Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
Nav domāts apvienot pirkt/pārdot detaļas topikus vienā, kā powerā? Cik reizes jau nav redzēts, ka viens grib pirkt, kāds pārdod, bet cilvēki viens otru neatrod, jo nelasa otru topiku. Manuprāt būtu efektīvāk +par vienu topiku mazāk.
Vēl man ir gļuks(Chrome, Windows 7), ja spiežu CITĒT, reti, kad ir citējamā usera teksts. Jāņem teksts copy paste, jāraksta quote ar roku.
Vēl man ir gļuks(Chrome, Windows 7), ja spiežu CITĒT, reti, kad ir citējamā usera teksts. Jāņem teksts copy paste, jāraksta quote ar roku.
Bija jau un bardaks bija vēl lielāks. Nepiespiedīsi cilvēku iemācīties meklēt un lasīt kaut ko
Ntās lapas dienā tik parādījās klāt.
Ntās lapas dienā tik parādījās klāt.
Kāpēc citēt pēdējo postu topikā? Iespēja citēt pēdējo postu sen jau tika noņemta.Amish rakstīja:Nav domāts apvienot pirkt/pārdot detaļas topikus vienā, kā powerā? Cik reizes jau nav redzēts, ka viens grib pirkt, kāds pārdod, bet cilvēki viens otru neatrod, jo nelasa otru topiku. Manuprāt būtu efektīvāk +par vienu topiku mazāk.
Ā, nemaz nepiefiksēju, ka tikai pēdējais nequotējas :)
Man ir priekšlikums, nezinu vai tas te ir bijis, bet varbūt var izveidod sadaļu kurā e36.lv biedri var izveidot sava ''Ne'' e36 auto sadaļu? Domāju ka tas varētu šo forumu pataisīt vel populārāku. Jo ļoti daudzos forumos tas ir novērots, ka pārsvarā tiek spiest uz vienu marku vai modeli, bet ir arī apakšsadaļas(topiki) kur tie paši biedri ieliek vel citus savus projekta/ikdienas auto un kas ar viņiem tiek sadarīts. Izdomāju uzdrukāt tadu priekšlikumu, jo šis ir vienīgais forums kurā man reāli gribās pavadīt laiku, nēesmu pagaidām atradis vel interesantāku un pilnu ar prikolīgiem cilvēkiem forumu kā šis.
AtbalstuArchizlv rakstīja:Man ir priekšlikums, nezinu vai tas te ir bijis, bet varbūt var izveidod sadaļu kurā e36.lv biedri var izveidot sava ''Ne'' e36 auto sadaļu? Domāju ka tas varētu šo forumu pataisīt vel populārāku. Jo ļoti daudzos forumos tas ir novērots, ka pārsvarā tiek spiest uz vienu marku vai modeli, bet ir arī apakšsadaļas(topiki) kur tie paši biedri ieliek vel citus savus projekta/ikdienas auto un kas ar viņiem tiek sadarīts. Izdomāju uzdrukāt tadu priekšlikumu, jo šis ir vienīgais forums kurā man reāli gribās pavadīt laiku, nēesmu pagaidām atradis vel interesantāku un pilnu ar prikolīgiem cilvēkiem forumu kā šis.
Nebūs. No paša foruma veidošanās bija atrunāts nekas cits kā e36 nebūs.Archizlv rakstīja:Man ir priekšlikums, nezinu vai tas te ir bijis, bet varbūt var izveidod sadaļu kurā e36.lv biedri var izveidot sava ''Ne'' e36 auto sadaļu? Domāju ka tas varētu šo forumu pataisīt vel populārāku. Jo ļoti daudzos forumos tas ir novērots, ka pārsvarā tiek spiest uz vienu marku vai modeli, bet ir arī apakšsadaļas(topiki) kur tie paši biedri ieliek vel citus savus projekta/ikdienas auto un kas ar viņiem tiek sadarīts. Izdomāju uzdrukāt tadu priekšlikumu, jo šis ir vienīgais forums kurā man reāli gribās pavadīt laiku, nēesmu pagaidām atradis vel interesantāku un pilnu ar prikolīgiem cilvēkiem forumu kā šis.
Šitāda ideja jau pirms laba laika pavīdēja, bet foruma saimnieki uzreiz pateica, ka e36.lv ir e36.lv un nekas cits.
Nevajag neko citu, nah to putru.. Citiem autiņiem, ir citi forumi
d[-_-]b
skatos jūzeriem zem bildes ir kautkadi pačoti paradijušies. "lietotajs"' ''jauninais'' utt.
Jautajums- pec kadiem kriterijiem tiek noteikts tas rangs?
ā un pamaniju daziem nav pačots, bet ex ""nickname"" tā vietā
Jautajums- pec kadiem kriterijiem tiek noteikts tas rangs?
ā un pamaniju daziem nav pačots, bet ex ""nickname"" tā vietā
SunCoast Customs IIIM
Tie "pačoti" tiks laboti vai noņemti. Pēc foruma atjaunošanas atlekuši atpakaļ, BET iedalās pēc postu skaita..
Ar laiku tie "ex. ****" arī tiks noņemti lietotājiem, tas bija nepieciešams sākumā pēc segvārda maiņas.
Ar laiku tie "ex. ****" arī tiks noņemti lietotājiem, tas bija nepieciešams sākumā pēc segvārda maiņas.
Man vajag tadu glamuru pacota līmenī
Man arī vajag. Teiksim - "vecā piepe" vai "sirmā bārda"Hazard rakstīja:Man vajag tadu glamuru pacota līmenī
One private message had been removed due to private message filters.
Viena no vislabākajām lietām forumā.
Viena no vislabākajām lietām forumā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ienākot portālā rāda "0 jaunas vēstules", kaut gan, ieejot vēstuļu sadaļā, ir atnākusi ziņa.
Gadijumā nelieto Tapatalk?
Man arī tas pats, likvidējot tapatalku rādijās kā vjg.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Man arī tas pats, likvidējot tapatalku rādijās kā vjg.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Šis man arī pēc tapatalk lietošanas sāk rādīties. Ir gadījies mēnesi neizlasīt vēstuli un čortoties, ka kāds man neatbildaustralia rakstīja:ienākot portālā rāda "0 jaunas vēstules", kaut gan, ieejot vēstuļu sadaļā, ir atnākusi ziņa.
Tiešām! es pavisam nesen uzliku Taptalk. Un arī tur es nesaņemu info, ka atnākusi PM.
Man tapatalk ir jau ilgi, pm saņemu tikai uz kompja, tapatalkā vispār nesaņemu, tā ka problēmas ir dažādas
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
Man tāds jautājums,čakarējos pa brītiņam jau otro dienu un nespēju saprast kā ielikt bildi zem profila,tas ir parakstā... Varbūt kāds varētu paskaidrot Milzumliels paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right