Amish'a 330 affectus
es jau atstatu ka ir un iemestu subi ar vismaz 200w rms kartigi noregulet un bus 4otka vairak neko nevaidzes pats ev ta ieliku un bliez labi ja ir interese varam sarunat paklausities ka i
Man nepatīk, ka subwooferi aizņem daudz vietas, tapēc nav doma likt viņu. Pietiks ar jaudīgiem skaļruņiem uz palodzes.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
OEM skaļruņi jau ir savu nokalpojuši un visticamāk tie netur pat OEM radio jaudu... pastiprinātājs tikai padara to lietu skaļāku un viss, bet ņemot signālu ar hi-input, kavalitāte sarūk un veidojas nevajadzīga atgriezeniskā saite -tā saucamais mikrofona efekts.Amish rakstīja:Kur atradi? Es ilgi sēdēju googlē, bet rezultātiem. Paldies
Ron, vai pilnīgi visi skaļruņi jālaiž caur pastiprinātāju - apakšējie pie kājām, abi durvīs arī? Vai tas kā izmaina skaņu/kvalitāti, ja laiž caur pastiprinātaju visus skaļruņus?
kvalitāte-tas ir tāds stiepjams jēdziens man šķiet, ka jebkurš e36 skan sliktāk nekā opel budžeta audio.
Tā varētu būt, kā nekā 1992 gads. Varu salikt priekšā jaunus component skaļruņus, izmēri zināmi(aizmugurē jau stāv aftermarket). Bet tad kā pieslēgt pastiprinātājam signālu no radio? Caur hi-low konvertoru?
tev nevajag hi-low convert. viņš tev ir iekš pastiprinātāja.
Bet tu rakstīji "ņemot signālu ar hi-input, kavalitāte sarūk un veidojas nevajadzīga atgriezeniskā saite -tā saucamais mikrofona efekts"
Es sev šādu kasti uzliku uz CD23 maģa + aktīvo subi. Skan pieklaigi. Ja grib ideālu skaņas kvalitāti, tad ar orģinālo audio būs grūti. Tad jāliek HK.
Likšu citus skaļruņus. Noskatīju:
- pie kājām lejā +pīkstuļi durvīs http://www.alpine.co.uk/p/Products/cust ... /sxe-1350s
- durvīs http://www.alpine.co.uk/p/Products/type ... /sps-110tw
Aizmugurē plauktā paliks esošās.
Tik nesaprotu kapēc durvīs ir divi, ja pēc idejas pie kājām ir mid, durvīs pīkstulis un aizmugurē zemās frekvences.
- pie kājām lejā +pīkstuļi durvīs http://www.alpine.co.uk/p/Products/cust ... /sxe-1350s
- durvīs http://www.alpine.co.uk/p/Products/type ... /sps-110tw
Aizmugurē plauktā paliks esošās.
Tik nesaprotu kapēc durvīs ir divi, ja pēc idejas pie kājām ir mid, durvīs pīkstulis un aizmugurē zemās frekvences.
Caur High Input neskanēja, caur hi-low konvertoru skan. Laikam beigta high input ieeja.
Tikai dīvaini, ka veikalos(divos kur painteresējos) nav ļoti īsi lineārie RCA vadi - visi tādi 1.5m vai vairāk, bet konvertors man pie paša pastiprinātāja, pietiktu ar 30cm.
Rīt jānopērk 2 konvertori, jāizdomā kautkas ar īsākiem vadiem un jāpieskrūvē viss smuki.
Tikai dīvaini, ka veikalos(divos kur painteresējos) nav ļoti īsi lineārie RCA vadi - visi tādi 1.5m vai vairāk, bet konvertors man pie paša pastiprinātāja, pietiktu ar 30cm.
Rīt jānopērk 2 konvertori, jāizdomā kautkas ar īsākiem vadiem un jāpieskrūvē viss smuki.
Kā skan?
Par cik neesmu muzikants, nevaru pateikt cik kvalitatīvi skan Bet nekas mega tur nevar būt - noname skaļruņi aizmugurē, OEM priekšā +noname pastiprinātājs, China konvertori. Tikai vajag nomainīt priekšējos skaļruņus, jo tie švaki(vecums laikam). Aizmugurējās 6x9 basus dod pietiekami.
Katram sava skala pēc kā pasaka, cik labi skan.
Sev arī ielikt Alpine pastiprinātāju nodegušā HK vietā un esmu dikti apmierināts, vēl tikai ar skaļruņiem jātiek galā (jāsaliek midi + normāli tvīteri) un būs priekš manis pietiekami.
Sev arī ielikt Alpine pastiprinātāju nodegušā HK vietā un esmu dikti apmierināts, vēl tikai ar skaļruņiem jātiek galā (jāsaliek midi + normāli tvīteri) un būs priekš manis pietiekami.
Pēc 2.5 mēnešu gaidīšanas no Šuvēja saņēmu pāršūtas apdares, ātrumkloķi un ādiņu. Saliku salonu atpakaļ. Pie reizes ar trokšnu izolācijas nolīmēju. Tagad viss salons pilnīgi melns - krēsli, abšivkas, panelis, griesti, palodze
Mašīnu pārdodu. 3600 e.
Mašīnu pārdodu. 3600 e.
var jau to rca vadus nopirkt arii uz metriem, un tulpites atseviski,protams tas sanak dargak neka uzreiz leto kiniesu 5m vadu panemtAmish rakstīja:Caur High Input neskanēja, caur hi-low konvertoru skan. Laikam beigta high input ieeja.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nopirku un ieliku šādu hi-low konvertoru:
http://www.caraudiodirect.co.uk/rf-hlc4 ... -converter
Vadus arī dabuju, jau gatavus 50cm.
http://www.caraudiodirect.co.uk/rf-hlc4 ... -converter
Vadus arī dabuju, jau gatavus 50cm.
diezgan forši pāršutas apšivkas.
kāpēc tirgo nost?
kāpēc tirgo nost?
Jā, kvalitāte laba - gan materiālam, gan darbam. Viena smalka šuve tikai.
Biznesa sfēra +medības prasa 4x4/paaugstinātas caurgājamības auto(džipu).
Tiko izkniedēju E61 530d no vietas. Gan jau viņš nespieda līdz galam, bet vienalga patīkami, ka pats uzprasījās un dabuja
Jaunais kloķis un ādiņa :6 gang:
Biznesa sfēra +medības prasa 4x4/paaugstinātas caurgājamības auto(džipu).
Tiko izkniedēju E61 530d no vietas. Gan jau viņš nespieda līdz galam, bet vienalga patīkami, ka pats uzprasījās un dabuja
Jaunais kloķis un ādiņa :6 gang:
Auto pārdots. Cik sapratu, laikam tepat Liepājas apkaimē paliek. Forumietis vizināsies.
Liels prieks, ka BMW entuziastam tika nevis kautkādam Krievam vai perekupam. Ar nožēlu noskatījos, kā aizbrauc mans lolojums. Lai labi ripo jaunajam īpašniekam. Viņa draugs šodien ar smaidu sejā deva ručkā
Tā tik bija mašīna - M54 forever
Drīzumā pārkāpšu uz Jeep WJ
Liels prieks, ka BMW entuziastam tika nevis kautkādam Krievam vai perekupam. Ar nožēlu noskatījos, kā aizbrauc mans lolojums. Lai labi ripo jaunajam īpašniekam. Viņa draugs šodien ar smaidu sejā deva ručkā
Tā tik bija mašīna - M54 forever
Drīzumā pārkāpšu uz Jeep WJ