Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1818
- 1819
- 1820
- 1821
- 1822
- …
- 2228
- chevron_right
E30 pec sugas jau ir nesmuks
Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustās
cik cilvēku, tik viedokļu un katram gaume savādāka
[/quote]
Kadam sirsninjaa iekakaaju?[/quote]
Nē, vienkārši muļķīgi šķiet, kā tu savu viedokli vislaik centies visiem uzspiest kā pareizāko
[/quote]
Tu esi cirvis
Es neuzspiezhu neko .izsaku savu viedokli jo pasham ir bijushi divi e30.drausmigakaa mashina kada man ir bijusi
Tava draudzene varbūt arī pēc sugas kādam liekas nesmuka, bet neviens ar to apkārt nebļaustās

cik cilvēku, tik viedokļu un katram gaume savādāka

Kadam sirsninjaa iekakaaju?[/quote]
Nē, vienkārši muļķīgi šķiet, kā tu savu viedokli vislaik centies visiem uzspiest kā pareizāko

Tu esi cirvis

Es neuzspiezhu neko .izsaku savu viedokli jo pasham ir bijushi divi e30.drausmigakaa mashina kada man ir bijusi

ar kompatu pa brugji

man ari vini riebjas ir bijusi divi ,lamatas vien ir (tas tik manas domas)

Tā vietā lai mainītu 100 tačkas gadā, var arī vienu savest kārtībā un tad saprast, kas ir lamata.
+ tieši "sagadās", ka heito tieši lielo 2tonnīgo kluču owneri, kuriem tātad nebūs nojausmas par to, kāda vispaŗ bija jēga no e30 izveides.
+ tieši "sagadās", ka heito tieši lielo 2tonnīgo kluču owneri, kuriem tātad nebūs nojausmas par to, kāda vispaŗ bija jēga no e30 izveides.
Being second is being the first of the losers. /Senna/

E30 ir astoņdesmito dizains, bet tajā pašā laikā tas ir mūsdienīgs un ne velti pasaulē iecienītscipruss18 rakstīja: Es neuzspiezhu neko .izsaku savu viedokli jo pasham ir bijushi divi e30.drausmigakaa mashina kada man ir bijusi

Drausmīgi auto un lamatas paliek pēc drausmīgiem saimniekiem

esmu lielo kluču cienītājs,bet e30>e36,jo nekad nebūs garlaicīgi.tā mašīna vnk cenšas nogalināt braucēju katrā sānslīdē,un tur ir tas azarts,žurka pārāk viegli vācās 

Un te varētu piemetināt šo eksemplāru:JānisK-[JK] rakstīja:E30 ir astoņdesmito dizains, bet tajā pašā laikā tas ir mūsdienīgs un ne velti pasaulē iecienītscipruss18 rakstīja: Es neuzspiezhu neko .izsaku savu viedokli jo pasham ir bijushi divi e30.drausmigakaa mashina kada man ir bijusi![]()

Labvakar!
Nolūzu Ādažos ar žurku un cieto sakabi . Kārba vai difs aizgāja un noķīlēja ratus.
Sakabi uz Rīgu jādabū un bembis uz Saulkrastiem. Varbūt kāds var izpalīdzēt? 26528334
Nolūzu Ādažos ar žurku un cieto sakabi . Kārba vai difs aizgāja un noķīlēja ratus.
Sakabi uz Rīgu jādabū un bembis uz Saulkrastiem. Varbūt kāds var izpalīdzēt? 26528334

Da labii. Šitais jau nu nav trakākais dzemdējumsRottus rakstīja:Un te varētu piemetināt šo eksemplāru:JānisK-[JK] rakstīja:E30 ir astoņdesmito dizains, bet tajā pašā laikā tas ir mūsdienīgs un ne velti pasaulē iecienītscipruss18 rakstīja: Es neuzspiezhu neko .izsaku savu viedokli jo pasham ir bijushi divi e30.drausmigakaa mashina kada man ir bijusi![]()

ja viss ar hadeni ir lieliski , tad savirzi ari uzregules lieliski praktiski jebkuraa normalaa vietaa, neviens savirzes reguletajs nenems autinu ar beigtam buksem, ja interesē tiešām, varam sarunāt, pirmdien uztaisīsim. 

riebeklis rakstīja:Rallyservisa taisiju savirzi, man liekais citur vairs nebraukshu, viss bija lieliski.

