Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1792
- 1793
- 1794
- 1795
- 1796
- …
- 2228
- chevron_right

Ap 150 un uz augšu jārēķinās, ja gribi showcar look, nevis aizmālēt kāšus. Ja interesē, varu iedot kontaktus.cipruss18 rakstīja:Kur un cik maksaa nopulet mashinu?

Te bija viens džeks kvalitāte tīri ok, man liekas, ka Renio pie viņa pat savulaik brauca, ja neko nejaucu par 70 eur pulēja. Paskaties pakalpojumu sadaļā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Ciprus, sapulēt veco krāsu maksās daudz mazāk nekā izpulēt apelsīnu, ja gribi vari pagaidīt kamēr man sapulēsies (3augustā) jābūt gatavam, paskatīsies un ja patiks iedos kontaktus.. bet tā ka es par to pasākumu nemaksāju, tāpēc cenu gan tev būs jāapspriež uz vietas.. ja ir vēlēšanās tad vari piebraukt paskatīties kāds tagad apelsīns un kā būs pēc tam, lai ir ko salīdzināt..
nav jau prikols samaksāt 100e, un saņemt atpakaļ nopulētu apelsīnu
nav jau prikols samaksāt 100e, un saņemt atpakaļ nopulētu apelsīnu

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Cik esmu dzirdējis, tad apelsīnu izpulēt var maksāt pat 300+ jevrikus, skatoties cik traks viņš tur ir, jo nu reāli visu mašīnu jāpārslīpē un tad jāpulē, darbs kosmosā

Man viņš joprojām ir, tev takš tāpatām mēnesis jāpaciešās būs pirms vispār kko pulēt (nu vismaz tā man tika pateikts ne vienā vien vietā)cipruss18 rakstīja:tev ari pec krasoshanas apelsiins bija?
Pareizi ir, cik es esmu uz doto brīdi prasījis cenas lai tiktu vaļā no apelsīna tad man tika saukts cipars sākot ar 400 un uz augšu, jāslīpē viss auto (neadekvāti tizls, smags, debīls darbs) + manā gadījumā "melnās" krāsas pulēšana jau nostājas dārgāk par citāmm ja negrib saulē zaķus kā pokemonus parkā ķerstīt :)

Apelsins ir slikti noreguletas pistoles rezultats vai ari nav atieciga temperatura. ja vel nav kondensata savaceja filtru tad vispar briesmas var sanakt. Kada undergraunda kraso tev to E38?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Manā gadījumā apelsīns ir dēļ 6L aka 5 lakas slāņiem
:varees_puleet_visu_ciiwi: 

bestbmw,skatoties uz taviem auto,tavs viedoklis netiek njemt veraa
paskatues uz jauniem auto,arii tie jau nak ar smagu apelsiinu.
nokraso kompaktu un tad izsaki viedokljus
fashion,cik l tev kraasa aizgaaja?
paskatues uz jauniem auto,arii tie jau nak ar smagu apelsiinu.

nokraso kompaktu un tad izsaki viedokljus
fashion,cik l tev kraasa aizgaaja?
ar kompatu pa brugji

Suds par maniem auto. Vnk sho to zinu par krasoshanu. Normala krasoshanas pistole maksa krasotaja menesha algas apmera. Nerunajot pa visu parejo. Visi matreali un instrumenti noved pie nekvalitativa darba jo visi iepish kapeiku un noperk 200 eur pistoli.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

gatavais maisījums kkas ap 3.5L bija...
par to apelsīnu uz jauniem auto - tagad tas ir norma, tuvāk papētīju vienu E90, varētu teikt ka man apelsīna nav vispār
par to apelsīnu uz jauniem auto - tagad tas ir norma, tuvāk papētīju vienu E90, varētu teikt ka man apelsīna nav vispār

Es ar E90 335i/d izpildiumā ar visu apelsīnu pistu bēdu nezinādams, pajebaķ. Mož paņemtu baltu krāsu, kas tos kāšus jauki noslēpj. 

Fashion rakstīja:gatavais maisījums kkas ap 3.5L bija...
man gatavais maisijums 6l un 6l laka
man 8 slanji kraasas uz jumta aizgaja ,kapots japarpush jo pacela krasu pie nasiim
ar kompatu pa brugji

Normāls apjoms. Man tur man liekas 2, mož 3 kompotiem sanāktu krāsas. 

Ne nu man tur viss gerai sanāca, 6L gatava maisījuma ir ļoti dafiga pat priekš semaka.. 6L lakas ir ļoti gerai
Un tas litrs tīrās krāsas kas aplika tagad arī aizies prom, krāsos pa jaunu, visu kreiso sānu (izņemot pakaļējo spārnu) un labo priekšējo spārnu, nav aizvāktas buktes līdz galam, tb normāls čakars džekiem būs
Cik melnās bāzes aizgāja uz semaku nezinu, nemaz neprasīju, ja būtu pūtis bez bāzes apakšā tad noteikti aizietu pa 1.5l droši ka vairāk +/-
bet par krāsu esmu vairāk nekā priecīgs, viennozīmīgi pilnīgs sekss

Un tas litrs tīrās krāsas kas aplika tagad arī aizies prom, krāsos pa jaunu, visu kreiso sānu (izņemot pakaļējo spārnu) un labo priekšējo spārnu, nav aizvāktas buktes līdz galam, tb normāls čakars džekiem būs

Cik melnās bāzes aizgāja uz semaku nezinu, nemaz neprasīju, ja būtu pūtis bez bāzes apakšā tad noteikti aizietu pa 1.5l droši ka vairāk +/-
bet par krāsu esmu vairāk nekā priecīgs, viennozīmīgi pilnīgs sekss

shodien itka pabeigshot krasot man vnju,ta es vismaz ceru.gala rezultatu nemz vel nezinu un nezinu ,ka krasa gaismaa izskatiisies.diski bus balti un bez puletiem plauktiem ar zilu perli iekshaa
ar kompatu pa brugji

Nu varu teikt tikai to ka tagad man semaks nekad nebūs gatavs, sen jau viss aizgājis pereborā un ir vēlme pēc nenormāla konstruktora, tb max ekstras nshit, bet uz nakamo sezonu droši ka jākrāj koilām ir, stancē pateica ka man pagaidām džips esot 

A Fašij, kā tu izdomāji, ko, kā vairāk piejaukt tai krāsai, lai iegūtu citu efektu? Kurā krāsu veikalā tu iepirkies?
Es vienkārši baigi ilgi jau domāju par granitsilber, bet gribās viņu kaut kā nedaudz īpašāku uztaisīt, maybe nedaudz tumšāku.
Viņa izskatās smuki, ja ir kopta un ir nedaudz apmācies/tumšs. Gaiša gaismā nu tā, kaut kā. Grūti spriest.
Es vienkārši baigi ilgi jau domāju par granitsilber, bet gribās viņu kaut kā nedaudz īpašāku uztaisīt, maybe nedaudz tumšāku.
Viņa izskatās smuki, ja ir kopta un ir nedaudz apmācies/tumšs. Gaiša gaismā nu tā, kaut kā. Grūti spriest.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1792
- 1793
- 1794
- 1795
- 1796
- …
- 2228