Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1814
- 1815
- 1816
- 1817
- 1818
- …
- 2228
- chevron_right

St32 ja nu tikai no E39, ar ET20 un plauktiņu. 3er variants nekam neder.

http://prooftools.lv/catalog/audi/bloki ... dvigatelej
kādam varbūt ir šāda lieta? esmu gatavs aizņemties, par atlīdzību proms, pm vai whatsapp 2639 6četri71
kādam varbūt ir šāda lieta? esmu gatavs aizņemties, par atlīdzību proms, pm vai whatsapp 2639 6četri71

Izskatās perfekts fitments, tik ar šitādu nevar uzreiz arkas sajāt ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Inferno rakstīja:St32 ja nu tikai no E39, ar ET20 un plauktiņu. 3er variants nekam neder.
Saka cilveks kursh braukaa pats ar nopistiem blekjiniekiem
ar kompatu pa brugji

Jautajums D... publikai
ta ka nav naudas semeram, gribu zurkai notonet logus, bet cik % tonejuma nemt labak?
unn st23 pulet vai ne? bet gan jau tas pa ziemu tiks darits.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Notonē un iemet bildi, lai zinu vai savai spaiņa kūtij ar tonēt logus 

Es domāju, ka gan riepas, gan arku šakarēs.TomSkarsts rakstīja:Izskatās perfekts fitments, tik ar šitādu nevar uzreiz arkas sajāt ?
BET atkarīgs no spring rate.

Ruudolfs rakstīja:Notonē un iemet bildi, lai zinu vai savai spaiņa kūtij ar tonēt logus
a moz tu

butu man semers notonetu visus, nepatiktu noplestu

Viedoklis var būt tikai cilvēkam, kurš nokrāso semakam oranžus diskus un tad ar viņiem sapiš arkas?cipruss18 rakstīja:Inferno rakstīja:St32 ja nu tikai no E39, ar ET20 un plauktiņu. 3er variants nekam neder.
Manam sudraba ir tonēti, ideju saprast var.Ruudolfs rakstīja:Notonē un iemet bildi, lai zinu vai savai spaiņa kūtij ar tonēt logus
Nja, agrāk skatījāmies ar čomu, ka šitāds fitnents arī Integrām, hz moš tur mega cieta piekare, ka neiebrauc riepā, bet neticās.māriņš rakstīja:Es domāju, ka gan riepas, gan arku šakarēs.TomSkarsts rakstīja:Izskatās perfekts fitments, tik ar šitādu nevar uzreiz arkas sajāt ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

man tagad pietiekami daudz citu darbu, lai dabūtu to kasti vispār braucamuAndzaK_LV rakstīja:Ruudolfs rakstīja:Notonē un iemet bildi, lai zinu vai savai spaiņa kūtij ar tonēt logus
a moz tu![]()
butu man semers notonetu visus, nepatiktu noplestu

TomSkarsts rakstīja:Viedoklis var būt tikai cilvēkam, kurš nokrāso semakam oranžus diskus un tad ar viņiem sapiš arkas?cipruss18 rakstīja:Inferno rakstīja:St32 ja nu tikai no E39, ar ET20 un plauktiņu. 3er variants nekam neder.
Manam sudraba ir tonēti, ideju saprast var.Ruudolfs rakstīja:Notonē un iemet bildi, lai zinu vai savai spaiņa kūtij ar tonēt logus
Nja, agrāk skatījāmies ar čomu, ka šitāds fitnents arī Integrām, hz moš tur mega cieta piekare, ka neiebrauc riepā, bet neticās.māriņš rakstīja:Es domāju, ka gan riepas, gan arku šakarēs.TomSkarsts rakstīja:Izskatās perfekts fitments, tik ar šitādu nevar uzreiz arkas sajāt ?
kam ir sapistas arkas un kas ir krasojis orandzus diskus?
ar kompatu pa brugji

kurš pērk VIENU atsperi!?viena aizmugureja atspere 6 cilindri - 5e

nu, really, ir kāds, kurš tā dara!?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Es visiem sviem auto tonēju 90 sānus un 70 aizmuguri.AndzaK_LV rakstīja:Jautajums D... publikaita ka nav naudas semeram, gribu zurkai notonet logus, bet cik % tonejuma nemt labak?

Kāds no foruma dosises uz festivālu Laba daba? 

Pilniba neko no ta tev nevajag, piemekle adatu kas der tani cauruma. Un stieniti piemekle lidzigu un uztin izolacijas lentu kamer der. Sadalenes nolikt taisni var ar lineala palidzibu. Piekashu tooljus.K.F. rakstīja:http://prooftools.lv/catalog/audi/bloki ... dvigatelej

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Ja gribi lai smuki izskatās kā no žurnāla vāka, tad netonē un nepulēAndzaK_LV rakstīja:Jautajums D... publikaita ka nav naudas semeram, gribu zurkai notonet logus, bet cik % tonejuma nemt labak?

Jā, powerā. Jo tur gandrīz nevienam nav bmwTomSkarsts rakstīja:Jus vel kada cita foruma, kas nav BMW, esat pieredzejusi sitadu dirsanos ka seit? Kauns nav pasiem?

Problēmas kā vecenei humpalu veikalā. LLP.AndzaK_LV rakstīja:Jautajums D... publikaita ka nav naudas semeram, gribu zurkai notonet logus, bet cik % tonejuma nemt labak?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1814
- 1815
- 1816
- 1817
- 1818
- …
- 2228