Jo?kars rakstīja:riebeklis rakstīja:Rallyservisa taisiju savirzi, man liekais citur vairs nebraukshu, viss bija lieliski.jāregulē tur kur netaisa pēc rūpnīcas uzstādijumiem

Lūdzu, beidz. Tu šajā forumā esi viens no biežākajiem kakātājiem, par tevi panesas dažādi nostāsti, un ne tie labākie. Man pat drīz būs imunitāte pret taviem postiem, jo vienkārši apnīk. Tu man esi uzdirsis bezpointā, dirs citiem, tu neesi normāls, un tas ir fakts, bet tam nav nozīmes, jo slimie nesaprot ka ir slimi.cipruss18 rakstīja: Kadam sirsninjaa iekakaaju?
Es NEKAD nedirshu bez iemesla.bija varbut laiks,kad dirsu
Par tam legjendam,es jutos pagodinaats
Un to kompaktu,nu mana aizgadibaa vins izskatijaas labaak
Kapec visiem uzreiz sirsninja sasaapas,ka es pasaku ka e30 ir .....?
Par divtonigajam,ari tur ir daudz minusu,bet braukshanas prieks nu manaas izjutaas daudz lielaks par e30
Nebiju ar savu e38 braucis 2vus meneshus.vakar vinjaa iesedos un sapratu,ciiiiiik ahujena ir vienkarshi vinjaa chilot

Par tam legjendam,es jutos pagodinaats

Un to kompaktu,nu mana aizgadibaa vins izskatijaas labaak

Kapec visiem uzreiz sirsninja sasaapas,ka es pasaku ka e30 ir .....?
Par divtonigajam,ari tur ir daudz minusu,bet braukshanas prieks nu manaas izjutaas daudz lielaks par e30
Nebiju ar savu e38 braucis 2vus meneshus.vakar vinjaa iesedos un sapratu,ciiiiiik ahujena ir vienkarshi vinjaa chilot

ar kompatu pa brugji

E30 ir divi ļoti lieli plusi
1. Mazs izmērs
2. Viegls svars (+ ja vēl atvieglina)
1. Mazs izmērs

kars rakstīja:E30 ir divi ļoti lieli plusi
1. Mazs izmērs
tak Cipruss zin labak, ja vins saka kad s,, tad suds

P.S Citron izpuleji savam SEMERAM Citronu?

A Tu savam drotam durvis sa...tas un ruusu aizvaaci?
Andza tava vieta es butu smagi paklusejis par maniem auto,zinot tavus
Es nesaprotu par ko ir cepiens?man tas auto nekad nav paticis,mans viedoklis,bet tas tak nenozime ka Andza un Valterz nevar sev uz kajam karstu churat delj vinjiem
Andza tava vieta es butu smagi paklusejis par maniem auto,zinot tavus

Es nesaprotu par ko ir cepiens?man tas auto nekad nav paticis,mans viedoklis,bet tas tak nenozime ka Andza un Valterz nevar sev uz kajam karstu churat delj vinjiem
ar kompatu pa brugji

Kas tev nepatīk iekš e30?
Izskats un sajutas iekshaa.ok m3 e30 izskats labs.bet ari aydi coupe vecaa besii un ur quattro ir cita lieta,bet salonaa sedet man besii tas sajutas
ar kompatu pa brugji

Cipruss, tev jau aprises neļauj normāli sēdēt e30 ,tapēc saki ka nepatīk ,bet lai teiktu ,ka e30 ir neglīts ,tad gan ir jādomā kāda bernības trauma ? 

Nu labi,mtech2 vel ir cieshams,bet nu arii ljooti ilgi padomatu ko njemt,e30 vai toyota prius 

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1818
- 1819
- 1820
- 1821
- 1822
- …