Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 62
- chevron_right
Labi diski, ko piesienaties
kopskats uz auto ir glauns - patiik
diski ir labi, bet varbuut atgadina kadu lidzibu ar maniem vecajiem, tapeec neesmu baiga sajusma..
bet ir ok - taisns un spožs e36 sedans
diski ir labi, bet varbuut atgadina kadu lidzibu ar maniem vecajiem, tapeec neesmu baiga sajusma..
nez man viennozīmīgi labāk par vecajiem diskiem vismaz bildēs.
cik tad uzliki aizmuguree riepu? izsaktaas peec 245? iemet priekš manim kādu bildi!
cik tad uzliki aizmuguree riepu? izsaktaas peec 245? iemet priekš manim kādu bildi!
Agris rakstīja:nez man viennozīmīgi labāk par vecajiem diskiem vismaz bildēs.
Riepu izmēri 215/45 un 225/45. Par cik sezona atklāta, tad arī bildes ražojas vairāk!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nav jau tik perfekts, ka bildēs mālēts!možais rakstīja:kopskats uz auto ir glauns - patiik
Tāpat ir vietas kur roka un līdzekļi vēl jāpieliek, bet pa lielam aprūpēts tiek nepārtraukti!
Pēdējais labojis erda - 14 Apr 2012, 19:35, kopā labots 1 reizi.
Veel bik piestraadaasi un buus stiiga
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bļ* nu šitais ir SEX SEX SEX un vēlreiz SEX
Patīk melni sedani
Un par tiem diskiem.. izskatāās vnk I D E Ā L I
P.S. Ne pa tēmu, bet Hoodijs varētu izņemt to pidžamzilo krāsu no pbshb logo, tad būtu smukāk
Patīk melni sedani
P.S. Ne pa tēmu, bet Hoodijs varētu izņemt to pidžamzilo krāsu no pbshb logo, tad būtu smukāk
Ideaļņiks
Bez uzlīmes vispār būtu smukāk!fb212 rakstīja:bļ* nu šitais ir SEX SEX SEX un vēlreiz SEX
Patīk melni sedani
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pēdējās bildes ļoti labi padevušās!
esmu sedejis sini auto, iet jau pilnigi traki ieprieksejo ipasnieku pazinu , smuks labi kad saglabajies
bouncin' with 68' chevy
pa skaisto!
ir diezgan maz e36 sedani, kuri simpatizē, bet šies tiešām ir
KLAVINS tik zems, ka Vecrīgā tālāk par 20m iebraukt nevar!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Skaists auto!
Pa smuko... pēc purniņu bildes izskatās ka abi ir vienlīdz zemi un komentārs par Kļaviņa zemumu nevietā.
Gaidiet es drīz pievienošos sesijai
Gaidiet es drīz pievienošos sesijai
Tīri labi izkatās diski
pat pa tiem 20m paguvu vienreiz apaksu atsist
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …