Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- …
- 1297
- chevron_right

Varbuut kads varieteikt pēc savas pieredzes kadu ellu izvēlēties vislabak sintētiku vai pussintētiku
2.5 plītiņai
2.5 plītiņai

Vai kaads var pateikt kapeec kad lieku no 1 atruma 2 ir taads kaa sitiens pa aizmugureejo tiltu vai kur aizmuguree.

Iespējams mufte beigta... Vai arī reduktors drīz izģērbsies.schizzo.kaspars rakstīja:Vai kaads var pateikt kapeec kad lieku no 1 atruma 2 ir taads kaa sitiens pa aizmugureejo tiltu vai kur aizmuguree.

I think so.

Reduktora bukses?schizzo.kaspars rakstīja:Vai kaads var pateikt kapeec kad lieku no 1 atruma 2 ir taads kaa sitiens pa aizmugureejo tiltu vai kur aizmuguree.
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...

10W40 un miers mājās.

Tiešo šo pussintētiku ielēju sev pāris dienas atpakaļ.
riitaa dziishu uz paceelaaju tad redzees :) paldies.

ja sitiens naak briidii kad nospied sajkugu un ieliec atrumaa, tas nozimee ka sajugs pilnibaa neizspiezh un vienkarsi salsedzas visa ritoshaa.schizzo.kaspars rakstīja:Vai kaads var pateikt kapeec kad lieku no 1 atruma 2 ir taads kaa sitiens pa aizmugureejo tiltu vai kur aizmuguree.
ja sitiens notiek bridii kad atlaid sajugu valjaa, tad kaa jau mineja, tik pieplusot varetu pusasis.
ps. visam ir pielaujama neliela brivkustiba.
...

man jau liekas ka tas buus reduktors
tobish lufte reduktoraa.

Ar ko atšķiras priekšējie amortizatori M piekarei un ne M?

Varbūt vēl kādam ir tāda problēma kā man un sievas bračkam - verot vaļā kapotu, tas ķeras pie logu slotiņs kājas, pilnīgi jau ieliekums kapotā :( Kas par vainu ?

kapots nav noregulēts vai logu slotiņām bukse ir izļurkājusies!Amish rakstīja:Varbūt vēl kādam ir tāda problēma kā man un sievas bračkam - verot vaļā kapotu, tas ķeras pie logu slotiņs kājas, pilnīgi jau ieliekums kapotā :( Kas par vainu ?

Laikam, jāpaceļ slotiņas pa pāris zobiņiem uz augšu!Amish rakstīja:Varbūt vēl kādam ir tāda problēma kā man un sievas bračkam - verot vaļā kapotu, tas ķeras pie logu slotiņs kājas, pilnīgi jau ieliekums kapotā :( Kas par vainu ?

Man arī ķērās tās slotiņas pret haubi.
Vienkārši pacēlu tās augstāk, problem solved
Vienkārši pacēlu tās augstāk, problem solved

Vai arī tasdexter1 rakstīja:kapots nav noregulēts vai logu slotiņām bukse ir izļurkājusies!Amish rakstīja:Varbūt vēl kādam ir tāda problēma kā man un sievas bračkam - verot vaļā kapotu, tas ķeras pie logu slotiņs kājas, pilnīgi jau ieliekums kapotā :( Kas par vainu ?

Bet, ja es pacelšu slotiņu, tad izskatīsies tizli, neies vairs līdz loga apakšai izslēgtā stāvoklī. Tagad normāli guļ.

Kapots itkā saregulēts, spraugu nav. Nevaru atrast bukses kodu bmwfans lapādexter1 rakstīja:kapots nav noregulēts vai logu slotiņām bukse ir izļurkājusies!Amish rakstīja:Varbūt vēl kādam ir tāda problēma kā man un sievas bračkam - verot vaļā kapotu, tas ķeras pie logu slotiņs kājas, pilnīgi jau ieliekums kapotā :( Kas par vainu ?

Nonjem tas slotinjas un uzliec pa jaunu, ka tew vajag:)
Sent from my HUAWEI P6-U06
Sent from my HUAWEI P6-U06
kaadam nau pazistamais kam majas metajas e36 m bamperis priekshejais nopirkshu + sparns kreisais melns.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- …
- 1297