Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1786
- 1787
- 1788
- 1789
- 1790
- …
- 2228
- chevron_right

tā jau interesanti cik bmw salasīsies.. tikai jautājums KUR?viņi domā visus sabāzt?Man šķiet ka viņu savāksies ļoti daudz..funkyasshit rakstīja:Forums dosies 7. augustā uz Biķerniekiem? Tur kaut kāds BMW Ginesa rekords tapšot.
Nu vismaz man liekās ļoti interesanti savākt pēc iespējas vairāk

Depo parasti ir draudzīgas cenas,tur vienmēr iegriežos,kad,ka saka cipruss,sakakāju kur ēducipruss18 rakstīja:kads sakakajis tur kur eed?

Kāds zinošāks varbūt var dot padomu. Visu daru ar rokām un ~240, pārgāju pāri ar ūdeni 400 un 600, it kā spīd, bet neesmu pārliecināts vai pareizi darīju, ka nav noslīpēts pilnīgi viss. Gluds ir, virspuse spīd. Bet tāpat bail gruntēt. Izslīpēt visu tā, lai nav neviena melna laukumiņa? (p.s. plauktiem uzmanību nepievērst, tie nav aiztikti)
Slēpts saturs: Parādīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Es pēc 600P gāju pāri ar 800P tar 1000P tad 1500P tad 2000P un tad pastāmTomSkarsts rakstīja:Kāds zinošāks varbūt var dot padomu. Visu daru ar rokām un ~240, pārgāju pāri ar ūdeni 400 un 600, it kā spīd, bet neesmu pārliecināts vai pareizi darīju, ka nav noslīpēts pilnīgi viss. Gluds ir, virspuse spīd. Bet tāpat bail gruntēt. Izslīpēt visu tā, lai nav neviena melna laukumiņa? (p.s. plauktiem uzmanību nepievērst, tie nav aiztikti)

Nez skaties cik spožu tu gribi.

Vienmēr, ja vajag daudz, izdevīgāk ir pirkt ziedu bāzēs. Tādu ir diezgan daudz google palīdzēs.byrbyr rakstīja:Kur šodien var nopirkt 100rozes līdz 120€
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Centrāltirgū ir vislētāk, un ilgāk stāv par ziedu bāzēm noteiktiLinda rakstīja:Vienmēr, ja vajag daudz, izdevīgāk ir pirkt ziedu bāzēs. Tādu ir diezgan daudz google palīdzēs.byrbyr rakstīja:Kur šodien var nopirkt 100rozes līdz 120€

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Māriņ es tikai sagatavoju krāsošanai nevis pulēju
Tāpēc prasu. Ar pulesanu jau viss skaidrs.

Tirgū uzticos tikai omītem kas tirgo mazos daudzumos un reāli šķiet ka no dārza. Kam tur 100 uz vietas stabili, ka kkadi parpirceji or smth.

Centrāltirgū baigi jāmeklē, lai dabūtu 100+ rozes uz vienādas uz vietas un visas svaigas, vismaz cik man bijusi saskarsme saistībā ar visām izlaidumu padarīšanām. Un vēl tie cilvēku bariKikaps rakstīja:Centrāltirgū ir vislētāk, un ilgāk stāv par ziedu bāzēm noteiktiLinda rakstīja:Vienmēr, ja vajag daudz, izdevīgāk ir pirkt ziedu bāzēs. Tādu ir diezgan daudz google palīdzēs.byrbyr rakstīja:Kur šodien var nopirkt 100rozes līdz 120€Tantes vēl skidonu iedos ja tik daudz pirksi.

p.s. par citu tēmu - kāds no šejienes?http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/225734/ ... w-vaditajs
It's all about the win

kāds var uz šodienu aizšaut velkamo āķi? diezgan svarīgi - PM vai 25132468 
PS. Rīga

