Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1819
- 1820
- 1821
- 1822
- 1823
- …
- 2228
- chevron_right

Stock ergo iekš e30 ir galīgi garām, it īpaši garajiem, tam es piekrītu
viegli risināma problēma

E30 ir overrated. Tas ir auto ar milzīgiem panākumiem sportā, kas kļuvis par kulta auto. Bet tas nav nekāds must have pirkums, jo reāli baudāms viņš ir tikai trasē un kā konstruktors, nevis OEM izpildijumā. 

Jā, pirms laba laika ar bija jau tirgošanā. Zinošāki toreiz minēja, ka vienkārši aftermarkets kkāds.

Imho e36/8 > e30funkyasshit rakstīja:E30 ir overrated. Tas ir auto ar milzīgiem panākumiem sportā, kas kļuvis par kulta auto. Bet tas nav nekāds must have pirkums, jo reāli baudāms viņš ir tikai trasē un kā konstruktors, nevis OEM izpildijumā.

Man patīk E30, kgan ar Ģirta izbraucot, likās ka mašīnā sēdi augstāk un ir daudz vairāk vietas.funkyasshit rakstīja:E30 ir overrated. Tas ir auto ar milzīgiem panākumiem sportā, kas kļuvis par kulta auto. Bet tas nav nekāds must have pirkums, jo reāli baudāms viņš ir tikai trasē un kā konstruktors, nevis OEM izpildijumā.
Manās acīs E36 > E30, because aero:
Being second is being the first of the losers. /Senna/

Kāds zin cik maksaa ieeja driftaa šovakar biķerniekos? 
Jau noskaidroju...

Jau noskaidroju...

2 h rinda un anketes beidzas , ginesarecordu ustadisana feillls liels.

Kapēc? Bija tak jau iepriekš plānots, ka piedalīsies tikai 1000 automašīnas?LAKIKS rakstīja:2 h rinda un anketes beidzas , ginesarecordu ustadisana feillls liels.
Ahahaha, labi ,ka mani mocija fūga un nebraucuLAKIKS rakstīja:2 h rinda un anketes beidzas , ginesarecordu ustadisana feillls liels.

Kas tad pa ginesa recordu tikai 1000 masinas ? Fufelis totals. Ja taisa tad cik max savrauc taja laikam nejau konkrets skaits.ValtersD rakstīja:Kapēc? Bija tak jau iepriekš plānots, ka piedalīsies tikai 1000 automašīnas?LAKIKS rakstīja:2 h rinda un anketes beidzas , ginesarecordu ustadisana feillls liels.

evaaa rakstīja:Ja tas kaut ko maina daudz, tad es padzirdēju, ka laidīs 1100 mašīnas.![]()
Problēmas jau sagādā stingrie ginesa rekorda noteikumi, mašīnām jābūt kustībā, tādēļ arī ir tāds ierobežojums.

Ir bijis E30, lai gan ar ieswapotu M50B25. Dinamikas un vadāmības ziņā nebija īsti kur piesieties, vizuāli arī nav ne vainas, bet vienkārši pārvietoties ar tādu man nepatika.

Uz savu auto paskaties. Sametinatas arkas un apskates sparni uzlikti. Un tadel uzreiz janoliek? Pag ka sakrasoshu mutes atkaries.Rottus rakstīja:Un te varētu piemetināt šo eksemplāru:JānisK-[JK] rakstīja:E30 ir astoņdesmito dizains, bet tajā pašā laikā tas ir mūsdienīgs un ne velti pasaulē iecienītscipruss18 rakstīja: Es neuzspiezhu neko .izsaku savu viedokli jo pasham ir bijushi divi e30.drausmigakaa mashina kada man ir bijusi![]()
Drausmīgi auto un lamatas paliek pēc drausmīgiem saimniekiem
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

Tas, ka tev tie auto nepatīk nenozīmē, ka ir sūdi, vienkārši tev nepatīk. Kā iepriekš minēju pasaulē tie ne velti ir kulta autocipruss18 rakstīja:Izskats un sajutas iekshaa.ok m3 e30 izskats labs.bet ari aydi coupe vecaa besii un ur quattro ir cita lieta,bet salonaa sedet man besii tas sajutas

Jebkurš auto, kurš būs sajāts būs nepatīkams, ja iesēdies e38, kuram salons sajāts būs tikai nepatīkamas emocijas.
Man e30 ļoti patīk, pirmie iespaidi bija no deviņdesmitajiem, kad pats vēl biju padsmitnieks, bet krusttēva znotiņam bija svaiga e30 kupeja. Kad pats nopirku kūtiņu, kura bija daudz maz normāla, joprojām emocijas bija labas. Sevišķi patīk priekšējais panelis šajos auto, kā arī vizuālais kopumā. Un neaizmirstam, ak auto ir astoņdesmito ražojums, bet joprojām nav aizmirsts un tam ir iemesli.

Tāpēc arī nebraucu.LAKIKS rakstīja:2 h rinda un anketes beidzas , ginesarecordu ustadisana feillls liels.
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

nu davai pastamies kopā uz manu auto: īsti neredzu kur var piesiet bumbas, bet ne par to ir stāsts, nevajag visu tik personīgi uztvert!bestbmw rakstīja:Uz savu auto paskaties. Sametinatas arkas un apskates sparni uzlikti. Un tadel uzreiz janoliek? Pag ka sakrasoshu mutes atkaries.

Par Tavu apņemšanos tikai "visu cieņu", lai Tev izdodas to auto izcelt no sūdīga stāvokļa uz TOP ZUSCHTAND. Pieminēju to kompaktu tikai tapēc, ka agrāk tas bija cienītā sarkanā kabrioleta īpašnieka un kādā nolaistā gaterī bija stāvoklis, kurš tika ātri labots ar glītu bodypaint, platiem OZ diskiem un Drift wanna be kniedētām arkām.

Rottus, lūdzu, piesēdini nedaudz!
btw, kur visi pērk tās ķīnas OMP/RRS stūres?

btw, kur visi pērk tās ķīnas OMP/RRS stūres?
gjirevnja,un kura momenta es bbiju teicis ka vinjs ir top zustant?Rottus rakstīja:nu davai pastamies kopā uz manu auto: īsti neredzu kur var piesiet bumbas, bet ne par to ir stāsts, nevajag visu tik personīgi uztvert!bestbmw rakstīja:Uz savu auto paskaties. Sametinatas arkas un apskates sparni uzlikti. Un tadel uzreiz janoliek? Pag ka sakrasoshu mutes atkaries.![]()
Par Tavu apņemšanos tikai "visu cieņu", lai Tev izdodas to auto izcelt no sūdīga stāvokļa uz TOP ZUSCHTAND. Pieminēju to kompaktu tikai tapēc, ka agrāk tas bija cienītā sarkanā kabrioleta īpašnieka un kādā nolaistā gaterī bija stāvoklis, kurš tika ātri labots ar glītu bodypaint, platiem OZ diskiem un Drift wanna be kniedētām arkām.
es tava vieta tiktu gala ar tiem diskiem,kuri nevienaa caurumaa neder uz tavas kupejas
pirms dirs uz citiem,paskaties uz savu kasti.

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1819
- 1820
- 1821
- 1822
- 1823
- …