Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1794
- 1795
- 1796
- 1797
- 1798
- …
- 2228
- chevron_right
nafig tas ir vajadzīgs, es dzīvoju itkā lielākajā krievu un gopņiku rajonā, bet man tādu sūdu nav, man pat auto signalizācija un imobilaizers izrauts lai nepiš prātu, trešajai žurkai jau, winterbīters vispāŗ nostāvēja mēnesi atvērtām durvīm un neviens neko neaiztika
, kamēr kaimiņš no blakus mājas savam 500eur vērtajam vojāžeram katru dienu skrūvē nost aķi un nes mājās 

70cc rakstīja:cipruss18 rakstīja:Pashlaik izskatas, ka bushu viilies ar semaka krasojumu
kur tu vinju kraasoji? numura ramja vieta vsp izskatas dirsaa, atceros man taads apelsins uz vienas detalas bija, zhopa vinju uzpuleet normali, nosplavos naher un nometu detalu garazhaa
tas nav apelsins,nezinu kas un kaa,bet tada ta pamatne pati par sevi praina bija.tur nav nekada sakara ar krasojumu zem numurzimes
ar kompatu pa brugji

Vakar bija cik zinu.

Šodien jādzer [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
seit ir kads fotosop meistars kas varetu uzkombinet zurkai r18 jaunos alpinas replikas diskus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tiekās Rullī šodien 

Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>

drifta treniņi n' shitValtersZ rakstīja:Kas Rulītī?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Nedaudz vēlāk paskatīšos, nekas daudz jau nebijaem.dzhii rakstīja:Linda, redzēju kko vakar fočēji, iemetīsi bildes ?

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Vatu es sev ustafinat neoreginalo ksenonu un ir kads sods par to
Un kas policija var izdarit
Sveiks kads var izpalidzet. Esmu no rigas un vajadzet dabut so dalu no masinas. Bet nezinu kur meklet. Varbut kadam pazinai bunza uz zagesanu iet vai nez kaaa. Esmu izmisuma. Cik vins maksatu ta lai man kosmosu nepanem

Labāk nedari to,jo tgd to visu bauda uz ceļa!Pioner308 rakstīja:Vatu es sev ustafinat neoreginalo ksenonu un ir kads sods par to

Nahuj tas nav vajadzīgs. Izjauc, satīri lukturi un ieliec jaunas spuldzes, ja neredzi ceļu. Ja tāpat neredzi ceļu, tad jāiet pie acu ārsta.Pioner308 rakstīja:Vatu es sev ustafinat neoreginalo ksenonu un ir kads sods par to

funkyasshit rakstīja:Nahuj tas nav vajadzīgs. Izjauc, satīri lukturi un ieliec jaunas spuldzes, ja neredzi ceļu. Ja tāpat neredzi ceļu, tad jāiet pie acu ārsta.Pioner308 rakstīja:Vatu es sev ustafinat neoreginalo ksenonu un ir kads sods par to

Jonjis rakstīja:Gan jau šādi krāsoja
tieshi taa
ar kompatu pa brugji

Prasītos nedaudz tumšāku, dzīļāku to toni. Šitais savādāk tāds gaišs sarkanīgs izskatās. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1794
- 1795
- 1796
- 1797
- 1798
- …
- 2228