Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 38
- chevron_right
bezlēca ir pēc feislifta un e36 gadījumā skaitās labāka.
Paldies par informāciju, tādā gadijumā bez lēcām e36 smukāks un labāks?
tikai bez lēcām tuvās gaismas stikliņi paliek dzelteni
Bez lecām auto nesmukāks, bet labāka redzamība .
Man liekas ka tas ir bosch lampām tikai-tām man ar bija plastmasa sakususi. Man ZKW lampām iekšā arī ir stikls.RENIO rakstīja:tikai bez lēcām tuvās gaismas stikliņi paliek dzelteni
Piemēram ja es nopērku lampas bez lēcām, es tās lēcas atsevišķi kautkur nopirkt varu un pēctam ielikt?
Atšķirsies arī priekšējie stikli. Lauzieni savādāki, lēcu un bezlēcu lukturiem. Nevarēsi tā paņemt lēcu un ielikt bezlēcu lukturos!GunBunny rakstīja:Piemēram ja es nopērku lampas bez lēcām, es tās lēcas atsevišķi kautkur nopirkt varu un pēctam ielikt?
Pieļauju, ka pašu lampu korpusi arī atšķiras. Daudz vienkāršāk un lētāk būs pirkt uzreiz ar lēcām lampas, ja tik ļoti gribās tās lēcas!
Diezgan steidzami, interesē, kas atšķirāš vai neatšķiras kupejas un kompakta lukturiem? Attiecīgi, vai kupejas lukturi der kompaktam?
Ja nemaldos, tad lukturi visiem ir vienādi. Ja kļūdos , palabojiet
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
neatšķiras.
No Bosch lēcu luktura reflektors derēs Zkw lukturī? Vai abiem ir iekšas vienādas un atšķirās tikai stikliņi?
GatisB. rakstīja:No Bosch lēcu luktura reflektors derēs Zkw lukturī? Vai abiem ir iekšas vienādas un atšķirās tikai stikliņi?
gilbert rakstīja:Diezgan steidzami, interesē, kas atšķirāš vai neatšķiras kupejas un kompakta lukturiem? Attiecīgi, vai kupejas lukturi der kompaktam?
es savai coupe biju nopircis no comopta lukturus
mana gadijuma atshkjiras shtekeri lampaam!
ar kompatu pa brugji
ir eksperimentēts ar lēcu un bez lēcu lukturiem,manā gadījumā abi komplekti bij zkw un nevar iekšas bez korpusa un stiprinājumu modifikācijas savstarpēji samainīt ir mēģināts. Ja ir lieki lukturi un nav kur tos likt,tad var mēģināt kko kausēt klāt un zāģēt nost,bet es uzskatu ka vieglāk ir iegādāties uzreiz lukturus kādus sirds kāro.zeltinsh rakstīja:Atšķirsies arī priekšējie stikli. Lauzieni savādāki, lēcu un bezlēcu lukturiem. Nevarēsi tā paņemt lēcu un ielikt bezlēcu lukturos!GunBunny rakstīja:Piemēram ja es nopērku lampas bez lēcām, es tās lēcas atsevišķi kautkur nopirkt varu un pēctam ielikt?
Pieļauju, ka pašu lampu korpusi arī atšķiras. Daudz vienkāršāk un lētāk būs pirkt uzreiz ar lēcām lampas, ja tik ļoti gribās tās lēcas!
par stiprinājumiem neatceros,bet zinu ka atšķiras pats gabarīta lampiņas ievietošanas princips un gabarīta lampiņas čehols,zkw laikam bij garš balts un jābāž diezgan dziļi iekšā,bet boscham melns un mazs! pēc idejas ja tev ir iespēja,tad pajauc ārā paskaties,jo lutkuri var salīdzinoši ātri izjaukt lai redzētu tā stiprinājumus!GatisB. rakstīja:GatisB. rakstīja:No Bosch lēcu luktura reflektors derēs Zkw lukturī? Vai abiem ir iekšas vienādas un atšķirās tikai stikliņi?
coupe 2.8
Paldies par informāciju! Situācija ir šāda, ka zkw lēcu lukturiem ir sačakarēti korpusi un ir iespēja iegūt noteiktas daļas no bosch lukturiem, tādēļ tā jautāju. Un savus zkw jau esmu izjaucis lai konstatētu situācijuMartinez rakstīja:par stiprinājumiem neatceros,bet zinu ka atšķiras pats gabarīta lampiņas ievietošanas princips un gabarīta lampiņas čehols,zkw laikam bij garš balts un jābāž diezgan dziļi iekšā,bet boscham melns un mazs! pēc idejas ja tev ir iespēja,tad pajauc ārā paskaties,jo lutkuri var salīdzinoši ātri izjaukt lai redzētu tā stiprinājumus!GatisB. rakstīja:GatisB. rakstīja:No Bosch lēcu luktura reflektors derēs Zkw lukturī? Vai abiem ir iekšas vienādas un atšķirās tikai stikliņi?
ja stiprinājumi sakrīt tad droši pārkrāmē visas iekšas no zkw uz bosch ar visiem vadiem un no problem. tik skaties kā labāk ar pašiem stikliem darīt! jo lielie stikli tomēr stiprinās savādāk.(palabojiet ja kļūdos) zkw pats lielais stikls stiprinās pie korpusa ar metāla plāksnēm,bet savukārt bosch ar plastmasas klipšiem kas iestrādāti stikla rāmī,tā teikt var rasties nepieciešamība pēc logu līmes palīdzības lai turētos kopā un arī iekšējie stikliņi savstarpēji ir maināmi tik ar naža un logu līmes starpniecību,bet nu tas tik pirkstu taisnuma jautājums.
coupe 2.8
Ej nu pierādi, ka tie ir ar ''OEM'' tonējumu... Neatbilstošas krāsas izstarotā gaisma un brauc pēc mēneša.
nekas trakāks par 2 nebūs,bet nu ja jau esi pārliecināts ka tik perfekti ir sataisīts tad mēģini. Un jā esmu redzējis BOSCH ražotos brīnumus.
coupe 2.8
Te pat droši var ielikt divus divniekus:BLINGZ rakstīja:Ko apskates puiši teiktu par šiem lukturiem? Gaisma cauri spīd un nevar redzēt, ka ar plēvi aplīmēti. Cik interesējos, pat Bosch ražo tādus.
2 Galveno lukturu izstarotā gaisma nav balta
2 Neatbilstoša priekšējā gabarītluktura izstarotās gaismas krāsa.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 38