PS. Rīga
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Zinu, vienkārši vakar jau viss bija cietLinda rakstīja:Vienmēr, ja vajag daudz, izdevīgāk ir pirkt ziedu bāzēs. Tādu ir diezgan daudz google palīdzēs.byrbyr rakstīja:Kur šodien var nopirkt 100rozes līdz 120€

Nu hvz. Man tdsam stocka nāca pašas resnākās.. Td bija resnās pildītās. Bet tās pašas resnākās ir huiņa, jau 3gb esmu nocirtis, viņas ir tukšas, pie slicu galiem kā skābenes lūzt.Pacha rakstīja:Nu ja, m3 ir fat as fu*k pusasis-AF- rakstīja:nu ir vispār 3 veidu šīs 188mm pusasis
bet par resnajām tiek dēvētats konkrēti kas bildē redzamas ar resnu stieni, loģiski tak?
Šis kadrs domā ka Resnās ir visas 188mm reduktoru pusasis un kas konkrēti viņa bildē... parastā visizplatītākā 188mm reduktora pusass, nāk no 323 -328i nākošā pēc resnuma , jeb vidējā, nāks arī no 323,325tds,325iun328i un visresnākā - jeb resnā pusass, jeb ta kura visizturīgākā, un kuru daudzi meklē
vēl jautājumi? konkrēti cepiens, ka čalis neapjēdz ko nozīmē apzīmējums resnums, bet arī uzskata , ka visas resnās pusasis ir uz 188mm reduktora![]()
tad ka nosaukt tās kuras nāk m3ev? Mega taukainās?
Viss chill, es tik ta.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>

labi. ielikšu jautājumos, lai varu plusiņus salikt par labām atbildēm
Tur arī parasti gudrākas atbildes nāk

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Ir vispar iespeja tadu bardacoku dabut ? un tadas taburetes eletriskas , vai tas ir pastaisitas ?
Pastijos vel citus sa cala video, vinjam pratiski viss ir eletroniski , stures lift , aizmugure saules siets vai tas bija sunju siets enyway.
Pastijos vel citus sa cala video, vinjam pratiski viss ir eletroniski , stures lift , aizmugure saules siets vai tas bija sunju siets enyway.
Ko tu ar kasešu turētāju darīsi
Glāžu turamo var jebkurā ielikt, man ir.

Glāžu turamo var jebkurā ielikt, man ir.

mazāk tecini gar kāju, gruntē ātrāk, nekas tur nebūs slikts, uzpūt kontroles slānīti un skaties ja kkur kko vel vajag pieslipet, tad dari to.TomSkarsts rakstīja:Kāds zinošāks varbūt var dot padomu. Visu daru ar rokām un ~240, pārgāju pāri ar ūdeni 400 un 600, it kā spīd, bet neesmu pārliecināts vai pareizi darīju, ka nav noslīpēts pilnīgi viss. Gluds ir, virspuse spīd. Bet tāpat bail gruntēt. Izslīpēt visu tā, lai nav neviena melna laukumiņa? (p.s. plauktiem uzmanību nepievērst, tie nav aiztikti)

Gandrīz viss tur ir paštaisīts. Bet stilīgi, protamsLAKIKS rakstīja:Ir vispar iespeja tadu bardacoku dabut ? un tadas taburetes eletriskas , vai tas ir pastaisitas ?

Kas par problēmu, ka kompis atrod visus citus wifi bet manu neatrod? Telefons piesledzas viss ok. Ieprieks pirms kompis bija remonta, viss bija ok.
Restartejot daķi viss aiziet atkal.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

Atinstalē , pēcāk uzinsatalē draiverus, saprotams, wifi draiverus.Nixon rakstīja:Kas par problēmu, ka kompis atrod visus citus wifi bet manu neatrod? Telefons piesledzas viss ok. Ieprieks pirms kompis bija remonta, viss bija ok.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1786
- 1787
- 1788
- 1789
- 1790