5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 287
- chevron_right
ir tāda doma, varbūt ar dažu minūšu nokavēšanos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ceresim vel tauta lidz piekdienai paradisies savad nav nemaz jega braukt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vel jau tikai trešdiena, gan jau tauta sarosīsies
Cik esmu LV, tik 100% apmeklēju sabraucienus! Tākā arī šo 5dien, agrāk vai vēlāk, būšu!KLAVINS rakstīja:kads so piekdien buus Plazaa ?
..tāpēc arī citi biedri varētu sarosīties un atbraukt papļurkstēt
Ja šodien saņemšu savu skaistuli ar jauni repairotu reiku arī piebraukšu, jūs tagat kur Plaza vai SKY krasta?
Kamer sitads laiks - plazaa
P.s. Laikam tomer es arii nebusu
P.s. Laikam tomer es arii nebusu
Labas cenas.
Labas cenas.
Šovakar būšu Plazā.
Ceru tikt uz tiem 19iem, bet, iespējams, nokavēšos nedaudz.
Ceru tikt uz tiem 19iem, bet, iespējams, nokavēšos nedaudz.
būšu, moš ar kādas 5min nokavēšu.
Kur plazā ir meeting point's, uz jumta ?
Kur plazā ir meeting point's, uz jumta ?
jap, pasa gala
Labas cenas.
Labas cenas.
50 uz 50 ka būšu ar papļapāt...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Šovakar bijām es, Beigtais, kompots, beeSharp, mileniums, Korsa.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Mega labi pabazarēts!Bubulis rakstīja:Šovakar bijām es, Beigtais, kompots, beeSharp, mileniums, Korsa.
Jap :) žēl ka tik ātri bij jadodas prom,gandrīz vai kad ieradās beeSharp un mileniums....beeSharp rakstīja:Mega labi pabazarēts!Bubulis rakstīja:Šovakar bijām es, Beigtais, kompots, beeSharp, mileniums, Korsa.
Paldies beeSharp par uzlimēm
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Beigtais rakstīja:Jap :) žēl ka tik ātri bij jadodas prom,gandrīz vai kad ieradās beeSharp un mileniums....beeSharp rakstīja:Mega labi pabazarēts!Bubulis rakstīja:Šovakar bijām es, Beigtais, kompots, beeSharp, mileniums, Korsa.
Paldies beeSharp par uzlimēm
jAP.. Tāds pašķidrs sabrauciens bija.
Itkā jau vairāk tautai vajadzētu sabraukt-tomēr vairs nav ziema :p
Kā nav takš piektdienas vakarā sniga
izskatās ka visi gatavo auto uz vasaras pasākumiemkorsa rakstīja:jAP.. Tāds pašķidrs sabrauciens bija.
nu ja visi slinki bija ziema neko nedarija, a kad pavasaris sakas tad sak visu dariit pedeja mirklii
ta es personigi del ta sniega un gradiem nebiju jo tomer vasaras riepas virsuu , sonakt vispar ara bija -1 grads
ta es personigi del ta sniega un gradiem nebiju jo tomer vasaras riepas virsuu , sonakt vispar ara bija -1 grads
Labas cenas.
Labas cenas.
Cik nopratu viss notiek Plaza, ap cikiem? Baiga velme piebraukt iepazities
ap 19.00 sāk vākties uz jumta Plazā!Veiksmigais5 rakstīja:Cik nopratu viss notiek Plaza, ap cikiem? Baiga velme piebraukt iepazities
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 287