Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1784
- 1785
- 1786
- 1787
- 1788
- …
- 2228
- chevron_right

Pasākums solās būt neslikts un domāju, ka daudzi no šejienes dosies. Organizēšanā piedalās dažādi bmw klubi, tajā skaitā arī cilvēki no e36 club Latvia, tā kā diena noteikti būs izdevusies 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

No offense, vnk vienmēr tie pasākumi likušies meh. It sevišķi kad tur tikai BMW vai tikai Audi or smth. Tas chill n grill likās tāds decent diezgan.
Vienīgais pluss, ko teica riebeklis - par track day. Bet tā kā stock, tad staying at home
Vienīgais pluss, ko teica riebeklis - par track day. Bet tā kā stock, tad staying at home

Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tev ir lieliska iespeja uzvaret mani ar stock :) Ta ka gaidu tevi un visus parejosTomSkarsts rakstīja:No offense, vnk vienmēr tie pasākumi likušies meh. It sevišķi kad tur tikai BMW vai tikai Audi or smth. Tas chill n grill likās tāds decent diezgan.

p.s. Man ari stock

Neiet man viņš kā vajag. Aizmugurē 2 poly jāieliek "sliekšņos". Dzinējam arī pilns asums nav + redline maucot kāda no blīvēm paspiež eļļu, tpc kamēr nav swap braucu mierīgi.

Vairak par priekšu biju domājis ,aizmugure man coilas ir ko uzlikt.domaju ka tik nebūs pa zemufunkyasshit rakstīja:Nu tie 40mm sēdinājums tāda slidena tēma. Vispār runāt par sēdinājumu ir slidena tēma. Ja gribi zināt, cik tur ir nosēdināts, ieej AutoDatā, iečeko OEM datus no spārna līdz diska apakšai un tad izmēri, kad ir nosēdināts, varēs spriest, cik tur ir. Un, ja nepērc H&R vai Eibach atsperes, piemēram, tad tas 40mm uz tādiem mēsliem kā TA ir tikai tāds aptuvens uzmetums.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Darks - 14 Jūl 2016, 18:22, kopā labots 1 reizi.
Haha, gandriz vai jasak topic kuram sudigaks vai saluzushaks bmwTomSkarsts rakstīja:Neiet man viņš kā vajag. Aizmugurē 2 poly jāieliek "sliekšņos". Dzinējam arī pilns asums nav + redline maucot kāda no blīvēm paspiež eļļu, tpc kamēr nav swap braucu mierīgi.

Nu ja plano swap, tag gan jaizspiezj pedeja sula no shi motora.
mosh kads var iedot normaalu gaisu riepaas uz trackday'u savadak manejais smird pec kakju churaam, skiet ka tadel neiet un tapec nebrauksu.riebeklis rakstīja:Haha, gandriz vai jasak topic kuram sudigaks vai saluzushaks bmwTomSkarsts rakstīja:Neiet man viņš kā vajag. Aizmugurē 2 poly jāieliek "sliekšņos". Dzinējam arī pilns asums nav + redline maucot kāda no blīvēm paspiež eļļu, tpc kamēr nav swap braucu mierīgi.![]()
Nu ja plano swap, tag gan jaizspiezj pedeja sula no shi motora.

Pag nedirs pats sedeji blakus redzeji visas prob 

Nav precizu planu, tpc braucu mierigi, lai nenokauju un tad kājāmriebeklis rakstīja:Nu ja plano swap, tag gan jaizspiezj pedeja sula no shi motora.

Ir kāds šo iegādājies un var padalīties ar pieredzi?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=156
Ja ir kādam lieks bundulis, droši varat piedāvāt.

Es panjemu kkad nesen kkadu jaunu tirgus bunduli, cena kkadi 45 eur, bet nu skanja patikama un dobja, plus minus kkas lidzigs ka tevis minetaja piemera.KA-91 rakstīja:Ir kāds šo iegādājies un var padalīties ar pieredzi?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Kāds nevēlas uzsākt bizīti vedot no Krievijas "razpil" jeb sazāģētās JAP automašīnas, lai nav jāmaksā lielā muita, gan standarta, gan drift spec? 

BMW Motorsport International

Un ko tu ar viņām darīsi? Metināsi atpakaļ pa gabaliem kopā? 

Sodien tads garastavoklis, ka varetu kadam noraut galvu un iedirst kakla. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

bestbmw,nakujam tā jādara? 

Kādam ir pieeja normālam osciloskoam ar ko varētu pieslēgties pie šitām spolēm? Tur tāds speciāls uzmauktenis vajadzīgs, šaubos vai kādam varētu būt Rīgā, kur nu forumā. 
Kāda no spolēm sāk taisīt pigorus, vajadzētu saprast kura un kādā stāvoklī ir pārējās.

Kāda no spolēm sāk taisīt pigorus, vajadzētu saprast kura un kādā stāvoklī ir pārējās.

Vienkāršāk nav nopirkt lietotu spoļu komplektu 20-25eur un visas nomainīt? Vai vismaz mainīt pa vienai, līdz atrod neejošo?funkyasshit rakstīja:Kādam ir pieeja normālam osciloskoam ar ko varētu pieslēgties pie šitām spolēm? Tur tāds speciāls uzmauktenis vajadzīgs, šaubos vai kādam varētu būt Rīgā, kur nu forumā.

es tirgoju pa 10eur komplektu,ir diezgan svaigas pa 25eur komplektā.

Pa 10eur komplekts ar neejošām spolēm un pa 25eur komplekts ar 100% ejošām?Ģirts rakstīja:es tirgoju pa 10eur komplektu,ir diezgan svaigas pa 25eur komplektā.

Bet es gribu redzēt oscilogrammas. VIenkārši mainot spoles tu tikai uz dzirdi redzi kā ir labāk a cik ilgi notiek katrs posms un kvalitatīvi var redzēt tikai un vienīgi ar osciloskopu.ValtersD rakstīja:Vienkāršāk nav nopirkt lietotu spoļu komplektu 20-25eur un visas nomainīt? Vai vismaz mainīt pa vienai, līdz atrod neejošo?funkyasshit rakstīja:Kādam ir pieeja normālam osciloskoam ar ko varētu pieslēgties pie šitām spolēm? Tur tāds speciāls uzmauktenis vajadzīgs, šaubos vai kādam varētu būt Rīgā, kur nu forumā.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1784
- 1785
- 1786
- 1787
- 1788
- …
- 2228