Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1793
- 1794
- 1795
- 1796
- 1797
- …
- 2228
- chevron_right

Man šķiet ka tu ļoti labi zini cik ilgi es meklēju šo krāsu
piemeklēt semakam kko individuālu ir pilnīgs bezpredels, beigās izrokoties caur visām rolls, bentley u.c lakšarī autoražotāju krāsām, atvēru bmw individual series katalogu un ieraudzīju šo krāsu, pēc pāris nedēļām uz ielas redzēju arī ixu tādā krāsā, tas arī pielika punktu krāsas izvēlei
lai miksētu pašam tad ir jābūt gatavam izsviest 300e paraugos tik

lai miksētu pašam tad ir jābūt gatavam izsviest 300e paraugos tik

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

Kāds var apgaismot, lūdzu, ko var un nevar vilkt ar B kategoriju? Lasu CSDD:
"B – mehāniskie transportlīdzekļi, izņemot A kategorijas motociklus, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kilogramus un kuri ir konstruēti un paredzēti ne vairāk kā astoņu pasažieru pārvadāšanai, neskaitot vadītāju, kā arī šādas kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 750 kilogramus. Ir atļauts arī šīs kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa pārsniedz 750 kilogramus, ja šā savienojuma pilna masa nepārsniedz 4250 kilogramus;"
Sanāk, ka es ar B varu īrēt piekabi un vest citu mašīnu, ja vien piekabes pilna masa nepārsniedz 2645kg, jo man mašīnai pilna masa ir 1605kg.
Taisnība?
"B – mehāniskie transportlīdzekļi, izņemot A kategorijas motociklus, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kilogramus un kuri ir konstruēti un paredzēti ne vairāk kā astoņu pasažieru pārvadāšanai, neskaitot vadītāju, kā arī šādas kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 750 kilogramus. Ir atļauts arī šīs kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa pārsniedz 750 kilogramus, ja šā savienojuma pilna masa nepārsniedz 4250 kilogramus;"
Sanāk, ka es ar B varu īrēt piekabi un vest citu mašīnu, ja vien piekabes pilna masa nepārsniedz 2645kg, jo man mašīnai pilna masa ir 1605kg.
Taisnība?
Ar b kategoriju mashinu vilkt nevar. Ari piekabi ar divaam asim Tu vilkt nevari. Vienigi un tikai vienasiigaas
ar kompatu pa brugji
Tāpēc jautāju, jo atminos esam kaut ko dzirdējis par asu skaitu utt., bet atceros, ka arī tika kaut kas mainīts salīdzinoši nesen, man šķiet.
CSDD lapā pie B kategorijas skaidrojuma ir tikai augstāk minētais, nekādi asu skaiti nav pieminēti.
Lūk, piemēram šāda, vienass piekabe: https://www.ss.lv/msg/lv/transport/tran ... jikdx.html
Sludinājums teksts arī it kā apstiprina manis izvirzīto teoriju, vadoties pēc CSDD dotās informācijas.
CSDD lapā pie B kategorijas skaidrojuma ir tikai augstāk minētais, nekādi asu skaiti nav pieminēti.
Lūk, piemēram šāda, vienass piekabe: https://www.ss.lv/msg/lv/transport/tran ... jikdx.html
Sludinājums teksts arī it kā apstiprina manis izvirzīto teoriju, vadoties pēc CSDD dotās informācijas.

Šādu izmantot var 100% 

Muļķības tu runācipruss18 rakstīja:Ar b kategoriju mashinu vilkt nevar. Ari piekabi ar divaam asim Tu vilkt nevari. Vienigi un tikai vienasiigaas

Var vilkt arī divasu piekabi ar b kategoriju, ja vien viņai pilna masa nepārsniedz 750kg.
Un tādas piekabes ir pietiekami daudz

Šī ir laba, biju uz Daugavpili paņēmis.Reinholds rakstīja:Tāpēc jautāju, jo atminos esam kaut ko dzirdējis par asu skaitu utt., bet atceros, ka arī tika kaut kas mainīts salīdzinoši nesen, man šķiet.

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Jāizvalcē arkas? Ir risinājums.
https://www.facebook.com/streetfx/video ... 183455112/
edit: jopte, kas ir "apelsīns", par ko visi runā?

Being second is being the first of the losers. /Senna/

Kad pārkrāso mašīnu un lakas klājums izskatās pēc apelsīna mizas 

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Linda, redzēju kko vakar fočēji, iemetīsi bildes ? 

Mož ir kāda bilde ar smuko kompaktu.

sauc arī par citronu,citrona mizu...neesmu gan dzirdējis greipfrūts vai laimsTomSkarsts rakstīja:Jāizvalcē arkas? Ir risinājums.

Pashlaik izskatas, ka bushu viilies ar semaka krasojumu 

ar kompatu pa brugji

Ir kaut kāds līdzeklis,lai ādas izstrādājumiem mazās plaisas varētu aizpildīt? Domaju rokubalstu , ādas benki.

Kas ta nu? Tas dēļ tā apelsīna?cipruss18 rakstīja:Pashlaik izskatas, ka bushu viilies ar semaka krasojumu

Ir kur nopirkt "sikretku" skrūves, tā lai viņas der 1.5 vai ideāli 3cm flančiem? Tobiš garākas?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
vitjazz rakstīja:Kas ta nu? Tas dēļ tā apelsīna?cipruss18 rakstīja:Pashlaik izskatas, ka bushu viilies ar semaka krasojumu
Apelsins mani neyztrauc. Pec bildem kkas nepatik ljoti. Rit redzeshu bildes dienas gaismaa
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Pashlaik izskatas, ka bushu viilies ar semaka krasojumu
kur tu vinju kraasoji? numura ramja vieta vsp izskatas dirsaa, atceros man taads apelsins uz vienas detalas bija, zhopa vinju uzpuleet normali, nosplavos naher un nometu detalu garazhaa

Es pirku BAPā ( Baltic auto parts ) bija garākas par stock skrūvēm, takā moš tev arī der.r3served rakstīja:Ir kur nopirkt "sikretku" skrūves, tā lai viņas der 1.5 vai ideāli 3cm flančiem? Tobiš garākas?
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1793
- 1794
- 1795
- 1796
- 1797
- …