Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1791
- 1792
- 1793
- 1794
- 1795
- …
- 2228
- chevron_right

Piemēram? Es ar kaut ko tādu saskāros ar defenderi man šķiet, bet atradu netā kā no viņa atbrīvoties pat registry un man vairs problēmas nav bijušas since that day. 

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Biš iespamošu, tātad like , jo riktīgi noderētu ziemas kaplim priekšai labs riepu pāris
https://www.facebook.com/riepugaraza.lv ... =3&theater

https://www.facebook.com/riepugaraza.lv ... =3&theater

Jāatlaiž mati laikam, savādāk man neviens tik daudz like nespiestu
btw, nupat beidzu lakot diskus. Kādi ieteikumi cik drīz likt virsū? Rīt vēl nelikt ?

btw, nupat beidzu lakot diskus. Kādi ieteikumi cik drīz likt virsū? Rīt vēl nelikt ?

Atkarīgs, kur žūst.TomSkarsts rakstīja:Jāatlaiž mati laikam, savādāk man neviens tik daudz like nespiestu![]()
Ja parastā garāžā, tad es atstātu uz 3 sutkām.

Pieļauju ka komanda, kā config msc un citas vēl nav atceltas, tad daudz ko var atslēgt dziļāk. Bet tā, labāk win7, kā negeimerim.Finks rakstīja:Nepatīk tas ka viņš pats visu laiku dara lietas kuras neviens viņam nav prasījis, pat ja tās ir 'atslēgtas'...
Sent from my iPhone using Tapatalk

Daudz.māriņš rakstīja:Atkarīgs, kur žūst.TomSkarsts rakstīja:Jāatlaiž mati laikam, savādāk man neviens tik daudz like nespiestu![]()

Jā, bet tā ir viena no lietām ar kuru labāk paciesties, nevis sasteigt.TomSkarsts rakstīja:Daudz.māriņš rakstīja:Atkarīgs, kur žūst.TomSkarsts rakstīja:Jāatlaiž mati laikam, savādāk man neviens tik daudz like nespiestu![]()

Var kāds bmw šuvēja numuru atsūtīt Pm?

upgreidoju uz win 10,pagaidām itkā nekādu sūdzību nav :)TomSkarsts rakstīja:Tu varētu uzdot to jautājumu, ja būtu W7 fans un vai pāriet uz 10 vai nē. Bet 10 ir viennozīmīgi pārāks par W8/8.1. Izmantoju W10 no pirmās dienas (insider), neesmu saskāries ar nekādām problēmām. Tiesa registry editots, lai ir photo viewers defaultais kā W7 un lai nav nekādas drošības(firewall, defender u.c. sūdi)Rolands rakstīja:Eu veči,ir tolks upgreidot win 8.1 uz win 10?

TomSkarsts, pastāsti, kas ir ar Nvidia čipsetiem par problēmām ar jaunajiem win, ka nevar uzboototies?
Pofig, w7,w10 - visi regulāri aizķerās. Pieņemu, ka nekarst (lai arī pieļauju iespēju, ka slikti termopastu uzliku), jo POST neko nebļauj. Un kad ieslēdzās, var stundām griezties bez aizķeršanās.

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

kad šogad ir TA naktis?

Kāds no tām naktīm prikols ir - vnk fo frai diagnostika or smthng? 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

kaut kādi šovi nav bijuši, man liekas kkādi moči ir bijuši vai kkas tāds
bet pa lielam jā, labi tiem, kam drīz ta beidzas

bet pa lielam jā, labi tiem, kam drīz ta beidzas

Jā. Un, ja tu izej, aizej uz kasi tik samaksā par to visu, cik sapratu.Fashion rakstīja:Kāds no tām naktīm prikols ir - vnk fo frai diagnostika or smthng?

Gribētu aizbraukt intereses pēc, ko viņi pateiks, bet ar svarku kaut kā nevelk, negribas, lai mani tur bildē, atceras vai kā tamlīdzīgi.

nu, ja viss čotka, laikam tehaču var iziet arī, protams samaksājot par to, bet tā, par velti,no? 

Ir jēga uz turieni aizbraukt ar enģeļiem+hrenoniem (pārējais nekas pārkāpt nav it kā) tīri lai pārbaudītu pārējo stāvokli? Oktobrī TA 

TomSkarsts rakstīja:Ir jēga uz turieni aizbraukt ar enģeļiem+hrenoniem (pārējais nekas pārkāpt nav it kā) tīri lai pārbaudītu pārējo stāvokli? Oktobrī TA
pilnigi vienalga ar kadu miskasti tur var braukt, es personigi brauksu jo driz tiesi TA un nenaks par launu zinat visu laicigi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1791
- 1792
- 1793
- 1794
- 1795
- …
- 2228