ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 25
- chevron_right
Ja bija vismaz 4 mm varēji sūtīt dirst
Es pats nebiju mērījis. Gan jau ka at rada vienu no vietām kur zem 4mm. Šodien iegādāti dažāda platuma R17 style 23 diski no psih2.naljanke rakstīja:Ja bija vismaz 4 mm varēji sūtīt dirst
domaju ka shini gadijuma vareji versties ar pretenziju un saukt mainjas vecako,bet ja chalis izmerija tad ir tie 4mm
vienigais par ko vareji dirsties,ka vinju neidaribas delj tev nakas maksat atkartoto TA,lai gan vareji atri dabut kkur divas riepas un uzmest virsu un tani pasha diena iziet TA
vienigais par ko vareji dirsties,ka vinju neidaribas delj tev nakas maksat atkartoto TA,lai gan vareji atri dabut kkur divas riepas un uzmest virsu un tani pasha diena iziet TA
ar kompatu pa brugji
Tā viņi dara ar vecām mašīnām. Mana pirmā mašīna bija 86. gada kapeika un apskatē arī visu laiku kaut kur piesējās. Pirmo reizi iedod slimības lapu par bremžu trubiņām. Otrreiz iedod slimības lapu par buksēm. Un tā var turpināt bezgalīgi. Mani trīs reizes sūtīja mājās.
Ja nemaldos, vairs nevar tajā pašā dienā iziet ar to pašu "kvīti". Jāmaksā vēlreiz.cipruss18 rakstīja:domaju ka shini gadijuma vareji versties ar pretenziju un saukt mainjas vecako,bet ja chalis izmerija tad ir tie 4mm
Skate tika ieta divās dažādās dienās. Pagaidām domāju dabūt R17 ziemenes bez šipiem un likt virsū style 23!
Vakar izgāju savam ar pirmo reizi, varu aizdot riepas ar diskiem, ja pats brauc skrūvē nost un atpakaļ
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Paldies par piedāvājumu, padomāšu.c1c1s rakstīja:Vakar izgāju savam ar pirmo reizi, varu aizdot riepas ar diskiem, ja pats brauc skrūvē nost un atpakaļ
Izskatās kkā tā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cits skats uz dziivi
+
pēc ziemas būs zemāks?
pēc ziemas būs zemāks?
, tikkai uz vasaru nedaudz jāpiesēdina
Jā, uz vasaru būs zemāks, bet neko daudz, jo virsū būs 225/50 riepas.kkk_24 rakstīja:+
pēc ziemas būs zemāks?
Bonusā šodien iepirkti e46 priekšējie krēsli, melna āda, rekaro, apsildāmie.
Cik saprotu auto vairs netirgo.ja?
stāv ss.lv pa 2.5k atkalAA777 rakstīja:Cik saprotu auto vairs netirgo.ja?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Auto tirgojas. Kamēr neviens neņem, turpinu braukt un uzlabot. Pagaidām tik dahuja maiņas variantu piedāvājumā.AA777 rakstīja:Cik saprotu auto vairs netirgo.ja?
man patiik,bet ar tiem e46 kresliem var but problema,ka nedaudz bus japapisas,lai ieliktu
ar kompatu pa brugji
dogMa rakstīja:Ja nemaldos, vairs nevar tajā pašā dienā iziet ar to pašu "kvīti". Jāmaksā vēlreiz.cipruss18 rakstīja:domaju ka shini gadijuma vareji versties ar pretenziju un saukt mainjas vecako,bet ja chalis izmerija tad ir tie 4mm
nu tas ir skatoties,kads tev inspektors traapas.man iedeva ar to pashu lapu,lai braucu sataisit un braucu atpakalj
ar kompatu pa brugji
Neko darīt, laicīgi nesāku čakarēties, tagad iešu TA vēlreiz nākamnedēļ.cipruss18 rakstīja:dogMa rakstīja:Ja nemaldos, vairs nevar tajā pašā dienā iziet ar to pašu "kvīti". Jāmaksā vēlreiz.cipruss18 rakstīja:domaju ka shini gadijuma vareji versties ar pretenziju un saukt mainjas vecako,bet ja chalis izmerija tad ir tie 4mm
nu tas ir skatoties,kads tev inspektors traapas.man iedeva ar to pashu lapu,lai braucu sataisit un braucu atpakalj
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 25