Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1810
- 1811
- 1812
- 1813
- 1814
- …
- 2228
- chevron_right

A tu esi 100x banots ari?Hazard rakstīja:ar ko vel pamērisimies?bestbmw rakstīja:Es seit esmu kopsh 22 Okt 2011, 12:37 tikai vairakas reizes esmu banots un veel visadi joki notikushi.

Z3 is the real answer bro.funkyasshit rakstīja:Cik aptuvena cena par labu E36 vecā tipa reiku (caurule pie sūkņa skrūvējas kā M50)?
Man ir tā jaunā tipa no M43, grab, sulo, viss dirsā, neskaitot vēl to nereālo štuceri, kurš man ir uztaisīts, lai vispār viņu sajūgtu ar M50 sūkni.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Ar Z3 gadījumā nebija ka tu iegūsti mazāku apgriezienu skaitu lock to lock, bet arī ir mazāks gājiems reikai? 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Z3 nav variants tikai tāda iemesla dēļ, ka uz doto momentu, man izskatās, ka dažādu sakrtību dēl kompotu nāksies nomest līdz pavasarim. Bail pat domāt par vietu, jo nav īsti kur nomest viņu pietiekoši droši, lai tur pavasarī nebūtu kapi visam.
Jāni, stūres stieņi arī jāmaina. Tur arī ir visa atbilde.

Domāju, ka vārda "lohs" izmantošana kopā ar mērīšanās dalībnieka teiktā citātu būtu īstais rādītājs - procentuāli, dienā, protams.Hazard rakstīja:ar ko vel pamērisimies?bestbmw rakstīja:Es seit esmu kopsh 22 Okt 2011, 12:37 tikai vairakas reizes esmu banots un veel visadi joki notikushi.
Ir jau redzami daži potenciāli uzvarētāji šai svarīgajai interneta kaujai.
Edit : var redzēt ka kaut kas nav kārtībā ar pasauli šajās brīvdienās. :9k_vossen: :skripteri: :deadpeoplefestival: :730d>328:
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Es tur ne ar ko nemerijos dazs labs uzsvera ka esot te loti vecs lietotajs. Iemetu vnk laiku no kura te esmu.TomSkarsts rakstīja:A tu esi 100x banots ari?Hazard rakstīja:ar ko vel pamērisimies?bestbmw rakstīja:Es seit esmu kopsh 22 Okt 2011, 12:37 tikai vairakas reizes esmu banots un veel visadi joki notikushi.![]()
Z3 is the real answer bro.funkyasshit rakstīja:Cik aptuvena cena par labu E36 vecā tipa reiku (caurule pie sūkņa skrūvējas kā M50)?
Man ir tā jaunā tipa no M43, grab, sulo, viss dirsā, neskaitot vēl to nereālo štuceri, kurš man ir uztaisīts, lai vispār viņu sajūgtu ar M50 sūkni.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Ārā nevar. Žēl mašīnu kapos nolaist tak ;/funkyasshit rakstīja:Z3 nav variants tikai tāda iemesla dēļ, ka uz doto momentu, man izskatās, ka dažādu sakrtību dēl kompotu nāksies nomest līdz pavasarim. Bail pat domāt par vietu, jo nav īsti kur nomest viņu pietiekoši droši, lai tur pavasarī nebūtu kapi visam.
Es pareizi sapratu, ka stūre mazākā lenķī izgriežas arī tad? Vai arī im dumb
Sen skaidrs. It sevišķi forumā aiz ekrāna.Kikaps rakstīja: Edit : var redzēt ka kaut kas nav kārtībā ar pasauli šajās brīvdienās. :9k_vossen: :skripteri: :deadpeoplefestival: :730d>328:

Mļin, Hazard, tu arī vēl elpo?Hazard rakstīja:ar ko vel pamērisimies?bestbmw rakstīja:Es seit esmu kopsh 22 Okt 2011, 12:37 tikai vairakas reizes esmu banots un veel visadi joki notikushi.

funkyasshit,varu piedāvāt maksas stajanku kompotam aiz niknā Tontona,klāt netiks neviens 

Tev tur zāle, pavasarī jau caur grīdu būs tad. 
Es vienīgi domāju kā būtu turēt uz bruģa visu gadu un apklāt vienkārši ar kautko virsbūvi.

Es vienīgi domāju kā būtu turēt uz bruģa visu gadu un apklāt vienkārši ar kautko virsbūvi.

labāk kā turēt slapjā garāžā :)funkyasshit rakstīja:Tev tur zāle, pavasarī jau caur grīdu būs tad.

Es laikam mazliet atpalieku no aktualitātēm... :9k_dvocatie_kitaiskie_vossani: tas ir nopietni vai piedūriens kaut kāds?

izskatās, ka fašijs to nopietni :)Inferno rakstīja:Es laikam mazliet atpalieku no aktualitātēm... :9k_dvocatie_kitaiskie_vossani: tas ir nopietni vai piedūriens kaut kāds?

Omg...nē, nu labi, nav man 9k naļikā, lai būtu tiesības kaut ko šajā sakarā pateikt.Kikaps rakstīja:izskatās, ka fašijs to nopietni :)Inferno rakstīja:Es laikam mazliet atpalieku no aktualitātēm... :9k_dvocatie_kitaiskie_vossani: tas ir nopietni vai piedūriens kaut kāds?

Inferno, ja nesavelk semakam, pa 3.5k vari manu kompotu paņemt. Nav tuvu ideālam, bet potenciāls ir milzīgs. 

Not mīzing, varbūt tomēr iedos lēzenofunkyasshit rakstīja:Inferno, ja nesavelk semakam, pa 3.5k vari manu kompotu paņemt. Nav tuvu ideālam, bet potenciāls ir milzīgs.

paskaties piemeram cik UK maksaa labs e38 pilns.nav 9k,bet pa 7k var atrastKikaps rakstīja:izskatās, ka fašijs to nopietni :)Inferno rakstīja:Es laikam mazliet atpalieku no aktualitātēm... :9k_dvocatie_kitaiskie_vossani: tas ir nopietni vai piedūriens kaut kāds?
es neaizstavu fashion,jo man pasham cena ir salidzinoshi liela un nav voseni

ar kompatu pa brugji

Ko visi dirš pa tiem 'kitajskijiem vosseniem' nesaprotu? Par tiem diskiem neinteresējos, jo nepatīk, bet cik zinu maksā pāri štukai. Tādā gadījumā cik jāmaksā mašīnai lai liktu tik dārgus diskus? Pēc maniem uzskatiem ja nav racecar, tad mašīnai ja'būt 10k vertīgai, lai liktu tik dārgus tīri smukuma pēc, nevis ka tur performance viegli etc.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1810
- 1811
- 1812
- 1813
- 1814
- …