 izplude ar katinjiem vel iekshaa?
ar kompatu pa brugji

Kad es meklēju man piedāvāja no 70-120€.

nejauc.2.8 e36 nav metaala.metala saka nkt ieksh e39 ja nemaldos
ar kompatu pa brugji

Nezinu, cik maksa 2.8 kaķiki, bet tas ir reāli pie dirsas, man, piemēram, gribas izplūdi ar kaķikiem, krietni mazāk smaku. Var jau taisīt biznesu, griezt viņus laukā un nodot, bet tad tās izplūdes cena nedrīst pārsniegt 50E, imho.

ir kādam bilde ar 40mm sedinājumu uz r17(205/45)
?????

Darks rakstīja:ir kādam bilde ar 40mm sedinājumu uz r17(205/45)?????
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji

Nu tie 40mm sēdinājums tāda slidena tēma. Vispār runāt par sēdinājumu ir slidena tēma. Ja gribi zināt, cik tur ir nosēdināts, ieej AutoDatā, iečeko OEM datus no spārna līdz diska apakšai un tad izmēri, kad ir nosēdināts, varēs spriest, cik tur ir. Un, ja nepērc H&R vai Eibach atsperes, piemēram, tad tas 40mm uz tādiem mēsliem kā TA ir tikai tāds aptuvens uzmetums.

Forums dosies 7. augustā uz Biķerniekiem? Tur kaut kāds BMW Ginesa rekords tapšot. 

naafig, tas nav nopietniem cilvēkiem
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tur bus track day pasakums ari, uz to es gan doshos.TomSkarsts rakstīja:naafig, tas nav nopietniem cilvēkiem

Ir kāds darbonis, kas var palīdzēt un dailijam, civic '01, nomainīt pakaļējā plauktā augšējo buksi? Šovakar paspēt vai rīt dienas pirmajā pusē. PM, whatsspp 27484087
Varu braukt ar citu plauktu, tikai nomainīt, nevajag presi.
Varu braukt ar citu plauktu, tikai nomainīt, nevajag presi.

Pēdējais labojis Reinholds - 14 Jūl 2016, 17:16, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1783
- 1784
- 1785
- 1786
- 1787
- …
- 2228