Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1816
- 1817
- 1818
- 1819
- 1820
- …
- 2228
- chevron_right
Dogmu nevar sazvanīt! :(
Kurš vēl var pieslēgt vadiņu pie e39 m54b25 un pateikt čo pa čom?
Bet nu saprotošu cilvēku, nevis kas tik iespraust māk pa kosmosu un simtiem iemeslu pateikt nevajag
Bet nu saprotošu cilvēku, nevis kas tik iespraust māk pa kosmosu un simtiem iemeslu pateikt nevajag

DogMa ir uz vietas, vismaz bija. Moška vienkārši iebūries manā autogustavsmelnais rakstīja:Dogmu nevar sazvanīt! :(

Mēģini vēl

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tu pats arī uz vietas?:D Negribās jau arī zvanīties kā nenormālajam, pašam besī vnk ka tā dara 

Pēdējais labojis gustavsmelnais - 05 Aug 2016, 11:51, kopā labots 1 reizi.

vairs nē :)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

Tas, ka dogmu sazvanīt nevar, tā ir ierasta praksegustavsmelnais rakstīja:Tu pats arī uz vietas?:D Negribās jau arī zvanīties kā nenormālajam, pašam besī vnk ka tā dara

netraucejat cilveku pec pasa gribas,ja neatzvana tatad netraucejambyrbyr rakstīja:Tas, ka dogmu sazvanīt nevar, tā ir ierasta praksegustavsmelnais rakstīja:Tu pats arī uz vietas?:D Negribās jau arī zvanīties kā nenormālajam, pašam besī vnk ka tā dara

kads zinosaks var man pateikt kapec e36 cenas ir sacakaretas tikai latvija ?

Tāpēc, ka Hitlers savu darbu Latvijā neizdarīja līdz galam.bembis e36 rakstīja:kads zinosaks var man pateikt kapec e36 cenas ir sacakaretas tikai latvija ?

Kas tieši ir sačekarēts ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/

dažiem cenas norm uzkruķītas 

Neviens neliek pirkt.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Vaine, es ar nevaru izturēt, ka viss pa tādām kapeikām iet, reāli nevar normali dzivot.bembis e36 rakstīja:kads zinosaks var man pateikt kapec e36 cenas ir sacakaretas tikai latvija ?

Bet nu tomer atrodas tadi kas uzskata ka viss ir dargs 
E36 daudz, bet blokji atrast gruti.

E36 daudz, bet blokji atrast gruti.

Nav grūti ja vari nolikt 210ls par vidējo bloķi
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Dodu tev 210 eur par normalu blokji, sagadasi?ValtersZ rakstīja:Nav grūti ja vari nolikt 210ls par vidējo bloķi
Letu viskiju uzsaukshu

Viņš rakstija 210ls, tatad 300eur un par 300eur tik tiešām ik pa laikam uzpeld piedāvājumi.riebeklis rakstīja:Dodu tev 210 eur par normalu blokji, sagadasi?ValtersZ rakstīja:Nav grūti ja vari nolikt 210ls par vidējo bloķi
Letu viskiju uzsaukshu

- ikey07

Kāds no foruma šodien uz driftu?

+1Mirror45 rakstīja:Kāds no foruma šodien uz driftu?![]()

Detaļu cenas jāceļ,es par to pašuedzis rakstīja:Vaine, es ar nevaru izturēt, ka viss pa tādām kapeikām iet, reāli nevar normali dzivot.bembis e36 rakstīja:kads zinosaks var man pateikt kapec e36 cenas ir sacakaretas tikai latvija ?![]()
![]()

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1816
- 1817
- 1818
- 1819
- 1820
- …