Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 89
- chevron_right
jep!nāk bākā sūknis,bet viņš darbojas tanī brīdī kas silda sveces,jo augstspiediena sūknī ir zemspiediena sūkņa sekcija!par vardēm filtrā neticu!esmu pats izbraucis tukšu bāku,un problēmu nav bijis!bet vis var būt ja saļaru lej no dīķa norauj kkur degvielas pievadu vai pie filtra vai pie suknja un kad silda sveces,pasties kā nāk degviela!
degvielai tā salīdzinoši lēnu ir jāplūst,pie pagrieztas aizdedzes(kad kvēlsveces silda) pamēģini tā vairākas reizes jo tas sūknis tīk ātri iespējams nesadzīs to degvielu ,ja neplūst vispār tad pēti kas darās ar zemspiediea sūkni bākā.
MIegs nenāk nevaru pauglēt ,kad auto nerūc ,noņēmu sūkni ,kas bākā visas aizdomas uz viņu laikam kapi , bet dīvaina ir tā lieta, ka pieleca, bet ieberot noslāpa :( Iesmelšu kādsu 200ml glāzē un tad noņemšu no filtra trubu lai nočekotu ,kas ar augstspiediena sukni , jautājums viņam nā ktikai viens sūknis ? ,bet otrā bākā ir tikai dačiks ?
Drive until you die with your e36
Karo4e vaina atrasta diesel turpina kvepot , vaina bija signalizacijas drosibas bloka vina noglusija gaisa vārstu un viss :(
nepadeva degvielu cik sukni pa bedrem ieteceja tik pieskilas ,paldies tev dievs auto mehaniki ,ka iejas tik talu aizbidijas :)
nepadeva degvielu cik sukni pa bedrem ieteceja tik pieskilas ,paldies tev dievs auto mehaniki ,ka iejas tik talu aizbidijas :)
Drive until you die with your e36
Vot dēļ šitādas signalizācijas,visu auto var izjaukt :(
kur jūs iesakat dzīt dīzeli uz diagnostiku?
http://www.dizel.lv/ sniegs arī noderīgu informāciju ja uzmetīs kādas kļūdas!
sveiki visi biedri!
Man ir vēlme sataisīt sprauslu/as, kuras jātaisa, meklēju lētāko vietu , kur man tās varētu sataisīt! (man e46 330D 184zs )
Gaidu piedāvājumus uz PM
Man ir vēlme sataisīt sprauslu/as, kuras jātaisa, meklēju lētāko vietu , kur man tās varētu sataisīt! (man e46 330D 184zs )
Gaidu piedāvājumus uz PM
ja kādam ir mehāniskais sūknis no m21d24,padod ziņu PM
Sveiki! Laiciņu atpakal nācās samainīt e36 2,5tds 97 gada motoru, autins bija vajadzigs diezgan steidzami un nācās ielikt 95 gada, motors labs no automata, bet problēmas ar palaišanu, it ka grib lekt bet noslapst, citreiz ar pirmo pielec silts auksts, bet dažreiz nikojas un pielec tik ar kādu 4 vai 5 reizi! Lūdzu jūsu padomus, paldies;)
Liec benziina dzineeju iekshaa un miers maajaa
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Grūti tā pateikt ja neredz uz vietas.Kumārs rakstīja:Sveiki! Laiciņu atpakal nācās samainīt e36 2,5tds 97 gada motoru, autins bija vajadzigs diezgan steidzami un nācās ielikt 95 gada, motors labs no automata, bet problēmas ar palaišanu, it ka grib lekt bet noslapst, citreiz ar pirmo pielec silts auksts, bet dažreiz nikojas un pielec tik ar kādu 4 vai 5 reizi! Lūdzu jūsu padomus, paldies;)
Dzinējam liki virsū sūkni pats vai liki dzinēju ar visu sūkni,neko neregulējot?
Nesulojas degviela kaut kur gar trubiņām?
Kas darās ar filtru?
Un ko pats esi darījis lietas labā lai atrisinātu problēmu?
Motoru man lika ar visu sūkni! Filtrs jauns, sūknis nav regulēts!pats īsti no tādam lietām nesaprotu, bet esmu bijis pie dazadiem kompjiem, konsultējies ar citiem speciālistiem, vienigais kas man likas diezgan sakarīgs padoms,teica ka esot jamaina vai japarlode kaut kads EWS, kas tas ir es nezinu, pats uz savu galvu negribu neko jaukt un darit, jo bailes ka nesataisu lielākus mēslus! Esmu gatavs maksāt par palīdzibu
Vadības bloku atstāji savu veco vai liki no tā motora?
viens jautājums, ir problēma ar dīzeli, ar iedarbināšanu, citreiz ir tā ka lec ideāli, citreiz ļoti grūti dabūt pie dziesmas, griež bet nekā, kāda varētu būt problēma?
Auksti, siltu nevar piedarbināt?
Ja siltu nevar piedarbināt, tad skatītos uz plundžera pusi. Dažreiz mēdz būt arī, ka starteris vienkārši nespēj iegriezt tik, lai piedarbinātu, neskatoties uz to, ka griež..
Ja siltu nevar piedarbināt, tad skatītos uz plundžera pusi. Dažreiz mēdz būt arī, ka starteris vienkārši nespēj iegriezt tik, lai piedarbinātu, neskatoties uz to, ka griež..
tātad vairāk vai mazāk, vaininieks varētu būt sūknis? Cik atceros, ar aukstu šitā problēma bija retāk sastopama
Ne vienmēr.
Es ieteiktu aizbraukt uz normālu servisu, lai paskatās, jo mēdz būt arī starteris pie vainas.
Es ieteiktu aizbraukt uz normālu servisu, lai paskatās, jo mēdz būt arī starteris pie vainas.
Liels paldies
help! būtu labi, ja kāds operatīvi dotu atbildi
jāaizbrauc 96. gada tds jāapskatās, izlasīju visu topiku, ir jau priekšstads uz ko skatīties, bet cik sapratu nojātam augstspiediena sūknim palīdz divtaktu eļļa,-jautājums sekojošs-kādas ir pazīmes, ja ir piegāzta klāt? pārdevējs dievojas, ka labi lec gan slits, gan auksts, bet negribētos paņemt un secināt, ka pēc nakāmās uzpildes esmu iegrābies
jāaizbrauc 96. gada tds jāapskatās, izlasīju visu topiku, ir jau priekšstads uz ko skatīties, bet cik sapratu nojātam augstspiediena sūknim palīdz divtaktu eļļa,-jautājums sekojošs-kādas ir pazīmes, ja ir piegāzta klāt? pārdevējs dievojas, ka labi lec gan slits, gan auksts, bet negribētos paņemt un secināt, ka pēc nakāmās uzpildes esmu iegrābies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 89