E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 42
- chevron_right
Hey DogMa, kā rīkoties, ja esmu jau par savu dalību samaksājis tos 4eiro, bet man vēlviens cilvēks grib braukt līdzi? Gribu aizskaitīt arī par viņu, lai nav p*saks pasākuma dienā. Kā man paymenta mērķi rakstīt?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es saviem līdzbraucējiem ieteicu tādas piezīmes:
Pieraksti piezīmēs: Braucu līdzi "segvārds" ar V/N E-36
Es domāju, ka doGma sapratīs
Pieraksti piezīmēs: Braucu līdzi "segvārds" ar V/N E-36
Es domāju, ka doGma sapratīs
Pārskaitīts būšu uz 100% tik jāmeiģina paspēt sadzīvināt auto pēc vakardienas nedarbiem :) )))
Dogma aizsūtiju tev +2 viena tas nozīmē būs ar vēlvienu auto E36 sarkanu kupeju v/n neatceros ,bet jebkura gadījumā brauksim kopā un afterīti arī visi būsim :)
Klau un nezinu kur jāpiesakās ,bet riepas plēst trasē arī neatteikšos :)
Dogma aizsūtiju tev +2 viena tas nozīmē būs ar vēlvienu auto E36 sarkanu kupeju v/n neatceros ,bet jebkura gadījumā brauksim kopā un afterīti arī visi būsim :)
Drive until you die with your e36
Kā jau sandzhus rakstīja, piemet ka brauks līdzi tātad VN un viss.maartyd rakstīja:Hey DogMa, kā rīkoties, ja esmu jau par savu dalību samaksājis tos 4eiro, bet man vēlviens cilvēks grib braukt līdzi? Gribu aizskaitīt arī par viņu, lai nav p*saks pasākuma dienā. Kā man paymenta mērķi rakstīt?
Ok
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Skatos ka te ar šoferiem viss ir sliktiHazard rakstīja:Vajag kādu kurš pakers mani uz afterīti un pats galvenais, atpakaļ līdz Rīgas robežai tikt arī
Viss super ! Samaksāts. tā tad būšu, bet diemžēl šogad tikai 333 trasē, afterīts šogad izkritīs ! , nebūs jums mani šogad jāstumj vietā, jo redz beidzās degviela !
Sveiks!
Ja uz atklāšanu gribu ierasties ar kompāniju kā skatītājs un vēlos nopirkt biļetes visiem pirms pasākuma (pa 4 EUR gabalā),man jasūta viss ir tieši tāpat kā norādīts? VIN numurs arī tad jaizrādā?
Ieejas maksa sūtāma uz manu kontu:
Nosaukums: Māris Nitišs
Konts: LV34HABA0551010889304
Maksājuma mērķis: Segvārds forumā, +1 (ja tiek ņemts vēl kāds cilvēks līdzi), mašīnas V/N.
Ja uz atklāšanu gribu ierasties ar kompāniju kā skatītājs un vēlos nopirkt biļetes visiem pirms pasākuma (pa 4 EUR gabalā),man jasūta viss ir tieši tāpat kā norādīts? VIN numurs arī tad jaizrādā?
Maksājuma mērķis: Segvārds forumā, +1 (ja tiek ņemts vēl kāds cilvēks līdzi), mašīnas V/N.
Ja brauksiet ar vienu auto, tad raksti sevi + cik personas un mašīnas valsts reģistrācijas numuru.
vienigi briva disciplina ir palicis Drifts, un tur dziva rinda , bez pieteiksanasZnotiš rakstīja:Pārskaitīts būšu uz 100% tik jāmeiģina paspēt sadzīvināt auto pēc vakardienas nedarbiem :) )))
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nevis VIN, bet Valsts NumurzimeWannaBee rakstīja:Sveiks!
pateikšu čomam lai paņem. Viņam garšo alus Vakarā ieliks mašīnā.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Pievēršām atkal uzmanību pirmajam postam disciplīnu sarakstos!
B grupā 2 dalibnieki no tiem, kas bija aiz strīpas ir pievienoti: Kristaps Vanags (kris005) ES632 2.8
un Arturs Alksnis (Elksnis) FO9651 2.5. Tiekamies 6dien!
B grupā 2 dalibnieki no tiem, kas bija aiz strīpas ir pievienoti: Kristaps Vanags (kris005) ES632 2.8
B grupā tehnisku ķibeļu dēļ izstājas 1 dalībnieks, tā vietā pievienojas Jānis Ozols (Odze) FU642 2.5
sandzhus rakstīja:timon rakstīja:Tātad rīdzinieki precizējam visu līdz galam.
Pucēšanas vieta: SKY KRATSA autostāvvieta
Pulcēšanas laiks: 11:00 tiem kuriem vajag mazgāt mašīnas atbrauc ātrāk
Izbraukšanas laiks: 11:30
Visi ir ar mieru?
DogMa es uz vietas samaksasu...Tik pasaki kam...Un vel jautajums tiem kas brauks no Jelgavas puses (ja brauks) Cikos apmeram jus brauksiet garam Jaunolaine?Es piebiedrosos lidz sky.
dogMa rakstīja:Pievēršām atkal uzmanību pirmajam postam disciplīnu sarakstos!
WOOHOOO
Tā sanāk.. ka netišku..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21