Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- …
- 292
- chevron_right

Iepirkts jauns sūknis, diski vasarai un pierūcināts.
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām

Iepirkta flexim draashu ripa, smilshpapiirs. Vel atliek kraasu dabuut, skaabo grunti, pretkorozijas lidzekli. un SILTU laiku.
un darbi var saakties.
shodien iznjemti visi benjkji, izsuukta smilshu kaste kas bij zem aizmugurejiem benkjiem.
Bagaznieka iznjemta rezerves riepa, izsuukta rezerves riepas tvertne un konstateets viens caurums.

shodien iznjemti visi benjkji, izsuukta smilshu kaste kas bij zem aizmugurejiem benkjiem.

Bagaznieka iznjemta rezerves riepa, izsuukta rezerves riepas tvertne un konstateets viens caurums.

M.K.

Bembim uz gadiņu šis tas iepirkts - šotkas, švamītē, šampūniņš, tīrāmais līdzeklis un vasaras kurpītes 

arii sapirkts kopsanas lidzekli masiinai uz sezonu: sampuuni, svamme,lupatinja ar kuru noslauka mitrumu, riepaam putas, panelim kopsanas lidzekli
pielikta brile un noreguleta, un ielikta viena pusee lukturi, pielikts bagazneika vaks tik janoregule, nopuleti aizmugurejie lukturi 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Iepirtkti Brembo bremžu diski un kluči, visādas lampiņas tehniskās apskates iziešanai. Uzspridzinātas riepas virsū diviem vasaras diskiem! 

d[-_-]b

Nomainītas sveces un viens kreisais svečvads
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām

Style 5 disku daljas izvestas pa visam vietaam! nakamnedelj jau lieku kopaa 

nopirkts degvielas filtrs,rīt nomainīšu 

izjaukta luuka pa detalaam. nezinu , kas riit vinu saliks atpakal 

jaatjuunee m42

Vakar beidzot saņēmos un pārliku štorku uz savu plauktu :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

nomainītas ģenerātora oglītes- ņemot nost ģeni...
"forša izklaide" -"siltā dienā"

"forša izklaide" -"siltā dienā"

guzlis man ar storku vajag, a to plauktaa caurums reegojas 

jaatjuunee m42

ir viena lieka
varu paardot 10Ls

nopirku k&n filtru, 10hp klāt 

nomainiju 4 svečvadu ar to vadu kas nāk virsū, spidometru un nedaudz piekārtoju garažu pie reizes

Savācu beidzot no servisa. Tika samainīts augstspiediena sūknis un uzstādīts tam 11mm plundžieris
Lec uz pusapgrieziena 

nu un, kadi tagad plani?martins221 rakstīja:ar skabu seju nokasitas uzlimes, mans bmw nu jau pardots!

Emzī rakstīja:nu un, kadi tagad plani?martins221 rakstīja:ar skabu seju nokasitas uzlimes, mans bmw nu jau pardots!
bik pa Vaciju pasanset un tad jau planos nakamais e36!
-dewil-

cik samaksaji par tadu pasakumu,Riga taisiji?posmz rakstīja:Savācu beidzot no servisa. Tika samainīts augstspiediena sūknis un uzstādīts tam 11mm plundžierisLec uz pusapgrieziena
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- …
- 292