Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 308
- chevron_right
Varbūt kādam interesē labs un simpātisks E36 tourings? Šodien tika ievests LV no Vācijas. Vācijā līdz pat šim brīdim bija viens saimnieks. Ir pilns atslēgu komplekts un pilna apkopes vēsture.
Neliela informācija:
- 12.07.1998,
- motors 1.8 (M43)
- Avus Blau
- Pilna oriģinālā rūpnīcas M-pakete
- Melnie griesti ar apgaismojumu zem saulessargiem
- klimatkontrole
- BMW LM Rad R16 lietie diski
- Pašaptumšojošais salona spogulis
- Alcantara Recaro salons ar apsildi
- ASC
- vēl protams visas citas standarta ekstras 2 el.logi, 4x airbag u.t.t
Ja kādam interesē sīkāka informācija PM vai 26779969
Neliela informācija:
- 12.07.1998,
- motors 1.8 (M43)
- Avus Blau
- Pilna oriģinālā rūpnīcas M-pakete
- Melnie griesti ar apgaismojumu zem saulessargiem
- klimatkontrole
- BMW LM Rad R16 lietie diski
- Pašaptumšojošais salona spogulis
- Alcantara Recaro salons ar apsildi
- ASC
- vēl protams visas citas standarta ekstras 2 el.logi, 4x airbag u.t.t
Ja kādam interesē sīkāka informācija PM vai 26779969
Ir iespēja tikt pie mana e36
Cena 2500 - 3000Ls (atkarībā no komplektācijas)
Iespējama maiņa pret ekonomisku, mazauto sievietei + piemaksa! Vai jebkāda lēta braucamā + piemaksa man!
PM
Cena 2500 - 3000Ls (atkarībā no komplektācijas)
Iespējama maiņa pret ekonomisku, mazauto sievietei + piemaksa! Vai jebkāda lēta braucamā + piemaksa man!
PM
Pārdod - Labu kupejas bundžu, nav motors, pusadas salons, bloķis, cena atkarīga no komplektācijas
zvanīt - 26301671
pm lasu reti, apskatīt var jūrmalā katru dienu.
zvanīt - 26301671
pm lasu reti, apskatīt var jūrmalā katru dienu.
Ja būtu atbildējis Tavs kolēģis, būtu jau nopircis to kasti.
Rudenī es jau būšu paņēmis.
rudenī Tu jau būsi salicis savu,a es tik sākšu būvēt savu,jo būšu beidzot LV un varēs atsākt E36 slimību
coupe 2.8
sveiki! vēlētos nopirkt e36 kupeju ar skati vismaz uz pusgadu. motoru gribētos ne mazāku kā 2.0, vēlams kkas no m-paciņas.
summa grozas ap 3- 4 ciparu skaitli +/- atkariba no stāvokļa un komplekta :)
summa grozas ap 3- 4 ciparu skaitli +/- atkariba no stāvokļa un komplekta :)
Pēdējais labojis kickarse - 06 Mar 2012, 18:16, kopā labots 1 reizi.
Lēnām meklēju otru auto. Vēlams kupeja vai universāls, motors vienalga, komplektācija vienalga, gads vienalga, vēlams bez brūniem caurumiem un ar kaut kādu TA! Protams ejošs. PM ar piedāvājumiem un bildēm!
P.S. Naudas nav, tapēc vēlams ar iespēju samaksāt no pirmās pensijas.
P.S.2 Sludinājums nopietns un bez jokiem!
P.S. Naudas nav, tapēc vēlams ar iespēju samaksāt no pirmās pensijas.
tātad tava kupeja būs sterilais variants un otrs būs gāžamais aparāts vai arī tavai kupejai ir piemeties rastijs,ka tik cītīgi meklēji citu buņdžu?
P.S. vari neuztraukties es tomēr nemeklēšu kupejas buņdžu sev,jo šodien nākot no treniņa un skatoties pa gabalu uz savu bumbieri,sapratu ka taisnā ceļā uz tolmetu pēc skates beigām un nav ko čakarēties zb jau,jāpērk kūtiņa!
