dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- …
- 350
- chevron_right

jani tu tak esi pieaudzis cilveksJānis.P rakstīja:m52tub28
Uzsilst un kādas ~5min noturas darba temp. un tad karst augšā un visu laiku parādās spiediens dzesēšanas sistēmā.
Nezinu, termostats? Vai galvas blīve, plaisa galvā? Balti dūmi nav, eļļa neputojas. Beigts sūknis?

Ps: varu tev tik pateikt to ka sac ar termostatu un pumpi jo tas buss ,,letak,, bet nu ja pašam buss pa isupar to es šaubos , tad mekle kadu kas tev saliks tur visu ka vajaga

šales man ir varu pardotAzbests rakstīja:pēc skaņas spriežot nekas cits īsti nevar būt, ja ieklausās tad nāk no motora aizmugures augšā
kādi vēl varianti? ķēdes? VANOS?

Labrīt!
Kāds var tā ļoti konkrēti pastāstīt, kādas modifikācijas jāveic M50 ieplūdes kolektoram, lai to piedabūtu pie M52 dzinēja?
Kāds var tā ļoti konkrēti pastāstīt, kādas modifikācijas jāveic M50 ieplūdes kolektoram, lai to piedabūtu pie M52 dzinēja?

Pashu kolektoru, eljas regulejosho vaarstu, velams ne pashtaisiitu, kartera ventilacijas trubu naksies pagarinat uun viss.
Sent from my Apple Ipad Air

Vari lūdzu sīkāk kas tas par eļļas regulējošo vārstu?
Kā arī gribēju visiem pajautāt, kādēļ varētu gar visām blīvēm spiest eļļu garām, ja kartera ventilācija ir ok, kā arī kartera gāzes nenoplūst un dzinējā spiediena nav.
Dzinējs m52b28 m50 ieplūde.
Kā arī gribēju visiem pajautāt, kādēļ varētu gar visām blīvēm spiest eļļu garām, ja kartera ventilācija ir ok, kā arī kartera gāzes nenoplūst un dzinējā spiediena nav.
Dzinējs m52b28 m50 ieplūde.

Tew ir M50 ieplude, bet ka tu un uz kurieni tu uztaisiji kartera ventilacijas trubu? Jo originalo tu newari pieslegt pie M50 regulejosha varsta.

Ja pacenšas, tad var atstāt m52 kartera ventilācijas sistēmu, ko arī ieteiktu.
Imagine, stāsti sīkāk, kas notiek ar kartera ventilācijas sistēmu uz m50 kolektora?
Imagine, stāsti sīkāk, kas notiek ar kartera ventilācijas sistēmu uz m50 kolektora?

To jau sīkais taisija, man nav ne jausmas, zinu tikai to ka karteris man arī ir no mana m50.

Tatad sikais uztaisija visu oke un tagad spiezh garam ellju?Imagine rakstīja:To jau sīkais taisija, man nav ne jausmas, zinu tikai to ka karteris man arī ir no mana m50.

Jā, tieši tā. Spiež garām gan gar vārstu vāka galu, gan gar blīvi kas augšā pie kloķenes vai sadalenes devēja, gan gar eļļas filtra korpusa blīvi... Iespējams vēl kaut kur, bet viss ir eļļā un neko nevar redzēt.
Un es jau pirms tam teicu, ka spiediena vai tvaiku atverot eļļas vāciņu nav. Ar kartera ventilāciju viss ir ok.
Vienkārši gribu internetdiagnostiku!
Un es jau pirms tam teicu, ka spiediena vai tvaiku atverot eļļas vāciņu nav. Ar kartera ventilāciju viss ir ok.
Vienkārši gribu internetdiagnostiku!

Rekur bildes kā es uztaisīju m50 ieplūdi.
manuprāt šis ir vienīgais/pareizais veids kā visu smuki un korekti salikt. protams ja neliek oil catch'us or smthing.
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... &start=180
manuprāt šis ir vienīgais/pareizais veids kā visu smuki un korekti salikt. protams ja neliek oil catch'us or smthing.
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... &start=180

Ja uztaisa nepareizi, tad uz M52 spiedīs visur garām, pats piedzīvoju tādus laikus. M50 un M52 kartera ventilācija atšķiras.

Šupis manšķiet arī atšķiras

Agnis un Regnārs brauc un viņiem tak viss ok...dogMa rakstīja:Ja uztaisa nepareizi, tad uz M52 spiedīs visur garām, pats piedzīvoju tādus laikus. M50 un M52 kartera ventilācija atšķiras.

Braukt var, tikai pareizi jaasavieno :)

PIE SALU TILTA CIK NOPROTU SUKNIS ATNJIRDZAAS, VAR KAADS PALIIDZET? STEIDZAMI

KADS IR SEIT UN VARPALIDZET? 20221464

kur no sejienes ir salicis 2.8 motora no e46 3.0 motora ieksas ?

Tātad pērku šrotā 2,5 motoru ,bet kā var atpazīt vai tas tiešām ir 2,5 neviz 2,0?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- …
- 350