Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 81
- chevron_right
Krasava
prasas sakrāsot tuvos+ tālajos krustus un normālas oe tipa miglas. bet tā tiešām krasava, diski vienk
Skaists auto, skaistas bildes
diskus no zirdzina neemi, kas šis trigoja?
Nee, vinam bija rc 303 vai 304 laikam, man rc 302erda rakstīja:diskus no zirdzina neemi, kas šis trigoja?
Ļoti labi izskatās, iespējams vieni no nakamajiem diskiem, kas varetu but uz mana e36..
e36
Diski ļoti labi, tikai priekš e36 labāk pameklēt 304 modeli
tak liecies vienreiz mierā, visus forumus esi pieraudājis ar saviem fitmenta uzskatiem. šitas nav nekāds racecar's, tieši tapēc ir 302, jo viņi neizskatās pēc atejas kā 304. parādi beidzot moš savu perfekto auto.kars rakstīja:Diski ļoti labi, tikai priekš e36 labāk pameklēt 304 modeli
Viss te ir labi. Diski uz šī eksemplāra izskatās perfekti un priekš e36 vieni no labākajiem tāpat.
Te nekad laikam nebūs nevienam miera - vienam diski par vienu modeli nav riktīgie, otram miglas ne tādas un tuvie jākrāso... Bet savādāk viss tipa ideāli
Te nekad laikam nebūs nevienam miera - vienam diski par vienu modeli nav riktīgie, otram miglas ne tādas un tuvie jākrāso... Bet savādāk viss tipa ideāli
Es neraudu, es izsaku savu viedokli, tas ka nesakrīt ar tavējo nav mana problēma.EJANSONS rakstīja:tak liecies vienreiz mierā, visus forumus esi pieraudājis ar saviem fitmenta uzskatiem. šitas nav nekāds racecar's, tieši tapēc ir 302, jo viņi neizskatās pēc atejas kā 304. parādi beidzot moš savu perfekto auto.kars rakstīja:Diski ļoti labi, tikai priekš e36 labāk pameklēt 304 modeli
Stanceru fitmenta uzskatus nekad nesapratīšu sabūvē jaudīgu auto, liek 330i bremzes, GT spoilers u.c bet riepu platums kā 318i vai tad racecar's nevar būt smuks?
Auto priešpēdējo bildi uz kalendāru!!
pasutiju diska centriem uzlimes, jo oem bija jau gan slikta stavokli, itka bez vaciniem man patika vairak
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 81