P.S. vari neuztraukties es tomēr nemeklēšu kupejas buņdžu sev,jo šodien nākot no treniņa un skatoties pa gabalu uz savu bumbieri,sapratu ka taisnā ceļā uz tolmetu pēc skates beigām un nav ko čakarēties zb jau,jāpērk kūtiņa!
coupe 2.8
Noup, mana bundža ir sterilāka kā lielākā daļa šeit atrodamo kupeju (vismaz tāda gada točna), bundžu pirkšu citām vajadzībām, bet otru auto jā - ikdienas gāšanai, sēņot uz mežu, kartupeļus vest utt. Ar manējo šķiet ka nekas tāds vairs nebūs iespējams.
vot tā jau laikam ir pareiza attieksme,man a tāda dome sāk ik pa laikam iezagties prātā
coupe 2.8
Meklēju labu kupeju/sedanu e36, der 323, 325, 328
Prasības: Ādas salons; kondicionieris; pilnais OBC; gadu ne zemāku pa 1994; bloķis; m-pakas utt :naac:
Galvenā PRASĪBA: BEZ RŪSĀM, TAISNU !!!
Līdz 2500eiro
Protams, izskatīšu VISUS variantus, arī prasībām neatbilstošus utt..
Prasības: Ādas salons; kondicionieris; pilnais OBC; gadu ne zemāku pa 1994; bloķis; m-pakas utt :naac:
Galvenā PRASĪBA: BEZ RŪSĀM, TAISNU !!!
Līdz 2500eiro
Protams, izskatīšu VISUS variantus, arī prasībām neatbilstošus utt..
Tiek tirgots MB E200 1998.g. 2.0l benzīns, universāls, automāts, TA 05.2012 nobraukums- 209259
parking sensori, kondicinieris, miglas lukturi, fm/am+cd, maska, centrālaa atslēga, sekretka, lietie diski, luuka utt...
parking sensori, kondicinieris, miglas lukturi, fm/am+cd, maska, centrālaa atslēga, sekretka, lietie diski, luuka utt...
1.9 TDI, Vebasto autonomna pečka, el.lūka, bagažnieka pārsegs, lietie diski r15 ar vasaras riepām.
Ja interesē PM.
1000Ls
Ja interesē PM.
1000Ls
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Var piedāvāt arī sedanu!Ruu rakstīja:Lēnām meklēju otru auto. Vēlams kupeja vai universāls, motors vienalga, komplektācija vienalga, gads vienalga, vēlams bez brūniem caurumiem un ar kaut kādu TA! Protams ejošs. PM ar piedāvājumiem un bildēm!
P.S. Naudas nav, tapēc vēlams ar iespēju samaksāt daļās.
Pārdodu 92. gada 320i sedanu diamantschwarz-metallic krāsā! 700 Ls http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... coibb.html
CSDD mīļotājiem: EP8316
CSDD mīļotājiem: EP8316
Nopirkšu e36/e46 ar dzinēja/piekares u.c defektiem. PM!
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Pēku e36 Interesē sedans vai tourings (1.8is-2.5) dīzeļi, automātiskā kārba arī interesē.
Labs vizuālais stāvoklis, lai nekas kosmisks ar rūsu nebūtu!
Salons: Ādas, pusādas vai drēbes rekāro tipa.
OBC11 vai 18 pogu, klima, elektriskie logi.
Sedanam jābūt āreji kautkam no mpakas, tourings var būt pliks.
PM, ja kādam kas ir, bagāts nēsmu.
KOMPOTI NEGARŠO
Labs vizuālais stāvoklis, lai nekas kosmisks ar rūsu nebūtu!
Salons: Ādas, pusādas vai drēbes rekāro tipa.
OBC11 vai 18 pogu, klima, elektriskie logi.
Sedanam jābūt āreji kautkam no mpakas, tourings var būt pliks.
PM, ja kādam kas ir, bagāts nēsmu.
KOMPOTI NEGARŠO
Joprojām meklēju to īsto un vienīgo e36 sedanu. Nesapuvušu, pēc iespējas pilnāku. Motors vēlams ne mazāks par 2.5!
Pašlaik pārvietojos ar pliku mk3 un vēl viens tāds pats man nav nepieciešams, tāpēc esmu gatavs gaidīt kā to jau daru šobrīd. Auto tiks kopts un mīlēts tā, ka ja kāds forumietis vēlas nodot savu lolojumu jaunam, kārtīgam saimniekam - lūdzu, te ir variants!
Kosmosu atļauties nevaru, bet saprotu, ka labs auto maksā! Ja kādam ir kas piedāvājams - lūdzu rakstiet.
Pašlaik pārvietojos ar pliku mk3 un vēl viens tāds pats man nav nepieciešams, tāpēc esmu gatavs gaidīt kā to jau daru šobrīd. Auto tiks kopts un mīlēts tā, ka ja kāds forumietis vēlas nodot savu lolojumu jaunam, kārtīgam saimniekam - lūdzu, te ir variants!
Kosmosu atļauties nevaru, bet saprotu, ka labs auto maksā! Ja kādam ir kas piedāvājams - lūdzu rakstiet.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 308